icon

Problémy vo vzťahoch

26. jún 2025

Ako je mozne ze furt mam problem vo vztahu, kazdy vztah vydrzi par rokov, zvacsa do 5 a finito. Mna zacne partne znerzvoznovat , nemam chut na s*x s nim, uz rozmyslam ake by to bolo druhym. Ale nikdy nemam v hlave niekoho konkretneho, len proste asi z toho ze mi lezie na nervy tak si to predstavujem. Momentalne msm dobreho partnera, mali sme diskusiu o tom ako to bude dalej, on je zniceny ze som povedala ze nie som spokojna. Je furt unaveny, nudim sa s nim , ale potom sa zase vela smejeme , pomoze mi vo vsetkom, je dobry clovek. Ale potom to pride, mam nervy na neho , proste tam sa mu nechce, furt len fajci , uz aj to sa mi hnusi. Za kazdou vetou, nie zeby povedal, ze no dobre podme, urobine to nejak, on furt musi najprv znegovat vsetko. Je pravda ze mam pred menzesom, ale aj tak. Naco nam su chlapi vlastne, jak mozete vydrzat s niekym cely zivot, obdivujem.

Strana
z2
deti95060810
26. jún 2025

tebe asi ozaj nikoho netreba. nie každý sa hodí na dlhodobý vzťah popr, na manželstvo.
Na manželstvo musíš byť presvedčená na 100 perc, inak to nemá zmysel. Je dosť možné že si ešte nestretla toho pravého.

martinmmartin
26. jún 2025

Univers nikomu stastne partnerstvo nedlzi .

autor
26. jún 2025

Chcem deti, ale mam problem byt v normalnom manzelskom zvazku, a vlastne partnerskom dlhodobo...preco nemozem byt normalna 🥲

macatt
26. jún 2025

Spadnú ružové okuliare a človek vidí realitu..
Posunúť sa ďalej a netrápiť sa, ani partnera a zbytočne nestrácať čas.. nebude to ten pravý na celý život a otec tvojich detí…ten ešte príde, držím palce..

autor
26. jún 2025
@macatt

Spadnú ružové okuliare a človek vidí realitu..
Posunúť sa ďalej a netrápiť sa, ani partnera a zbytočne nestrácať čas.. nebude to ten pravý na celý život a otec tvojich detí…ten ešte príde, držím palce..

@macatt lenze kedy bude ten pravy, mam 32 rokov, stale dookola to iste

7miriam77
26. jún 2025

Nie každý človek stretne v živote toho pravého, jednoducho ho nestretne. No ale potom je aj druhý pohľad na vec ..nik nie je dokonalý, ani ty nie si, no treba mať vzájomný rešpekt. Dôležitá vo vzťahu je dôvera a pocit bezpečia, a mnoho ďalšieho, no nikdy nenájdeš 100%zhodu...to sa nedá. Možno nie si "stavaná" na vzťah... dieťa môžeš mať aj ako slobodná baba. Ja mám tiež a moju polovičku som si našla pred cca 6 rokmi ....

autor
26. jún 2025
@7miriam77

Nie každý človek stretne v živote toho pravého, jednoducho ho nestretne. No ale potom je aj druhý pohľad na vec ..nik nie je dokonalý, ani ty nie si, no treba mať vzájomný rešpekt. Dôležitá vo vzťahu je dôvera a pocit bezpečia, a mnoho ďalšieho, no nikdy nenájdeš 100%zhodu...to sa nedá. Možno nie si "stavaná" na vzťah... dieťa môžeš mať aj ako slobodná baba. Ja mám tiež a moju polovičku som si našla pred cca 6 rokmi ....

@7miriam77 nechcem aa nechat len tak oplodnit :D niekym..ide o to ze ja asi nie som stavana na vztah, proste aj hormony mam hore dole, obdivujem rodinky, ktore kracaju spolu zivotom ..

7miriam77
26. jún 2025

Ja ťa chápem, ...no nikdy nemáš istotu,že s niekým ostaneš navždy. Poznala som páry...vyzeralo to,že láska až za hrob, a po pár rokoch rozvod. To je ťažko....

domkakvet
26. jún 2025

Zle vyberas, treba najst dovod zleho vyberu, beries prve co pride alebo ako?

autor
26. jún 2025
@7miriam77

Ja ťa chápem, ...no nikdy nemáš istotu,že s niekým ostaneš navždy. Poznala som páry...vyzeralo to,že láska až za hrob, a po pár rokoch rozvod. To je ťažko....

@7miriam77 chcem sa vam podakovat za pekne komentare a pochopenie

7miriam77
26. jún 2025

Ty hľadáš asi dokonalosť, ale to neexistuje...teraz ti vadi že priateľ fajčí, ten druhý bude mať zasa iný zlozvyk....Môj tiez fajčí a neznášam fajčenie, no rešpektuje a fajčí vždy mimo mňa. No v ostatných veciach je super, starostlivý, galantný, zniesol by mi modré z neba, ...no proste každý máme aj chyby. Jemu na mne tiež isto vadia dáke veci, no milujeme a rešpektujeme sa aj napriek chybám.

slaskou1975
26. jún 2025

Všetko nám kazia naše očakávania. Mame v dnešnej dobe všetko a nudime sa a toto je dôsledok toho. Treba si nájsť novú aktivitu, venovať sa viac sebe alebo pomáhať partnerovi s niečim alebo on tebe aby ste mali niečo spoločne.. možnosti je viac, ale treba chcieť. Ideálny a rozprávkový vzťah je len vo filmoch, realita prináša vždy oboje, aj to dobre a aj tie skúšky a mnoho krát veľmi ťažké. Dokážete si nastaviť vôbec spoločný cieľ?

autor
26. jún 2025
@domkakvet

@domkakvet nie praveze, ale ked sme sa dali dokopy velmi mi pomohol aj psychicky a uz sme sa tak nejak prepojili psychicky,,,mala som predtym nejake rande ale to som hned utla zo zaciatku, ale s nim to bolo ako keby osudove alebo neviem... ja nezvladam odlucenia, rozchody, snazim sa najst riesenia ale uz niekedy som nasrata na vsetko..

autor
26. jún 2025
@slaskou1975

Všetko nám kazia naše očakávania. Mame v dnešnej dobe všetko a nudime sa a toto je dôsledok toho. Treba si nájsť novú aktivitu, venovať sa viac sebe alebo pomáhať partnerovi s niečim alebo on tebe aby ste mali niečo spoločne.. možnosti je viac, ale treba chcieť. Ideálny a rozprávkový vzťah je len vo filmoch, realita prináša vždy oboje, aj to dobre a aj tie skúšky a mnoho krát veľmi ťažké. Dokážete si nastaviť vôbec spoločný cieľ?

@slaskou1975 on chcel svadbu, sme zasnubeni, ja zatial nechcem, spolocny ciel som chcela ze trochu cestovatat a byt spolocny, ale bojim sa

domkakvet
26. jún 2025

Tak tento pre teba nie je ten pravy, daj na tvoj instinkt.

danica2711
26. jún 2025

treba si uvedomiť aj to, že koľko dáš, toľko dostaneš - ty si dokonalá?

bessie12
26. jún 2025

A čoho sa bojíš ?? Žiaden vztah nie je dokonalý. Nikto z nás nie je dokonalý. Všetci máme nejaké chyby alebo zlozvyky. Tiež mi môj manžel pomohol, keď som bola vo veľmi zlej situácii. Stál pri mne aj vtedy, keď som prišla o maminu. Nech sa deje čokoľvek sme tu jeden pre druhého. Tiež mi občas lezie na nervy. Chcela by som mu občas povedať pekných pár slov, len u nás je jedna výhoda a to jazyková bariéra. Kvôli tomu sa nevieme pohádať 😂 tak vtedy ho pošlem do teplých krajín po slovensky a odídem do vedľajšej izby 😂

autor
26. jún 2025
@bessie12

A čoho sa bojíš ?? Žiaden vztah nie je dokonalý. Nikto z nás nie je dokonalý. Všetci máme nejaké chyby alebo zlozvyky. Tiež mi môj manžel pomohol, keď som bola vo veľmi zlej situácii. Stál pri mne aj vtedy, keď som prišla o maminu. Nech sa deje čokoľvek sme tu jeden pre druhého. Tiež mi občas lezie na nervy. Chcela by som mu občas povedať pekných pár slov, len u nás je jedna výhoda a to jazyková bariéra. Kvôli tomu sa nevieme pohádať 😂 tak vtedy ho pošlem do teplých krajín po slovensky a odídem do vedľajšej izby 😂

@bessie12 aj ja mam jazykovu barieru🤣

autor
26. jún 2025
@danica2711

treba si uvedomiť aj to, že koľko dáš, toľko dostaneš - ty si dokonalá?

@danica2711 nie som dokonala smaozrejme :(

autor
26. jún 2025
@domkakvet

Tak tento pre teba nie je ten pravy, daj na tvoj instinkt.

@domkakvet ja to nezvladnem byt sama, bude mi chybat, ale aj ma dost vytaca

bessie12
26. jún 2025

Tvoj partner je cudzinec ? 😀

autor
26. jún 2025
@bessie12

Tvoj partner je cudzinec ? 😀

@bessie12 ano😁

bessie12
26. jún 2025

A odkiaľ je partner ? 😀

autor
26. jún 2025
@bessie12

A odkiaľ je partner ? 😀

@bessie12 HU🤣

autor
26. jún 2025
@bessie12

A odkiaľ je partner ? 😀

@bessie12 a tvoj?🙂

bessie12
26. jún 2025

z NL 🙂 sme necelý týždeň po svadbe 🥰 predtým tiež tu svadbu chcel len on, ale nakoniec som zmenila názor, keď som si to cele premyslela 😀

autor
26. jún 2025
@bessie12

z NL 🙂 sme necelý týždeň po svadbe 🥰 predtým tiež tu svadbu chcel len on, ale nakoniec som zmenila názor, keď som si to cele premyslela 😀

@bessie12 gratulujem ♥️

oli18
26. jún 2025
@domkakvet

@domkakvet ty si kolko rokov v mamzelstve ze vies, ze si si dobre vybrala?

domkakvet
26. jún 2025
@oli18

@domkakvet ty si kolko rokov v mamzelstve ze vies, ze si si dobre vybrala?

@oli18 kolko by som mala byt, aby som vedela poradit?

betulinka1
26. jún 2025

Za mna to moc riesis. Mne moj muz riadne lezie na nervy, hlavne pred menzesom 🤣🤣🤣. Ale ked sa k nemu vecer pritulim, nemenila by som. Svadbu som odkladala 3 roky. Este v den svadby som si nebola ista. Ale vekom 45+ som pochopila, ze nemusi byt vsetko podla mojich predstav, ze ked nieco nechce, tak ma na to pravo, tak ako ja. Ze ked nemame svoj den, tak si proste hundreme. Ze ked nesúhlasíme s výchovou deti jedneho alebo druheho, tak kazdy z nas ma pravo, vidiet veci inak. Priznať si chybu, zacat byt tolerantný voci náladám druheho a jeho pocitom a potrebám, je kľúčom k tomu, aby sme nepociťovali voci partnerovi hnev, potom nebudeme riesit blbosti.

Strana
z2