Psychicky nezvládam náš vzťah. Máme sa rozísť?
Ja to už psychicky nezvládam. Sme spolu 1 rok a 3 mesiace. Mám 23 rokov, priateľka má 19. Nevenujeme sa jeden druhému, hráme sa na mobiloch, atď. Keď chcem s ňou o niečom porozprávať, ona nemá čas, mám ju nechať. Keď mám poobednú zmenu, doobeda sa učí online, a večer už spí. Nemôžem sa jej ani chytiť, ani nič, nervózna je. Mám strašne veľa trpezlivosti. Minule ma tak nasrala, večer prídem domov z poobednej a spi. A hovorí ze je unavená, a hovorila ze je spala 2 hodiny. Dobre nech spi, ale nemôžem sa jej venovať ani ju hladkať, nič. Potom som sa nasral, dal som z nej dole paplón. Hovorím jej čo sa s tebou deje? Vôbec sa mi nevenujes ani ráno ani večer je to v poriadku podľa teba? A nič nehovorí. Ze som psychopat a agresor. Nebijem ju bože chráň to by bolo posledné.
Niečo nespravím a som agresor, psychopat. Veľmi si zvykla na tie slová. Sex o ničom. Vôbec si neužívam sex odkedy som s nou. Prvýkrát som si to užil a odvtedy nič. Stále myslím na druhú ženu. Túžim po inej. Nebaví ma to s nou sa stále hádať, sprostosti riešiť. Stále hovorí ze pozerám na iné baby co není pravda. Za všetko má obviňuje že som psycho a agresor čo nespravím o čo má poprosí. Chová sa jak decko, uráža sa, plače. Ťažko sa to urobí že dám koniec. Neviem co mam robiť poraďte prosím vás.
Ďakujem moc.
Prečo by som nemal?
Lebo som mala oveľa väčšie problémy v 19 vo vzťahu než máte vy a vždy som sa snažila na tom vzťahu pracovať a nie trucovať a ignorovať partnera a nazývať ho agresorom.Ona je ešte decko.Aj keď ja som mala dôvod byť nahnevaná.Tiež mi nepovedal, že ma neľúbi a nechal ma po 3 rokoch 😂.Veď to človek vidí podľa správania.A ty si tiež riadne naivný a neskúsený.Aj keď vek máš, ale skúsenosti nie keď sa toto pýtaš.
Ale ja ťažko by som znášal. Nájsť by som našiel určite druhú. Len ten rozchod bude ťažký. Zas mi vyčíta picoviny co není pravda a hovorí mi nech držím pi**. Nasral som sa ze s kým sa bavíš? Takto sa bav s niekym iným a nie somnou. A zas plače. Ja nemám nato nervy trpezlivosť.
@littlebubble
Kto ti káže nájsť si hneď druhú? Nehľadaj lebo si nájdeš zase len nevhodnú partnerku.Viem o čom píšem.Netreba hľadať a treba si užívať čas sám so sebou.Ty nevieš byť sám.Chápem ťa, ale tento vzťah ťa zničí.Taký slovník sa vo vzťahu nemá čo používať voči druhej osobe
Presne tak zničí ma to. Raz za čas ma na mňa chuť na sex a ja nechcem lebo proste si to neužívam ale ona o tom nevie.
Nie si ty peter444? Ten mal tiež toxickú priateľku a nie a nie pochopiť, že sa má s ňou rozísť..
Potom len nerozumiem, prečo tu píšeš. Lebo očividne všetky rozumne rady ignoruješ a ideš si svoje... Že si zúfalý, nešťastný, sex ta nebaví, ona ta odmieta, robí agresora, chces inú... A vzápätí ideš, že nechceš rozchod, lebo to bude ťažké a ona ta miluje, lebo určite 🙈🙈🙈. Tak teda ostan v tomto svojom vzťahu a trápte sa ďalej. Komu niet rady... Alebo si čakal zázračnú radu, ako urobiť z tvojej priateľky milujúcu ženu?OMG... Väčšinou také hlúpe, pardon, naivne sú tu ženy s podobnými príspevkami, ale ako vidno, ani chlapi nie sú výnimka. Tak teda "krásny život vo vašom úžasnom vzťahu" prajem
Moj zlaty, to strasne zle cita. Comu stale nerozumies? Dojdes domov, ked sa dievca zobudi, tak ju na 10 minut poziadas o jej pozornost. Oznamis jej v klude, bez emocii a bez invektiv, ze vztah koncis, ze jej pomozes zbalit veci, pomozes veci presunut k rodicom a prosis si teraz kluce naspat. Dnes alebo zajtra. Ak nebude spolupracovat, vymenis zamok na dverach. Za tych par eur to stoji. Nebudes vysvetlovat, nebudes reagovat na nadavky, ak bude dobiedzat a manipulovat, poziadas, nech ta necha na pokoji. Toto bezne robia chlapi vo vztahu ako mas Ty doma. Co je na tom preboha tazke ?
Nie som Peter.
To je ťažké na tom ze sme si zvykli na seba. Ťažké to bude odísť od nej.
Tak neodchadzaj. Potom sa ale dokola ako obohrana platna nestazuj na to iste. Ona sa nezmeni.
Tak môžeš si to opakovať koľko chceš, alebo môžeš konať. Voľba je na tebe.
Ahoj no prepac, ale zvyk nie je dovod zostavat vo vztahu ktory nefunguje a ten vas ocividne nefunguje. Ved si mlady, na co cakas? A hlavne, nauc sa byt sam so sebou, kompletny a potom sa ti pritrafi aj partnerka, ktora ta bude lubit, pri ktorej nebudes mysliet na inu, ktorej by si aj modre z neja zniesol, s ktorou si budes chciet zalozit rodinu. No a z tohto vztahu to zrejme urcite nebude, tak sa pohni dalej. Znies ako citlivy muz, tak sa chyt svojho stastia za pacesy, aj ked to zo zaciatku mozno nebude lahko, kvoli tomu, ze si si zvykol. Ale na co? Byt ignorovany, osocovany, a pod.? Toto by sa v prospesnom vztahu nemalo diat vobec, nieto este po 1 roku spolu, to by ste sa mali zalubene pozerat do oci a byt nalepeni na sebe, ako neodelitelne dvojcata...

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatelka-sa-vie-lahko-urazit/#post-83527332
Toto je ta stara diskusia... No ak si taky zufaly, ze radsej budes s dievcatkom co ta vyuziva na to aby mala pokoj od rodicou nech sa paci... Ale stazuj sa kamaratom... Mozno ti ti otvoria oci.. Nebudes mat ziadne sebavedomie a ver tomu, ze aj tato si najde casom chlapa s gulami... Lebo pidla tvojho spravania ich zatial nemas..