icon

Prvé rande doma kvôli PN

4. jún 2025

Ahojte, píšem si už cca 3 týždne s jedným chalanom, veľmi sú rozumieme, pozval ma cez víkend von len som PN a celkom dosť sa bojím kontroly, tak to nechcem riskovať..vychádzky nemám 😐 tak ma napadlo, že by som mu navrhla nech príde ku mne, že pokecáme, dáme nejaké víno a tak..či blbý nápad ako prvé rande? Ja budem PN ešte vyšše mesiaca, takže nič iné nebude ani možné 🤣🤦🏼‍♀️ viem, že mi tu budete viaceré písať, že hlavná vec je tá aby som sa s nim vyspala...nikdy som sa s nikým na prvom stretnutí nevyspala ani nejak skoro nebojte

Strana
z2
vanilkovazmrzka
4. jún 2025

Je to najhorsi napad aky mozes mat

vanilkovazmrzka
4. jún 2025

Pocka, kym uz nebudes pn a potom sa stretnete na VEREJNOM MIESTE.

colsami
4. jún 2025

Rob ako chces 😃 ale podla mna riadne blby napad 🙃

viestta
4. jún 2025

Prve rande u teba? Riadne blby napad. Ked ma zaujem vydrzi kym ti skonci PN. Ked nevydrzi mas problem vyrieseny

iv007
4. jún 2025

Oh len to nie! Chodte na rychlu kavu do najblizsej kaviarne co mas pri dome, za hodinku ti urcite kontrola nepride. Alebo nech chlapec mesiac pocka, mozte si zatial telefonovat a pisat.

klara546
4. jún 2025

Toto by mi ani nenapadlo. A nestretla by som sa s ním ani tak skoro. Nech počká este mesiac, neumrie.

larisa
4. jún 2025

Nie je to dobrý nápad. Celkom je to zlé. Veď ho nepoznáš a pustiť si k sebe domov je hlúposť. Nevieš, aké má úmysly. Ak má o teba záujem tak to vydrží a počká, kým ukoncis PN.

mirkam3
4. jún 2025

Suhlasim s babami vyššie. Keď nepočká, aspoň s nim zabijes max mesiac času.

Ak ho nechces nechat čakať, vysvetli situáciu a spravte si rande online. Bola som mesiac odcestovala od muža a spravili sme si v tom čase skype rande - každý si uvaril veceru, nalial pohár (2 ;)) vínka a kecali sme 2 hodiny normálne za stolom ako v restike 😉.

januska12323
4. jún 2025

Keď ho pozveš k sebe na víno bude čakať sex a ak je hovado aj ho dostane, bez ohľadu na to čo chceš ty.

moonlight1210
4. jún 2025

1. Nepoznas ho. Poznas len to, co ti o sebe povedal. To moze byt diametralne odlisne od reality.
Nepredpokladaj od neho hned uprimnist, ak ty si uprimna.
Preto mu hned neukazuj kde byvas, co mas doma, atd.

2. Vecer u teba doma, vino,… no hadaj, co bude automaticky cakat. Tak aby si mu nepovedala, ze si to tak nemyslela a ono sa to pod vplyvom alkoholu skaredo zvrtne.

3. Ak ta fakt chce, bez problemov pocka ten mesiac. A ani vo sne ho nenapadne ta nutit pokusat osud a kontrolu, aby si sla predsa len von. Bude trpezlivy, ustretovy a tolerantny.

4. Potom sa mozete stretnut, ale na verejnom mieste. Prvych par stretnuti maj vzdy na verejnom mieste.
Desat stretnuti mozes mat hned na prvy raz niekde osamote v parku s normlanymi muzmi (len vztah z toho nevzide) a jedenasty krat trafis na debila, co vyuzije moznost a ublizi ti.

mamina7070
4. jún 2025

ak si chora tak by si sa nemala stretavat s inymi
ak mas vychadzky chod v case vychadzky

viestta
4. jún 2025
@mamina7070

ak si chora tak by si sa nemala stretavat s inymi
ak mas vychadzky chod v case vychadzky

@mamina7070 PN moze byt aj s operovanym kolenom, vtedy nie je infekcna...

mamina7070
4. jún 2025
@viestta

@mamina7070 PN moze byt aj s operovanym kolenom, vtedy nie je infekcna...

@viestta vtedy moze mat vychadzky 😉

biglovemom
4. jún 2025

Juj nie nerob to …ja som si raz s jednym pisala ,total super a stretko bolo hroza a des
Ci spravis potom ak sa to nahodou stane? Vies ho vyhodit len tak z bytu ?

zuzinka888
4. jún 2025

Toto moze vyslat tie neprave signaly - ze sa chces s nim vyspat a tak. Co ak to nebude ono, ako sa ho zbavis. Co sk sa pripije a nebude chciet odist, co ak bude hruby, agresivny......co ak........ Dievca, davaj na seba pozor.

viestta
4. jún 2025
@mamina7070

@viestta vtedy moze mat vychadzky 😉

@mamina7070 vidis, nema.

balerina2025
4. jún 2025

no neviem to ta to tak ponahla?
akoze ok pokial si po operacii, tak si neni infekcna, tak ok.
no..

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
mamina7070
4. jún 2025

nechapem kde sa vzalo to operovane koleno, sak to nema v prispevku? ci vestecka gula MK ?

1sally12
4. jún 2025

Domov určite nie!

ivik4
4. jún 2025

My sa nebojime 😃
Stretni sa az po PN niekde v meste. Nikdy nevies...

alesto
4. jún 2025

Prepáč, že sa opýtam možno kruto, ale ty si PN na hlavu, keď chceš toto risknúť?

viestta
4. jún 2025
@mamina7070

nechapem kde sa vzalo to operovane koleno, sak to nema v prispevku? ci vestecka gula MK ?

@mamina7070 nazorny priklad🙄 Ty si zacala s tym, ze "ak si chora tak by si sa nemala stretavat s inymi", takze tvoja vestecka gula vesti chripku? "

226lenka
4. jún 2025

Toto nie je dobrý nápad a neviem ako ti niečo také mohlo napadnúť.

lucylaw
4. jún 2025

Sprostejší nápad som teda už poriadne dlho nepočula/nečítala 🙈 Ja som si tak začala písať s jedným chlapom a týždeň potom som išla na operáciu,bola som po nej PN skoro 4 týždne a on úplne normálne počkal,kým mi skončí PN a stretli sme sa vonku,na verejnom mieste..Ak nepochopí,že sa s ním nemôžeš stretnúť,lebo si PN a nebude ochotný počkať,tak aspoň rovno budeš vedieť,že je to debil a nemá zmysel s ním ďalej strácať čas..

dahra
4. jún 2025

- ja som si písala 18 mesiacov 🙂 vo veku 26-27, až potom sa stretla. Ale to bolo 20 rokov dozadu.

0silvia0
4. jún 2025

Vybav si u lekara vychadzky.

sszuzu8
4. jún 2025

Požiadaj si o vychádzky. Určite nie pozvať cudzieho človeka k sebe domov. Aj keby nebol nejaký zlodej vrah atď môže ho zmiasť keď ho zavoláš domov ze si len dievča na sex

olimuc
4. jún 2025

Evidentne Ti sedenie doma zatemnuje mozog. Pises si s niekym, koho vobec nepoznas a 1 rande chces navrhnut u teba doma … mas 15 alebo si tak zufala? To, ze nemas v plane sa s nim vyspat je pekne, ale davas mu uplne opacny signal … on si to moze zle vylozit a vyspi sa s tebou aj bez tvojho suhlasu. Medzi dalsie moznosti - moze prist este s niekym a okradnu ta etc … Normalny clovek pocka na Rande po PN … ides sa po … z niekoho kto Ti napise par riadkov 🤦‍♀️ ciste zufalstvo

martinkatinka
4. jún 2025

Blby napad. A alkohol pocas PN? Ty sa neliecis?

Strana
z2