icon

Problémy vo vzťahoch

26. jún 2025

Ako je mozne ze furt mam problem vo vztahu, kazdy vztah vydrzi par rokov, zvacsa do 5 a finito. Mna zacne partne znerzvoznovat , nemam chut na s*x s nim, uz rozmyslam ake by to bolo druhym. Ale nikdy nemam v hlave niekoho konkretneho, len proste asi z toho ze mi lezie na nervy tak si to predstavujem. Momentalne msm dobreho partnera, mali sme diskusiu o tom ako to bude dalej, on je zniceny ze som povedala ze nie som spokojna. Je furt unaveny, nudim sa s nim , ale potom sa zase vela smejeme , pomoze mi vo vsetkom, je dobry clovek. Ale potom to pride, mam nervy na neho , proste tam sa mu nechce, furt len fajci , uz aj to sa mi hnusi. Za kazdou vetou, nie zeby povedal, ze no dobre podme, urobine to nejak, on furt musi najprv znegovat vsetko. Je pravda ze mam pred menzesom, ale aj tak. Naco nam su chlapi vlastne, jak mozete vydrzat s niekym cely zivot, obdivujem.

Strana
z2
oli18
26. jún 2025
@domkakvet

@oli18 kolko by som mala byt, aby som vedela poradit?

@domkakvet neodpovedala si mi

domkakvet
26. jún 2025
@oli18

@domkakvet neodpovedala si mi

@oli18 ani ty mne a staci mi co autorka napisala v uvodnom prispevku, ked to je teraz tak, potom to bude este horsie, nehovorim, mozno ani ona nie je pripravena na vztah, ale treba mat jasno co clovek chce.

slaskou1975
26. jún 2025

Ahoj, nechcem vyvolávať paniku, ale odporúčam zostať sama tak na minimálne pól roka a hneď budeš vnímať veci úplne inak. Ale aby to neznelo tak ľahko, bez intenzívneho spojenia s mobilom, kontaktmi na mužov, expriatelov a priateľov ako aj potenciálnych partnerov. Kamarátky, cvičenie, koníčky a ty sama so sebou. Ak toto dáš, potom budeš vefieť čo potrebuješ do života. 😉

autor
26. jún 2025
@slaskou1975

Ahoj, nechcem vyvolávať paniku, ale odporúčam zostať sama tak na minimálne pól roka a hneď budeš vnímať veci úplne inak. Ale aby to neznelo tak ľahko, bez intenzívneho spojenia s mobilom, kontaktmi na mužov, expriatelov a priateľov ako aj potenciálnych partnerov. Kamarátky, cvičenie, koníčky a ty sama so sebou. Ak toto dáš, potom budeš vefieť čo potrebuješ do života. 😉

@slaskou1975 dakujem pekne

luccija
26. jún 2025

Nudím sa s ním...a čo si predstavuješ čo budete robiť spolu, aby si sa nenudila?Inak tiež som bola s každým frajerom 3 roky🤪každý ti pôjde časom na nervy aj ty každému😛ja čítam je dobrý človek, pomôže mi so všetkým to nie je málo.S každým bude nieco záleží ako si ochotná prižmúriť oči a robiť kompromisy.Vies si predstaviť mať s ním dieťa asi áno, keď ste zasnúbení.Pred menzesom netreba príliš analyzovať .Keď sa s ním nudíš rob aktivity sama, s kamarátkami.Nemusi ho baviť to čo teba.

Strana
z2