Pustili by ste priateľa na rozlúčku so slobodou?
Ahojte, pustili by ste svojho priatela na rozlucku so slobodou do Prahy na 4 dni?
Nie ako zenicha, neberieme sa...ale ako spolu ucastnika.
Baby by s nimi ist nemali, idu partia chalanov.
Vysvetlim situaciu.
Priatelov kamos ma svadbu, na ktoru nas pozval oboch ale na rozlucku so slobodou ide len priatel.
Na programe budu mat bary, alkohol, kluby, atd...neviem co vsetko...
S priatelom byvame spolu rok a pol a 2 roky sme vo vztahu...poslednou dobou naz vstah nie je ruzovy, mame hadky, komplikacie, rozdielne nazory...
Otazka znie, pustili by ste ho na rozlucku?
áno, pustila by som, neveríš mu? ty budeš tá dobrá partnerka, čo ho pustila, záleží od neho... ak bude chcieť, oprie aj susedu vo výťahu... (aaale isto by som na oplátku vybehla potom niekam s babami....)
Pustiť? On je nesvojpravny ci ma10 rokov?
Mozes tak akurat povedať svoj nazor...
Tie rozlučky su somarina.aj u zien aj u muzov.akoby sa už s kamošmi ženîch.nevesta nikdy nemali stretnuť ci ako? A tie financie radšej pouzit uzitocnejsie...
Rozhodnutie je na ňom a ty mu buď verîš alebo nie...
Snad je dospely a svojpravny a moze ist kam chce a s kym chce. Nie si trochu panovacna a manipulativna ked mas pocit ze ty mu mas davat nejake zakazy a povolenia???
A kde kedy si videla aby na rozlucke buduceho zenicha boli nejake zeny? Samozrejme ze tam chodia chlapi kamosi
Ja by som priateľa poslala a nie že pustila 😅
Asi máš dôvod, prečo mu neveríš. Takže nad týmto sa skôr zamysli.
Ak by si vedela, že mu môžeš 100% dôverovať, tak by si nemala pochybnosti.
Otázka je, či tvoj priateľ vôbec rieši, či ho ty "pustíš". Je to dospelý človek. Tak isto aj ty, tak sa podľa toho zariaď. Snáď obaja viete, že on nie je tvoj majetok.
@vanilkovazmrzka stripterky sa nerataju?
Nepotrebuje odomňa povolenku.
@janinah precitaj si este raz otazku
@vanilkovazmrzka ja o voze,ty o koze...no,aj tak sa dá vyhnúť priamej odpovedi na moju otazku
tak trochu sa na to pozri z uhlu priateľa....jeho kamoš vás pozval na svadbu a keďže robí aj rozlúčku so slobodov volá si kamošov na žúrku.....kamoši pôjdu okrem tvojho, lebo si ho "nepustila".....trochu smiešne v jeho veku, nemyslíš? nie si jeho mama, ale frajerka....ak už teraz za neho rozhoduješ kam môže ísť a kam nie, čo bude po vašej svadbe? a myslíš že si vôbec bude chcieť brať ženu ktorá mu určuje kam môže ísť a kam nie?
On nie je tvoj majetok a nemusi sa ta pytat. Ked sa budes spravat ako stihacka nadobudnes najskor slobodu ty.
On sa Ta pytal ci moze ist? On sa pravdepodobne chysta ci sa Ti to paci ci nie. Ja somsvojho vzdy na rozlucku "pustila".
A on sa pytal ci ho pustis ci to len ty si namyslas ze potrebuje tvoje odobrenie ?
Nech ide ked chce
Nie, priviazala by som ho doma o radiátor. Určite to zachráni váš naštrbený vzťah a budete vďaka tomu spolu šťastní až do smrti.
Utiahni mu tú reťaz veľmi vymýšľa...
Na rozlúčku chodia vždy muži, ženy osamote, tak neviem čo si myslela tým, že ide sám. Ani neviem ako ho chceš ne/pustiť. Hádky, komplikácie, rozdielne názory sa jedným výletom nezhoršia ani nezlepšia. To si vyriešte doma.
Pustila ale nepacilo by sa mi to. A vedel by o tom.
Nie nepustila, ešte by som ho priviazala k radiatoru a kopala celú noc do gulí že čo si to vôbec dovoľuje...
vies co, prave toto vam moze pomoct ak mate teraz vo vzta,hu krizu - bud ta podvedie a vztah skoncil, alebo budete par dno od seba a mozno si zacnete chybat. vztah, ktory neprezije rozlucku so slobodou asi nestoji za vela. a teda, muza nepustam, on sa rozhoduje sam ked niekam chce ist
mne skôr príde divné, že si čakala že na rozlúčku by ste išli obaja 😃 veď predsa ženích ide na rozlúčku s kamarátmi a nevesta s kamarátkami… ja by som ho pustila, môj mal tiež teraz rozlúčku so slobodou a boli na chate 4 dni
Otázka skôr znie - ako by si chcela zabrániť dospelému, svojprávnemu chlapovi aby niekam išiel? Pozri, môžeš mu povedať maximálne svoj názor, ale keď tam bude chcieť ísť, tak pôjde a môžeš sa aj na hlavu postaviť
Ja len aby si do buducna vedela…na rozlucku so slobodou zenich vola kamaratov (chlapo) a nevesta kamosky (zeny), takze je uplne normalne ze ta zenich nezavolal na rozlucku so slobodou.
Ak ti vadi, ze na taku akciu ide, tak mu to povedz a je na nom ako sa rozhodne, ale nie je ok svojmu partnerovi/partnerke zakazovat a prikazovat, o tom zdravy vztah nie je.
A ty nejdes na nevestinu rozlucku?
Frajeri sa nepustaju, ked si toto uvedomis, mozno sa vam vylepsi aj vztah.
Pustila? Ved sam sa rozhodne ci pojde...a?Coho sa bojis? Prinajhorsom pohodnotia silackymi recami nejaku slapku v stripteazovom klube.... Snad nebudes ziarlit na hodinovu luzu preboha.....
@janinah ty si neuveriteľne pokrytecká 😅 včera som sa ja teba niečo explicitne pýtala, vykrútila si sa a dnes druhej vyčítaš zevraj sa vyhýba odpovedi na tvoju otázku (aj keď dobre vieš ako to myslela) …
Mimochodom neviem kde je napísané he na každej pánskej rozlúčke sú striptérky. Vanilková píše dobre, samozrejme ze autorka pozvaná nebola, chlapi chodia sami.
Jak pustili? Děláš si srandu, jsi jeho mama nebo porucnik? Je nesvéprávný?
Pokud chceš, aby se vas vztah nebo vase nynenjsi problemy zlepsily, tak toho urcite nedocilis tim, ze ho budes chtit ovladat nebo kontrolovat.
V podobnem vztahu jsem byla, kde mi partner dovoloval a nedovoloval, a ver mi, utekla jsem z nej. A dodnes je mi to ponaučením.
Môj teraz už menej bol tak na dvoch, plus na svojej vlastnej a ešte pôjde na ďalšie 2 v auguste. Máme už dieťa a nemám s tým problém. To nie je dobrý vzťah keď mu neveríš a potrebuje priepustku
Ja osobne taketo bujare rozlucky nemusim. Nevidim zmysel vymetat cely vikend bary a spravat sa ako utrhnuty z retaze. Ale zakazat mu to nemozes. Nie je tvoj majetok. Mozes vyjadrit obavy,ale zakazat ozaj nie. Musis mu len doverovat a popriat dobru zabavu. Cim viac budes vysilovat,tym viac si to bude chciet uzit. Hadam ho poznas a vies ako sa sprava v opitosti a v case zabavy.
Pozri, je to o dôvere. A ak mu neveríš, asi u vás nie je všetko v poriadku. Alebo máš dôvod z minulosti, že o ňom pochybuješ? Ja som s mojim mužom 16 rokov a teda tých rozlúčok za tu dobu bolo. Snáď aj 20. Či už jednodňové, na domoch, v podnikoch, alebo víkendové chaty, či výlety.
Nikdy sme sa nejako nepýtali toho druhého, či môžme ísť. U nás je samozrejmosť, že sa stretávame s kamarátmi aj samostatne, nie len ako pár.
A áno, môže byť , že sa to zvrhne a pôjdu do striptíz baru, alebo čo. Snáď sa dokáže ukontrolovat, keď má priateľku. A ak takéto hranice nemá, tak nestojí za to. Veď pokušenie môže mať cely život na každom kroku...
Ja som na svojej vlastnej rozlúčke bola s babami tiež na pánsky striptíz a nemyslím si, že som robila niečo zlé.

Pustila? Priateľ je snáď dospelý a svojprávny.
Áno, bola by som s tým v pohode, že ide s kamošmi