Psychické utrpenie vo vzťahu
Je podľa vás normálne keď sa mi manžel smeje do tváre že z neho skončím na psychiatrii a na liekoch?? Som uz z neho psychicky v predeli ale nemám kam ísť
Psychopat ako vyšitý.... Žena utekaj kade ľahšie
@blancheporte nevládzem už mám toho dosť rozpráva že si nájde iné kurv* atď..... ponižuje má ...
Nie je to normálne, odíď
Tieto temy dnes 1-2 provokacne absurdne vety na klikanost
Vzdy mas kde ist, vzdy je moznost vyriestit to. Sice to nie je lahke ani pre zenu ani pre deti, ale vzdy sa da najst riesenie aby si neostaval s clovekom, ktory ta tyra. A tyranie nie je len bitka, foriem nasilia pachaneho na zenach je vela, ten tvoj je jeden z tych pripadov
https://www.zastavmenasilie.gov.sk/linka-pre-zeny/
Určite sa nenechať psychicky týrať. Zbaliť sa a odísť. Pre tvoje psychické zdravie -čím skôr, tým lepšie....
Tak sa mu zasmej nech si nájde, aspoň budeš mať pokoj od neho.
Chrapúň ...
Na psychiatrii skončíš určite, ak to takto pôjde ďalej. Takto by som postupoval - 3 jednoduche kroky:
1. Absolútne vnútorne ignoruj čokoľvek od neho. Len ho pozoruj a pokojne mu aj odpovedz – len pre zábavu, aby si videla reakciu toho úbožiaka. Napríklad, keď sa smeje ako idiot, tak si ho len prezri, nijako nereaguj – to ho absolútne vyvedie z miery. Ak to spravíš párkrát, tak možno dokonca aj prestane... Len sa pozeraj na jeho úbohý pokus o manipuláciu... Nenechaj sa do toho zavliecť, lebo vtedy práve prehráš a on to bude robiť ešte viac.
2. Začal by som všetko pripravovať na odchod – miesto na bývanie, financie a pod. Ak to máš príliš ťažké, použi linku, ktorú ti dala @viestta.
3. Samotný odchod.
Fakt neviem, čo si už skúšala... ale k psychiatrovi by mal ísť on.
Velmi dobre rady si tu uz dostala, tak zacni podla nich konat.
Tak mu povedz, nech si najde a hned aspon cim skor pojdes prec. Nedavaj sa vytocit. Ved ho to bavi. Mas deti? Nemas deti? Skus nejake združenia pre týrané zeny. Uz len aby ti povedali moznosti.
len mu neukazuj že sa ho bojíš a máš pred ním rešpekt. to je pre tento typ ako voda na mlyn. Radšej ho ticho vypočuj a mysli si svoje. popremýšľaj či ozaj by sa niekde nedalo odísť od blbca.
Tak mu povedz, nech si najde a hned aspon cim skor pojdes prec. Nedavaj sa vytocit. Ved ho to bavi. Mas deti? Nemas deti? Skus nejake združenia pre týrané zeny. Uz len aby ti povedali moznosti.
@betulinka1 preco ma ist prec ona? Preco nie on?
@tenerifka lebo on preč dobrovoľne nepôjde.
@tenerifka nie…. Ved Akoze to jemu hovori, ze najdi si a cim skor pojdes prec. Tak som to myslela ako reakcia pre neho.
1) neodides 2) nevies samu seba ubranit a postavit sa mu 3) normalne tio nieje- to snad vies aj sama... miesto vypisovania pribehu tu kt ti aj tak nepomoze si uz davno mala hladat podnajom , moznost odchodu alebo sa naucit postavit sa sama za seba
Otázka znie - prečo si vlastne niekto vyberie za manžela takého chuja?
Otázka znie - prečo si vlastne niekto vyberie za manžela takého chuja?
@thirstymonk lebo je zamilovaný. Že je chuj, zistí až neskôr.
@thirstymonk lebo je zamilovaný. Že je chuj, zistí až neskôr.
@koniarova To je celkom blbé...
Na psychiatrii vôbec nie je zle. A sú tam aj vysokopostavení ľudia, nie len trosky atď.
Žena najjednoduchšia cesta je začať udaním na najbližšom zbore.
Nie nie je to vôbec normálne ale u teba tiež vôbec ale vôbec nie je normálne že s ním ešte si!

Psychopat ako vyšitý.... Žena utekaj kade ľahšie