icon

Problémy v komunikácii vo vzťahu

6. júl 2025

Ahojte, chcem sa poradit, ci to iba ja zle vnimam, alebo ako ti vidia ostatni.
Mam frajera. Dnes sme boli spolu pred obedom s tym, ze ci pojdeme poobede spolu na vylet aj s jeho synom. Povedala som, ze ok, ze sa budem tesit. S tym, ze ale toto by bolo az niekedy okolo tretej, lebo oni si vzdy za obedom ide zdriemu. Tak som teda sedela doma a cakala.... Okolo tretej som si vsimla, ze mam neprijaty hovor (o 13.00) - ten hovor som nepocula a ani na zamknutej obrazovke som nevidela notifikaciu. Boli uz tri hodiny, hovorim si nebudem volat, urcite teraz vstanu a on sa ozve. Nic, nikto sa neozyva. Styri hodiny a nic. A teda napisala som mu, spis? Si ok? On mi na to volal ako keby nic, ze vobec ani nespali, a ze teda nikam sa nejde, lebo maly nechce. OK, a teda preco si mi to nepovedal hned, alebo preco si mi to nenapisal do sms. Sorry, dnes nikam nejdeme, maly chce byt doma? Ved som ti volal, ty si nedvihala co som mal robit? Ja neviem, zavolat mi o hodinu? O pol hodinu? Napisat mi spravu?
Mame msng, telegram, whatsapp, alebo sms sprava, stacilo dat vediet. Napriklad ja nikdy poobede nespim. Cize keby sa mi nieco stalo, tak ty to od jednej nechas tak a neozves sa mi uz? Prislo mi z toho smutno...

Strana
z2
goodidea
6. júl 2025

Ako to vážne dospelí ľudia toto riešia? ..sorry mať vaše problémy a prezidentov plat

viestta
6. júl 2025

Je na case aby si prijala fakt, ze dieta a jeho program, jeho priania a jeho potreby budu vzdy pred tymi vasimi a hlavne pred tymi tvojimi. Bud sa tomu prisposobis a prijmes to ako fakt, ktory mozes ovplyvnit len vemi malo alebo...

motylik2559
6. júl 2025

Ahoj, prepac ale mne sa tato zalezitost zda ako banalita co riesis, ty si si nevsimla hovor o 13hod, ale az o 15hod, toto je vec, za ktoru on nemohol, tiez ti mohol zacat vycitat, preco si tel nepozries poriadne a ci za ten cas si neodblokovala tel atd. Je to dvojsecne. Takze ste si v podstate neporozumeli navzajom a taketo veci sa v zivote deju🤷‍♀️ Vies kolko krat sa to moze este stat? a zakazdym budes z toho nervna? Ovela horsi pripad by bol, ze by ste boli dohodnutí,ze idete ale este on nevie casovo kedy a po kazdom telefonate by ti povedal vies co asi o 15, po dalsom asi o 16,30 a po dalsom vies co synovi sa nechce a teba by za ten cas nechaval v stychu co by si si inak mohla davno spravit iny program. Ale toto co sa stalo tebe mi doslo ako nedorozumenie, lebo on ti o 13 volal...kto je na vine,ze si nepozrel riadne tel za taku dlhu dobu, kym si mu volala spät? Ako som napisala, kludne ta aj on mohol zacat obvinovat, tak si to uvedom a nenafukuj takuto prkotinu🙂🤷‍♀️

zmrzlinka8
6. júl 2025

náhodou ja autorku chápem

domkakvet
7. júl 2025

@author som na strane tvojho priatela, mala si zavolat spat.

Strana
z2