Problémy vo vzťahu pokračujú
Ahojte, uz mam tu jednu diskusiu pisanu pred rokom. kludne si ju pozrite.pisala som uz vtedy ci mam odist. . Viem ze niektoré budete utocit. ale som 12 rokov vydata a mam 33 rokov a 2 detiuz vyše 2 rokov s mužom nežijeme ako manželia priatelia.... len vedla seba. Snazila som sa zvratit tento stav vyse roka , zblizenia vzdy ma odbil, naposledy mi povedal co robis.... ja ze uz by som sa s nim chcela aj milovat ... ako na rovinu ... aj som mu vela krat hovorila ze mi chyba, ze musime nieco s nasim vztahom robit, ze vždy ho lubim... ze mi chyba objatie bozkavanie...to ze bol a je mamickin maznacik a doma nepomaha nato som si zvykla ale na toto sa zvyknut nedalo.... a stalo sa nasla som si milenca sme spolu 7 mesiacov. Vzdy som tym opovrhovala a nakoniec sa to stalo mne.... stretavame sa sporadicky , kedze mame obaja rodiny a byvame od seba 50 km. on to tiez nema doma ruzove vraj ( mozno mam len ja ruzove okuliare) ma malu dcerku a a vraj je s nou len kvoli nej. On o mojich problemoch nevie.. mysli si ze sme doma ok. A od zaciatku vieme ze svoje rodiny neopustime... kvoli detom .... Lubime sa ( aspon ja jeho ano) on tvrdi to iste.... vieme sa spolu smiat aj rozpravať o važnych veciach.... prave on stal pri mne ked som mala zdravotne problemy... chodil so mnou po lekaroch... muzovi sa nechcelo aj ked som ho volala aby šiel on..muz ma odhovaral aby som pokracovala v studiu na mgr... on ma v tom podporil.... . jednoducho stoji pri mne , no obaja vieme že to buducnosť nema aj keby sme chceli.... a ja v podstate by som nemala odvahu od muža odisť... rozbit detom rodinu a muzovi ,, zobrat,, deti... a on tak isto ... ale zacalo ma to velmi zozierať . neviem ci ho mam nechať isť a žiť svoj život dalej, aj ked s nim sa citim velmi dobre
@maximilie Pise ze nie je zenaty a ze matka jeho dietata zije s rodicmi 40 km od mesta kde on pracuje,ze on nechce od nich dochadzat denne,takze asi za nou a dietatom chodi len cez vikend podla toho🤔
@77daniela77 hej a preto nechápem prečo on tvrdí že rodinu rozbíjať nechce keď žiadnu ani nemá...podľa mňa riadne namotal túto ženu čo sem píše a motá jej medové motúzy...zároveň ona tvrdí ako si s ním rozumie ale "milenec" nemá ani páru v akom manželstve žije,,sama písala že mu nič nehovorila...vzájomne si klamú, lebo je pohodlnejšie si vrznut raz za čas ako riešiť zodpovedne svoje životy...ale ich postoj ich problém....
@maximilie tak si jej odpovede este raz precitaj.milenec zenaty nie je. ziju oddelene- on v meste v byte, matka jeho dietata s batolatom u rodicov 50km od neho, lebo je pre nu lepsie byvat s rodicmi ako s chlapom. vidia sa cez vikendy. to je podla teba vztah, rodina? nie, nie je.comu nerozumies?
@matkahelka Nie je ženatý, ale on jej hovorí, že má rodinu, ktorú nechce rozbíjať. Takže ona je pre neho je No.2. Autorka nájdi si nezadaného milenca, nezasahuj do vzťahu iných ludi.
@margaretka95 v poriadku, do vzťahu si vidíte iba vy dvaja. Ale na dvoch stoličkách naraz sa sedieť nedá. Dotiahni ho k tomu lekárovi,aj vyhrážkami, alebo mu kukni mobil, síce je to pod úroveň, ale zúfalá situácia. Ak má milenku tak diskusia a dohodnite sa čo ďalej. Držím palce.
Mňa len dojímajú chapavé užívateľky MK ktoré schvaľujú tvoju neveru 🤦♀️a inokedy by pomaly niekoho ukrižovali za to
@klarolinne ja zas nechapem take, ktorym pride normalne zit vo vztahu 2 roky bez fyzickeho kontaktu.bez bozkov, bez pohladenia, bez objatia. lebo chlapodmieta poradnu, vie, ze ma problem a vyhovara sa na cas... to kolko casu mu ona este ma dat? celu mladost pri nom takto zabit?
@margaretka95 a nevola sa ten tvoj priatel Alexander? Byva v BA, bol ucitelom a teraz robi niekde na ministerstve? Lebo mi ho to velmi pripomina z tvojho rozpravania.
Ja som nikoho nehľadala bola to čisto náhoda, stretnutie... A už to išlo., Problémy s muzom začali po pôrode druhej dcérky ale ono sa to ešte dalo. Ale 2 roky už nič. Všetko odmieta. Nepomáha rozhovor, prosby, krik, plač, odchod k rodičom .. Nič a ja rezignovala... Nemám síl sa stále ponizovat už a pýtať vlastného muža o kus pozornosti... Dotyčný o tom nevie ze nespavam s nim už 2 roky.. Také veci sa ťažko hovoria..... Vie o bežných problémoch co sú v manželstve ale o tom som nehovorila... Zvažujem od neho odstup.. Pauzu.... ale ani nato nemám odvahu... Keďže mi je s ním dobre.... Viem žeby to bolo to najlepšie pre nás oboch.. Pre naše,, rodiny " .... A aj ja som patrila do skupiny co odcudzuju milenky, milencov .... Ze ako sa niekto môže takto ponizit... A stalo sa to aj mne..
@margaretka95 ja ta neodsudzujem. ano som za to, aby sa urobilo VSETKO za zachovanie vztahu, kde su uz deti. sama som si v zaciatkoch manzelstva presla problemami, pri ktorych by to 90% zien vzdalo. aj v tu v diskusiach razim nazor, ze treba sa vediet obetovat, ak je sanca na obnovenie a zotrvanie vo vztahu.ale v tvojom pripade tie sance na funkcny vztah uz nie su. 2 roky su strasne dlha doba. u vas sa to nelepsi, u vas je ta priepast stale vacsia a vacsia. a muz ti povie, ze ho tlacis a odmieta s tym nieco robit. on ta uz neberie ako zenu a ako partnerku, len ako matku svojich deti. ach boze. za mna mas obdiv. ja by som 2 roky nezila vedla niekoho, kto ma nepobozka, neobjime, pri kom sa necitim ako zena. ano, v 70-ke uz je to ine, ale v 30-tich nepripustne. a moj muz tiez, je to chlap ako hora, ale tiez mi kolkokrat po tazkom dni povie, nech ho objimem a pohladkam. ved aj zvierata sa k sebe tulia. je to predsa uplne prirodzene.

@matkahelka nepostrehla som ze nie je ženatý. Pise ze ma rodinu a je s nou len kvôli dieťaťu. Trosku nerozumiem tvojmu príspevku.