icon

Problémy s partnerom

21. sep 2025

Ahojte ,píšem preto lebo sa nemám komu vyrozprávať..a je mi ťažko,takisto by som rada poznala aj iný názor ako ten svoj,a či je problém vo mne
S partnerom mám dcérku ktorá má rok aj 5 mesiacov a čakáme druhu druhé ,on má po týždni poobedných konečne voľno a vzhľadom na to že som na rizikovom kvôli krčku som myslela že aspoň dnes mi pomôže s malou ,ale on išiel za bratom ktorý má meniny( na moje meniny či narodeniny zabudol)mrzí ma to pretože dnes mám bolesti a vidí že ledva stojím,ja som mu povedala či naozaj musí ísť,on povedal že ok napíšem mu že mám zákaz ísť za ním...poslala som ho radšej za ním a ja som úplne sklamaná z jeho chovania,ja už neviem či som ja tak precitlivena alebo on nevie čo by mal robiť 😐poslala som ho preč pretože mi začal dávať výčitky že mu zakazujem brata,čo ale nieje pravda sama ho veľakrát pošlem nech spolu idú von len som čakala že mi proste pomôže

Strana
z2
anonym_0c9df6
21. sep 2025

Muži sú občas takí, nieje to od neho pekné. Ale my ženy počas tehotenstva vieme mať tiež svoje nálady. Ja som tomu môjmu urobila scénu kvôli tomu, že mi na poobednej zabudol kúpiť čokoládu. Nemali sme vtedy ešte auto, takže som musela čakať do rána a to ma už aj chuť prešla.😂 No treba mu vysvetliť, že deti ste chceli obaja, tak sa treba aj iné starať. A teraz, keď máš rizikové tehotenstvo by Ti mal dupľom pomáhať. Ale priprav sa, že bude aj horšie, keď príde dieťa do puberty.

anonym_8f48ab
21. sep 2025

@anonym_autor mne by velmi zaujímalo preco si ženy robite detmi s frajermi? To im nestojíte ani za svadbu?

tiezjedna
21. sep 2025
@anonym_8f48ab

@anonym_autor mne by velmi zaujímalo preco si ženy robite detmi s frajermi? To im nestojíte ani za svadbu?

@anonym_8f48ab spýtaj sa tých rozvedených, ktoré žijú z ruky do huby bez výživného, prípadne sa po súdoch naťahujú o zvýšenie o 20 €...🙄 Status "ženatý" ešte zo žiadneho chlapa zodpovednejšieho neurobil. Debil zostane debilom😉

anonym_8f48ab
21. sep 2025

@anonym_autor ale k veci, ja som brala duphaston na udržanie tehotenstva a bola som teda riadne protivná sama so sebou som nevedela vydržať ako lev v klietke takze progesterom vie urobit svoje. Ale nebolo to vobec pekne ani zodpovedne chovanie od partnera. Mal najskôr vyvencit psa potom sa vratit a vziať dcéru. Nabudúce mu povedz ze ty si ides vyložiť nohy a on nech sa stará o malu. A trošku ho skonsoliduj a zaukoluj zíde sa ti to pri dvoch deťoch.

anonym_8f48ab
21. sep 2025
@tiezjedna

@anonym_8f48ab spýtaj sa tých rozvedených, ktoré žijú z ruky do huby bez výživného, prípadne sa po súdoch naťahujú o zvýšenie o 20 €...🙄 Status "ženatý" ešte zo žiadneho chlapa zodpovednejšieho neurobil. Debil zostane debilom😉

@tiezjedna no ved ale o to ide ze s debilom si deti nerobím 😂 odhliadnuc od svadby.

anonym_009ebc
21. sep 2025
@tiezjedna

@tiezjedna nie je to záruka že nebude debil, ale určitý signál že aspoň myslí na budúcnosť, plánuje a vie prijať určitú zodpovednosť postarať sa o rodinu a aj po právnej stránke zabezpečiť manželku

ak chce zostať pri statuse slobodný tak máš signál že buď nevie čo chce od života, nie si je istý či je to tá pravá s ktorou chce žiť dokonca života, alebo sa bojí zodpovednosti a chce mať dokorán otvorené zadné vrátka a po hádke sa zvrtne a odíde preč
a ešte sa potom dohadovať aké priezvisko bude mať dieťa

anonym_8f48ab
21. sep 2025
@anonym_009ebc

@tiezjedna nie je to záruka že nebude debil, ale určitý signál že aspoň myslí na budúcnosť, plánuje a vie prijať určitú zodpovednosť postarať sa o rodinu a aj po právnej stránke zabezpečiť manželku

ak chce zostať pri statuse slobodný tak máš signál že buď nevie čo chce od života, nie si je istý či je to tá pravá s ktorou chce žiť dokonca života, alebo sa bojí zodpovednosti a chce mať dokorán otvorené zadné vrátka a po hádke sa zvrtne a odíde preč
a ešte sa potom dohadovať aké priezvisko bude mať dieťa

@anonym_009ebc ja to mozno beriem blbo ale pre mna je to znak ucty, ze teda aspon si tu ženu vezmem ked plánujeme spolu zit a deti.

tiezjedna
21. sep 2025
@anonym_8f48ab

@tiezjedna no ved ale o to ide ze s debilom si deti nerobím 😂 odhliadnuc od svadby.

@anonym_8f48ab nie, ty si nadhodila, že im nestoja ani za svadbu. A ja tvrdím, že o tú vôbec nejde, pretože žiaden obrad na svete z debila rozumného chlapa neurobí.

tiezjedna
21. sep 2025
@anonym_8f48ab

@anonym_009ebc ja to mozno beriem blbo ale pre mna je to znak ucty, ze teda aspon si tu ženu vezmem ked plánujeme spolu zit a deti.

@anonym_8f48ab je to len milé gesto v určitom okamihu. Pre budúcnosť to nemusí nič znamenať, viď štatistiky rozvodovosti... Skutočná úcta, opora a zodpovednosť sa prejavujú v situáciách, ktoré riešia partneri v bežnom živote bez ohľadu na to, či majú alebo nemajú oddací list.

belllinka
21. sep 2025
@anonym_8f48ab

@anonym_8f48ab menilo by nieco na celej situacii to, keby boli manzelia??

michal_dr
21. sep 2025

@anonym_autor

🤔
... "myslela som si", ach, chyba v každom vzťahu. Nemysli, keď niečo chceš, tak to povedz ☝️😉.

Čo sa týka tvojho pocitu, tak je na mieste.
Je bezpredmetné či človek pracuje na 2 alebo 3 zmeny, ide o priority, ktoré v živote má.
Ak je človek vo vzťahu, prioritou je partner, ak sú deti detto (vlastná krv). Ano i rodičia, nesmieme zabudnúť.
Tým chcem povedať, že ak ako tehotná partnerka/manželka požiadaš, aby partner zostal doma, detto, ak ide o zdravotný problém, tak by si mu mala byť vyššou prioritou ako "stretnutie" s kým koľvek... 🤷.

Komentár typu "mám zákaz" si mohol odpustiť. Príde deň, keď bude chorý a miesto slepačieho vývaru mu môžeš povedať "prepáč drahý idem s kamoškou na kávu, prídem večer... "
Presne takto sa " ku*via" vzťahy medzi partnermi... začína to blbosťou, ktorá sa emocionalne v podvedomí nabaľuje... a jedného dňa príde niekto nový a povie, "to nemyslíš vážne, takto sa k tebe zachoval..?" A príde pocit pochopenia, väčšieho záujmu, opory a zamýšľanie sa...

Príde mi veľmi smutné, keď partner zabudne na meniny, zabudne na narodeniny niekoho s kým je vo vzťahu... Keď nestojí ani za tie blbé kvety, blbú kokosovú guličku či primitívny lístoček s textom "Ďakujem, že si...)🤦

Príde mi veľmi smutné, keď partner uprednostní pivo s bratom pred vlastnou rodinou... detto, ak sa partnerka zdôverí so zdravotným problémom...🤦

Každý z nás má svoje priority, svoj charakter a nie slová, ale činy hovoria za nás.

Nikto z nás nemusí nič ak nechce, ale reverzne nezabúdať, že ani partner nemusí "chcieť" byť s nami 😉

Tvoj pocit je na mieste... vnútorné sklamanie.
Mohol sa s malou doma hrať, ak chcel vyvetrať hlavu, mohol ju zobrať von na prechádzku, ihrisko.
Nevážime si to, čo máme, pokiaľ o to neprídeme 🤷

Vzťah/manželstvo neznamená sedieť "poslušne" doma pri partnerovi, či pýtať si povolenie, ale uvedomenie si "čo znamená vzťah/rodina" a ich priorita v živote... 🫤

anonym_8f48ab
21. sep 2025
@tiezjedna

@anonym_8f48ab nie, ty si nadhodila, že im nestoja ani za svadbu. A ja tvrdím, že o tú vôbec nejde, pretože žiaden obrad na svete z debila rozumného chlapa neurobí.

@tiezjedna Ano ale myslela som to tak ze uz to je (aspon pre mna) zle znamenie ze si s takým mužom nejdem robit deti

anonym_8f48ab
21. sep 2025
@belllinka

@anonym_8f48ab menilo by nieco na celej situacii to, keby boli manzelia??

@belllinka konkrétne v tejto situácii asi nie, ak to autorke vyhovuje nemusia sa brat to je čisto na nich.

monulka205
21. sep 2025
@anonym_autor

@monulka205 aj to trošku chápem ale nechápem vrana k vrane sadá 🤦🏻‍♀️z ľudí sa vytráca ľudskosť mám pocit

@anonym_autor to si nevšímaj, niekedy ľudia píšu veci, ktoré nedávajú ani zmysel, len aby niečo napísali a urazili druhého

tiezjedna
21. sep 2025
@anonym_8f48ab

@tiezjedna Ano ale myslela som to tak ze uz to je (aspon pre mna) zle znamenie ze si s takým mužom nejdem robit deti

@anonym_8f48ab to je relatívne. Pre mňa je dôležité to, aby nebol debil a bol to chlap do života pri bežných starostiach (=spoločné bývanie pred deťmi). My sme mali pred svadbou deti dve, a to sme spolu cez 20 rokov, z toho "len" 11 manželia. Takže asi tak.

anonym_2eb215
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_2eb215 stalo sa to prvýkrát,chcela som len vedieť aj iné názory či pochybil on alebo sú za tým moje tehotenské hormony ..to je celé

@anonym_autor ok...stalo sa to prvý krát čiže narodeniny a.meniny si mala včera a on na to zabudol a dnes ide piť s bratom lebo má meniny

betulinka1
21. sep 2025

@anonym_autor preco si mu povedala, ze OK. Alebo si mal zobrat aj dieta. Pekne ta zmanipuloval. Gratulujem mu. Mne keby to povedal, povedala by som mu, ze Ano zavolaj mu alebo si zober aj dieta.

sisska96
21. sep 2025

božeeee netreba robiť z komara somára.Však je muž, majú inak nastavený mozog, im treba všetko povedať.

anonym_0dad46
22. sep 2025

@anonym_autor ano si precitlivela

0silvia0
22. sep 2025

@anonym_autor tieto manipulatívne techniky mu vždy rýchlo stopni - myslím to "zakazovanie" brata, on vie, že mu brata nezakazuješ, ale chce to hodiť na teba. Manipulácia nepatrí do vzťahu, ani citová, ani slovná. Ak si potrebovala, aby zostal s tebou, mala si mu to včas povedať, keďže ho asi poznáš a vieš, že samému mu nič nenapadne. Mohla si to odkomunikovať tak, že poobede navečer, nech ide k bratovi, dovtedy potrebuješ, aby sa staral o dieťa. Kľúčom k dobrým vzťahom je komunikácia, tej správnej komunikácii sa treba učiť

Strana
z2