icon

Problémy v komunikácii vo vzťahu

6. júl 2025

Ahojte, chcem sa poradit, ci to iba ja zle vnimam, alebo ako ti vidia ostatni.
Mam frajera. Dnes sme boli spolu pred obedom s tym, ze ci pojdeme poobede spolu na vylet aj s jeho synom. Povedala som, ze ok, ze sa budem tesit. S tym, ze ale toto by bolo az niekedy okolo tretej, lebo oni si vzdy za obedom ide zdriemu. Tak som teda sedela doma a cakala.... Okolo tretej som si vsimla, ze mam neprijaty hovor (o 13.00) - ten hovor som nepocula a ani na zamknutej obrazovke som nevidela notifikaciu. Boli uz tri hodiny, hovorim si nebudem volat, urcite teraz vstanu a on sa ozve. Nic, nikto sa neozyva. Styri hodiny a nic. A teda napisala som mu, spis? Si ok? On mi na to volal ako keby nic, ze vobec ani nespali, a ze teda nikam sa nejde, lebo maly nechce. OK, a teda preco si mi to nepovedal hned, alebo preco si mi to nenapisal do sms. Sorry, dnes nikam nejdeme, maly chce byt doma? Ved som ti volal, ty si nedvihala co som mal robit? Ja neviem, zavolat mi o hodinu? O pol hodinu? Napisat mi spravu?
Mame msng, telegram, whatsapp, alebo sms sprava, stacilo dat vediet. Napriklad ja nikdy poobede nespim. Cize keby sa mi nieco stalo, tak ty to od jednej nechas tak a neozves sa mi uz? Prislo mi z toho smutno...

Strana
z2
janai1
6. júl 2025

a koľko krát by si potrebovala aby ti niekto vyvolával? Volal - nezdvihla si a očakával, že sa ozveš.

huxy
6. júl 2025

Však ale ak si si našla od neho zmeškaný hovor, prečo si sa mu neozvala? Chcel ti to dať vedieť predsa.

autor
6. júl 2025
@janai1

a koľko krát by si potrebovala aby ti niekto vyvolával? Volal - nezdvihla si a očakával, že sa ozveš.

@janai1 staci mi napisat, nemusi mi vyvolavat. Jedna sprava, zlatko, asi spis, nikam sa nejde. Ja som mu nevolala, lebo nema rad, ked volam ked spia. Ze mam neprijaty hovor som si vsimla o 15.00

huxy
6. júl 2025

Tak si mu mohla predsa napísať aj ty. A ak by spali, tak sa ozve keď by si to prečítal 🤷🏼‍♀️

autor
6. júl 2025
@huxy

Tak si mu mohla predsa napísať aj ty. A ak by spali, tak sa ozve keď by si to prečítal 🤷🏼‍♀️

@huxy ved som mu pisala, o 16.10, ci su ok, ci este spia. A on, ze ani nespali. Dpc a na co tu ja sedim a cakam ako taka trubka. Inak na vylet by som soferovala ja, mojim autom. To len na margo, aby bolo jasne. Cize on chcel ist a este ma poprosil, ci pojdeme autom, lebo on nevladze ... ja, ze ok, budem cakat, ked mi daju vediet a pridem po nich. Tak by som tu cakala do siestej vecer.

lindous
6. júl 2025

Ty si myslela, že oni spia, on mohol myslieť, že ty spíš alebo niečo iné robíš a že sa zase ozveš ty, keď budeš pri mobile... načo ťa naháňať, keď sa nikam nejde, neviem prečo by ťa mal každú polhoďku kontrolovať, či si ok, len pre to, že si nezdvihla mobil a nezavolala späť, ani keď si si našla hovor.... ja keď čakám, že sa mi niekto má ozvať, pozerám na mobil častejšie... hlúpe nedorozumenie, dohodnite sa, že nabudúce si radšej také veci napíšete, ale smutná by som kvôli tomu určite nebola...

dzulli1980
6. júl 2025

Tak neviem, mne príde normálne, keď nájdem neprijatý hovor od blízkeho, zavolať späť ... veď Ti to chcel povedať (a teda dosť skoro, veď Ti volal o 13-tej, mali ste ísť o 15-tej) ... nechápem, kvôli čomu si čakala do 16-tej a až potom volala ... hľadáš problém tam, kde nie je ... vlastne je ... v Tvojej reakcii.

autor
6. júl 2025
@dzulli1980

Tak neviem, mne príde normálne, keď nájdem neprijatý hovor od blízkeho, zavolať späť ... veď Ti to chcel povedať (a teda dosť skoro, veď Ti volal o 13-tej, mali ste ísť o 15-tej) ... nechápem, kvôli čomu si čakala do 16-tej a až potom volala ... hľadáš problém tam, kde nie je ... vlastne je ... v Tvojej reakcii.

@dzulli1980 ten neprijaty hovor som videla o 15.00. Skor som ho nevidela. A on zo vsetkeho najviac neznasa, ked im volam, ked spia. Nevolam. Taka je dohoda. Ja nikdy po obede nespim.

huxy
6. júl 2025

Vieš autorka, aj mne príde normálne, že keď si nájdem neprijatý hovor, tak sa ozvem naspäť či už hovorom alebo správou a nebudem teda čakať ako trúba na ďalší hovor 🤷🏼‍♀️

januska12323
6. júl 2025

Čo z toho robíš problém ako druhá svetová. Chybu si spravila ty keď si sa neozvala hneď ako si našla hovor, dupľom keď to bolo v čase odchodu. On ti volal, neozvala si sa tak čakal kedy sa ozveš. Čo mal volať každú hodinu?

autor
6. júl 2025
@huxy

Vieš autorka, aj mne príde normálne, že keď si nájdem neprijatý hovor, tak sa ozvem naspäť či už hovorom alebo správou a nebudem teda čakať ako trúba na ďalší hovor 🤷🏼‍♀️

@huxy no ja mozem len malokedy volat. Nevolam rano, lebo spia, nemam volat poobede, lebo spia a uz vobec nevolam vecer po 20.00. A ked niekedy aj zavolam neskor, uz sa mu nedovolam. Da si telefon na tichy rezim, do nabijacky a mam smolu.

terezia74
6. júl 2025

Chyba je v tebe, nie v priateľovi. A ten tvoj slovník, vyjadrovanie 🤦 bez slov

autor
6. júl 2025
@januska12323

Čo z toho robíš problém ako druhá svetová. Chybu si spravila ty keď si sa neozvala hneď ako si našla hovor, dupľom keď to bolo v čase odchodu. On ti volal, neozvala si sa tak čakal kedy sa ozveš. Čo mal volať každú hodinu?

@januska12323 mal zavolať za 15 min, alebo napísať správu. Tak ako to robí štandardne, keď niečo potrebuje. Je schopný napísaš aj 4 správy za sebou.

huxy
6. júl 2025

Píšem že zavolať alebo napísať. Čítaš len čo chceš a chybu hľadáš len u druhých a nepozrieš sa na to objektívne.

autor
6. júl 2025
@huxy

Píšem že zavolať alebo napísať. Čítaš len čo chceš a chybu hľadáš len u druhých a nepozrieš sa na to objektívne.

@huxy tak on chce niekam ísť, aby som zobrala malého von, autom a keď sa im nechce, tak ani nenapíše. Tebe by to prišlo ok? Inak keby sa mi niečo bolo stalo? Nič, neozvem sa, či som ok? Včera som skoro skolabovala a odpadla pri aute.

marca12
6. júl 2025

Takuto dramu a hysteriu dokazes vyrobit? Stalo sa nedorozumenie,normalne mu povedz,ze ak nedvihas,nech ti napise smsku,ze co chcel. Tak isto si ty mohla napisat sms,ze co chcel,ked ti volal. Robis zbytocne cirkus. Nemas kapacity na vztah s muzom,ktory ma dieta,tak sa na to vykasli.

huxy
6. júl 2025

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mne nepríde ok z toho robiť takú drámu, keď aj ty si pochybila a neozvala sa hneď po nájdení zmeškaného hovoru

lindous
6. júl 2025

Prišla si si po názor, ale tuším ťa žiadny iný ako ten tvoj nezaujíma... tak sa kľudne čerti ďalej no..

0silvia0
6. júl 2025

Pre neho ten vylet nebol taky dolezity ako pre teba, tak ta nenahanal kazdu pol hodinu s hovormi a smskami.

viestta
6. júl 2025

Asi ti volal preto aby ti oznamil, ze sa plany menia. Ty nepocujes zvonenie a on je blbec, ze ti to nedal vediet? No zbohom...

hellionka
6. júl 2025

a čo je problem, že si mohla mať iný program, či? Prečo Ty si sa od 13:00 nepozrela do 15:00 ani raz na mobil a nechápem prečo Ty si sa ozvala až po 16:00 … ak by som bola pripravená na nejaký výlet a niekto mi vola, tak mi je jasne že niečo sa “deje” čiže hneď volám/ píšem čo sa deje ..

autor
6. júl 2025
@hellionka

a čo je problem, že si mohla mať iný program, či? Prečo Ty si sa od 13:00 nepozrela do 15:00 ani raz na mobil a nechápem prečo Ty si sa ozvala až po 16:00 … ak by som bola pripravená na nejaký výlet a niekto mi vola, tak mi je jasne že niečo sa “deje” čiže hneď volám/ píšem čo sa deje ..

@hellionka na mobil som pozerala. Ale na zamkrnutej obrazovke ani jedna notifikacia o neprijatom hovore. Nikto nevolal a nepisal a teda nebol dovod sa s mobilom hrat. Ano mala som mat iny program. Kvoli nemu som to zrusila, aby sme isli s malym von. Ale uz mi zavolal a ospravedlnil sa, ze mal dat vediet a ideme na zmrzlinu. Caute sa.

januska12323
6. júl 2025

Problém vyriešený.

ivik4
6. júl 2025

Ale toto je skutocne len tvoja chyba, nie jeho 😃 . On Ti volal, to ty si si tak dlho nic nevsimla. Zbytocne sa rozculujes

dagas
6. júl 2025

Toto nevidím na dlho..😏

mikadooo
6. júl 2025

Normálne mu povedz, že pls nabudúce keď nedviham, napíš mi správu, hneď ako sa plány zmenia, aby som si to prečítala hneď ako pozriem telefón, dik. A nerob z toho horory. Máš divný telefón ináč, že ty čakáš, čakáš, len tak pri vypnutom telefóne a ani tí nenapadne si ho odblokovať a mrknúť sa, prípadne napísať. Ja ináč píšem cca 2-3 h predtým, že napíš kde a kedy sa stretávame, či to platí, atď., ak sa "organizátor" nehlási sám.

januska12323
6. júl 2025

Aj mne sa občas stane, že nevidím správy alebo hovor zmizne ale keď viem, že som dohodnutá tak občas pozriem aj do správ a hovorov.

lucia13022023
6. júl 2025

Ženy ale vy ju vôbec nechápete. On jej mal volať KAZDU POL HODINU!!!!! Ja by som sa s ním rozisila🙆‍♀️ co si to vôbec dovoľuje, nedať ti vedieť.

diewcatqoo
6. júl 2025

Prepac, ale riesis totalnu kravinu. Ok, stalo sa nedorozumenie, svoj podiel viny na tom mate obaja. Robis z toho totalne zbytocnu dramu. Keby som ja mala dramatizovat nad kazdym takym nedorozumenim, mozem si otvorit potulne divadlo 🙄

janetinka27
6. júl 2025

Ahoj, nic sa nestalo. Bude ho aj horsie. Ma dieta, velakrat budes musiet ustupit.

Strana
z2