Problémy s otcovou reakciou na financie
Ahojte všetci. Rodičia sa mi vrátili z dovolenky boli v Grécku, nie aby ma privítali, ale otco sa prvé hneď ráno spýtal, že či som dostala výplatu ja že ešte nie..to ste mali vidieť čo spustil, že pôjdem do pi** z tohto domu, nech idem do izby a pracem sa mu z očí, že som jebn**** lebo potrebujú uhradiť nejaké platby a nemajú z čoho, tak sa musí čakať na moju výplatu, ale to že išli na dovolenku za nekresťanské peniaze je ok, ale že som im dala 1000€ na ňu a neostalo mi nič už nepovedia...normálne mi je na nič, že sa takto ku mne správa do plaču mi je 😭 on nieje zlý tato práve naopak, ale keď ide o peniaze mi vie aj dobre zanadávať už mi povedal minule, že nech nesedim na pi** a hľadám si lepšie platenú prácu pri tom mam 850€ čo je na dnešné pomery ok si myslím..
prečo bývaš s rodičmi?
To je tvoj vlastný otec? Hrozne sa to číta :(. Určite nie je v poriadku takáto komunikácia. A mama co na to?
a preco byvas doma, ak zarabas? ja by som radsej bývala v zdielanom byte s nejakými mladými a mala svätý pokoj od vsetkých takýchto požiadaviek. a rodičia nemaju zakladnu finančnú gramotnost, ak idu na dovolenku a nemaju peniaze.
To je tvoj vlastný otec? Hrozne sa to číta :(. Určite nie je v poriadku takáto komunikácia. A mama co na to?
@eviq áno je to môj vlastný otec..ja mám s ním dobrý vzťah ale keď nemajú peniaze a súrne potrebujú to vždy konci z jeho strany nadávkami
Nechápem, chod do podnájmu a máš pokoj, jednoizbak dáš v pohode
preco si im platila ty dovolenku? Chod do podnajmu hoci aj zdielaneho
Nie je to v pohode reakcia. Je to cholerik a nemajú žiadnu finančnú gramotnosť.
Je dobry otec, ale.. nie, nie je. Takto sa dobry otec nesprava. Peniaze ocividne mas, tak sa osamostatni a mas vyriesene
hladala by som si vlastne byvanie. alebo stanovila nejake pravidla. tolkoto vam platim za to, ze tu byvam, proste rozdelit normalne vydavky. potom nema preco od teba pytat nejake peniaze.
Toto nie je dobrý otec neviem prečo si to stále myslíš. Môj by ani tú tisícku na dovolenku neprijal a radšej by šiel na otočku na kúpalisko. Nájdi si bývanie keďže máš peniaze a čauko kakavko môže buzerovať stenu v obývačke.
Ach baby poplakala som si dosť:(
Ja by som išla do podnájmu. Síce zarabas podľa mňa menej , ale aj tak by som sa osamostatnila
Odsťahovala by som sa
A mama sa ta nezastane? Vsak to je otrasne toto :(
si iba ich oslík otras sa…rodičia sú finančne negramotní a ešte ta využívajú a chovajú sa k tebe jak k otrokovi. nedáš prachy chod do p…a ty povies že dobrý tato iba toto je problém..problémov tam je viac len si ich neuvedomuješ…za mňa odísť a nechať ich žiť za svoje. rovnako aj ty začni žiť a prestaň robiť na rodičov
A mama sa ta nezastane? Vsak to je otrasne toto :(
@veronicka1901 ona je ticho a niekedy mu dáva za pravdu aby sa pohádali oni..
toto nie je dobry vztah ked ti takto vulgarne nadava , to si ako otec nemá čo dovolit
na tvojom mieste by som si našla izbu v nejakom zdielanom prenajme alebo novu pracu s ubytovaním a odstahovala sa, odstrihla
dobry vztah to nie je o nadavani, uražkach, zhadzovanim a ponižovaním aj ked ty si na to zvyknutá a berieš to ako normálne
osobne ti doporučim psychologa alebo sa porozpravat na nejakej linke so psychlogom aby si nabrala odvahu sa vymanit z tohto vztahu
Och, je mi to velmi luto, naozaj jedine odist, nic ine nepomoze. Naozaj nepekne spravanie voci tebe :(. Drzim palce.
plač je fajn na ulavu ale ten ti nepomôže, treba konat a urobit zmenu
Povedzte mi ako má utiahnuť vlastné bývanie keď zarába 850€?
Povedzte mi ako má utiahnuť vlastné bývanie keď zarába 850€?
@yelena159 jedine nejaka ubytovna alebo sharovane byvanie. Ale asi to bude lepsie pre nu, ako teraz. Nevieme, v akom meste byva.
Zalezi od toho, kde byva. Na zaciatok napriklad izba v zdielanom byte. Do troch stoviek sa zmesti (aj menej) a este jej zostane aj na ostatne vydavky...
Zalezi od toho, kde byva. Na zaciatok napriklad izba v zdielanom byte. Do troch stoviek sa zmesti (aj menej) a este jej zostane aj na ostatne vydavky...
@crazy_cat_lady samorin
Je mi to v prvom rade velmi luto. Sobry otec vsak nikdy nikdy ale naozaj nikdy svojnu dietatu nezanadava. Nie ze vulgarizmami, ale ani len si sprosty, debil, krava a podobne. Toto dobry otec nikdy neurobi 😞. Mam pocit ze ta vyuzivaju ze u nich byvas, hodi sa im to. Nemozes sa odstahovat? Nechces sa odstahovat? Neuvazovala si nad tym?
Dobry otec by nikdy dietatu nenadaval, a uz vobec nie tak vulgarne... Opravnene mas z neho zly pocit, ak sa da, skus zmenit byvanie. Taketo spravanie nie je v poriadku!
Moj otec je podobný psychopat, skor ako ťa zničia psychicky, musíš si vyriešiť bývanie, odíď čím skor!
Nemala si mu dať 1000€ na dovolenku, ale z toho zaplatiť kauciu na prenájom izby a osamostatniť sa. Dovolenka nie je nevyhnutná vec ak na ňu nemám.
Usetri si peniaze a odstahuj sa .. pripadne si najdi aj lepsie platenu pracu

Jediná rada - osamostatniť sa a čo najskôr.