Problémy vo vzťahu s bývalou partnerkou kolegu
Baby prosim pride vam toto cudne?? Pred 1.5 rokom som nastupila do jednej prace, do oka mi padol kolega z ineho oddelenia, slovo dalo slovo, a dali sme sa dokopy...problem bol ten ze v tejto firme robi aj jeho byvala s ktorou bol 9 rokov, ked som ja nastupila boli rozideni 2 roky...najprv som sa tohto vztahu zdrahala lebo mi to prislo cudne ked tam pracuje aj ona ale pravda je taka ze si s priatelom rozumieme a sadli sme si...minuly vikend sme boli na vecery a uvidela nas kolegyna...v pondelok zq mnou prisla ina kolegyna ci je to pravda ze tvorime par a ci som neni normalna a neni mi to trapne...teraz cela firma rozobera ze som trapna chudera ktora vraj ide aj cez mrtvoly...citim sa blbo
Takze aktualne su rozideni 3.5 roka a ty ides cez mrtvoly? Vtipne 😂
Nie ste ani jeden nikomu nič dlžní. Nevravím keby im ty rozbiješ vzťah. Ale takto môžu kolegovia si tak maximálne pískať 😉
Kolegyna je advokatka tej byvalej? Ja by som ju poslala (no vies kde)
...a zase jedna z takych tem, kde sa pytam, ci toto su skutocne pribehy, alebo len vymyslena tema.
Ako by sa vobec niekto mohol citit blbo, kvoli udajnej poznamke niekoho, ze to opisane je "cez mrtvoly" ? Zda sa mi to nerealne, ze takato blbost by vedela v niekom zasiat pochybnosti, ze by si to niekto vobec pripustal, a teraz hlada dana osoba rady, pomoc ..
Nechapem preco by ti to povedala, al su teda ozaj tak dlho od seba, bud je tema fake, alebo ti niečo niekto zatajil
Nema ti byt co trapne nechapem tej blbej poznamke
Ale prosím ťa, isto celá firma preberá vás dvoch, každému je jedno ze sa dvaja slobodný ľudia dali dokopy.
@dadka1997 no akoze trapne mi to ma byt z toho dovodu ze sme vsetci spolu na jednom pracovisku
Je to hlúposť, nerieš to. Nikomu nič do toho není. Bodka.
Atorka, cely kolektiv o tyzden bude ohovarat niekoho ineho. Kazde cudo tri dni trime. A mozno pani advokatka mala zalusk na toho volneho chlapa, len nevydalo...
Kolegyni povedz, ze láske sa rozkazat nedá...on voľný, ty voľna, a ty nemôžeš predsa za to, že jeho bývalá tam stále je.
cez ciu mrtvolu by si to mala ist? akoze tu, ktora bola ex, ked si tam nastupila? su trapne, kasli na ne, ty si si zacala so slobodnym. teba nema co hanba bit, to ony su tie, co sa montuju do sukromnych veci, do ktorych ich nic nie je.
a preco nejdu za nim?on je ten co randi s kolegynami
A co ze ste vsetci na jednom pracovisku? Chodis do roboty kvoli frajerovi?
Horsie a divnejsie vymeny partnerov sa deju a na roznych miestach
Nikoho fakt nezaujimate, kazda blbost 3 dni trva
Tak im povedz, že máš rada trápnosti a užívaš si to. S*r na ne a nerieš.
Toto mi znie tak, že jeho bývalá sa nevie zmieriť s tým, že on si niekoho našiel, tak ta ohovára po firme a kolegyňa, ktorá sa zvykne do všetkého miešať ti išla prehovoriť do duše 😀 v každom prípade, je mi trápne za ne obidve.
Ty sa nemáš co nikomu spovedať, cez žiadne mŕtvoly nejdeš, ten ich vzťah je už 3.5 roka mŕtvy 😀 ak takto dlho myslí na bývalého a nedopraje mu nový vzťah, tak by mala vyhľadať psychológa. To ze tebe nalozi, jej rozhodne nepomôže.
A bavila si sa o tom s tvojim priateľom? Ja by som mu to asi povedala, nech si byvalku uprace..
Nerieš!!

Povedala by som, ze pokial chce kolegyna nieco prebrat ohladom prace som jej k dispozicii
Osobne zalezitosti nemienim riesit na pracovisku s kolegami a nech si upracu pred svojim prahom