icon

Problemy v sexe

marcela_123
23. máj 2020

Ahojte, mam taky mozno pre niekoho banalny problem. Mojmu snubencovi vzdy trva dlho kym sa urobi. Sex s nim trva niekedy aj hodinu a priznam sa ze niekedy je to uz aj neprijemne a bolestive. Som z toho nestastna a uvazujem ze ho kvoli tomu opustim :( skusila som vsetko, nezabera nic

Strana
z3
malinoismum
24. máj 2020

@zuzanaam presne toto čo si napísala mi včera napadlo po... akte... nie že by som bola nejaký perverzný blázon ale tak tiež niesme pritom. Len dnuvon a trvalo to určite viac ako polhod (nenapadlo ma pozerať na hod)

marcela_123
autor
24. máj 2020

@malinoismum ale ja hovorim o case dnu a von. Samozrejme ze su aj veci okolo ale to som do toho neratala. Dam ti priklad. Vies si predstavit ze to niekomu robis ustami pol hodinu a viac a on nic? Pritom moji predosli partneri sa takto urobili behom par minut a on sa po pol hodine k vrcholu ani nepriblizi

majoranka24
24. máj 2020

@zuzanaam Ale nie je to prakticke do bezneho zivota. Ked pride zena unavena z prace, co moze byt dost casto, kedze po praci sa este stara o domacnost, vari, upratuje. K tomu neskor pribudnu este aj deti. Vecer si lahne do postele a muz od nej chce, aby bola hodinu vzrusena, nadsena a aktivna.☹ A rano zase vstavat do prace.

katkati
24. máj 2020

@majoranka24 Presne to som chcela napísať. Pri bežnom rodinnom živote - deti, práca, domáce povinnosti to bude ťažko zvladnutelny problém kvôli vyčerpanosti.

katkati
24. máj 2020

@marcela_123 A ty sa medzitým urobíš a kvôli nemu pokračujete ďalej?

malinoismum
24. máj 2020

@marcela_123 tak teraz si mi to dobre polopate vysvetlila.... no tak to je ozaj nepríjemne ;( rozmýšľala si Nad tým sexuologom?? Esze si mu to nenavrhla?

malinoismum
24. máj 2020

@katkati ... za mna - podľa mna určite pokračujú ďalej, aj ja sa x krát urobím, a ideme ďalej...

zuzanaam
24. máj 2020

@majoranka24 po niekoľkohodinovom milovaní sa, sa to ani partnerovi nebude žiadať často. Takýto zážitok raz do týždňa je až až. A minimálne cez víkend by si partneri na seba tú hodinu- dve nájsť mohli. Tiež mám dieťa, dá sa tak v pohode fungovať, veď aj partner snáď chodí do práce a býva unavený a taktiež aj deti budú spoločne, tak nech sa zapája. Mňa desí predstava vnášať "praktickosť" ešte aj do milovania. Ide o posvätný čas partnerov. Pekne je to popísané napríklad tu, aby bolo jasné o čom hovorím: https://cestaextaze.cz/k-certu-stesti-chci-zit-.... Ja by som už nezniesla chlapa, ktorý by sa prišiel do postele len povrchne "odbaviť", na to je telocvičňa. Milovanie môže byť omnoho omnoho viac.

bobulka109
24. máj 2020

@zuzanaam ja tu nehovorim takisto o “ rychlom odbavovani sa”, ani o nejakom zautomatizovani ci zpraktizovani sexu, ma to byt potesenie, uvolnenie pre oboch a aby to aj obom takto vyhovovalo ( co sa tyka kvantity i kvality), co zrejme autorke prispevku az tak nevyhovuje, podla toho, co pise

zuzanaam
24. máj 2020

@bobulka109 áno, ale tiež píše, že po všetkých iných stránkach si rozumejú výborne. A ostatní tu z jej chlapa robia div nie patologický prípad. Chcú ho posielať po vyšetreniach a neviem kam ešte. Nakoniec bude mať chlap psychický blok a ani sa mu nepostaví. Potom bude spokojnejšia? A pritom iná žena by bola za takého muža rada. Z môjho uhla pohľadu sú patologickí "instantní ejakulátori" hotoví do pár minút. Vidím tu 2 možné riešenia, buď sa s ním rozíde a nájde si takého, čo jej v tomto bude viac vyhovovať, alebo to budú riešiť spoločne a budú skúšať, ako by boli spokojní obaja. A spôsob som sa snažila naznačiť. Pre ktorú možnosť sa rozhodne je na nej, len nech chudáka chlapa neničí psychicky, pretože s ním je všetko v najlepšom poriadku, problém má ona, nie on.

zuzanaam
24. máj 2020

@bobulka109 resp. problém majú ako pár obaja, ale ich problém by nemusel byť problémom...

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
24. máj 2020

@konicekmodry Presne ako pises. Len ta, ktora to zazila, tak vie presne pochopit autorku prispevku. Ano, bolo to narocne na psychiku. Ja som ho kvoli tomu neopustila, nastastie sme sa rozisli z ineho dovodu. Ale snazit sa s takym chlapom o dieta, je uplne nepredstavitelne.

marcela_123
autor
24. máj 2020

@malinoismum prepac, ale inak sa nedalo. Ja viem, ze je to tazko pochopit ked to niekto nezazil. Ono mozno raz za cas je to fajn, ale dlhodobo sa to tazko zvlada. Rozmyslam nad tym ale este som to nenavrhla. Musim vystihnut spravny okamih

marcela_123
autor
24. máj 2020

@katkati ano, urobim a pokracujeme dalej

marcela_123
autor
24. máj 2020

@konicekmodry dakujem 😊 viem, ze su tu aj zeny ktore by takeho muza brali ale asi tomu celkom nerozumeju. Aj ked pocas toho dnu von (ako sme to tu nazvali) urobime prerusenie a laskame sa inak tak ked k tomu dnu von zase pride ideme u neho ako keby od zaciatku. Jednoducho musi tobyt vkuse inak by sa neurobil

makak545
24. máj 2020

@marcela_123 Na zaciatku to byvalo dlho, nejak sa nestazovala, az po jej orgazme jej to zacalo byt neprijemne. Casom sa to vyriesilo tak, ze sa postaram o nu a potom sa dokoncim ja rukou, alebo som ja bez.

juliet86
25. máj 2020

@marcela_123 akoze moj manzel je druhy extrem. a byvalo to pre mna niekedy hooodne frustrujuce. nastastie sme nasli par fint ktore to vedia vykompenzovat... aj ked mi to niekedy chyba ze to nie je dlhsie ked citam ako to mate vy tak som vlastne rada ze mam tuto stranu spektra... ako casto chce mat parner sex? drzim vam palce

katulka1141
26. máj 2020

Navonok nemusi mat ziadny problem. No vnutorne pri vzruseni moze mat zvacsenu prostatu a ta mu moze sposobovat pri pohlavnom styku opuch a preto to tak dlho trva. Mozes skusit caj z dubovej kory a rebricka. Kazde rano salku. Preciati to prostatu. Urcote su aj bylinne caje na erekciu. Skusila by som aj to. Neviem aj pre neho to musi bxt dost neprijemne takto dlho.

ladysmurf
26. máj 2020

Neskusali ste drazdenie prostaty? Niektorym chlapom to urychluje vyvrcholenie...

gabrielapatrik
14. jún 2020

@marcela_123 asi by som vyskúšala všetky možnosti, ako sexuológ, urológ, neviem čo ako sa rozišla ori toľkej láske.... Rozumiem, že nie je vzťah len o sexe ale aj o sexe, ale skúsila by som rôzne možnosti.

Strana
z3