Pýtal si váš chlap po rozchode auto, ktoré bolo písané na vás?
Keby vam chlap kupi auto,ktore je pisane na vas a po rozchode ho pyta naspat,date mu ho??
ale keď kupoval auto bol dobrý. Prestal robiť, tak už dobrý nebol. Super.
nie, nedala, je to drahý darček, ale nedala. A že sa vyhráža, že ho rozbije? Povedala by som, že fajn, zavolám potom políciu a zároveň im poviem, na koho mám podozrenie. Keby bol normálny, dá sa dohodnúť, ale takto nie.
@sasa1310 ja nemam problem mu ho vratit..a nerobi preto,lebo sa mu nechce,nie ze by nechcel a aby zena zivila dve deti a zdraveho chlapa no neviem
o aké auto ide? Bolo nové? Predpokladám, že to lamborghiny nebolo. A deti máš s ním? Aj nejaký spoločný majetok?
tak prečo nevrátiš? Nerozumiem. Keby bol taký charakter, že sa nechá živiť ženou, ktorá má dve deti, tak ti auto asi ani nedá. Zasa až taký zlý nebol, že ti dal auto. Ale každá sme iná. Ja by som mala svoju hrdosť. Teda mám. U mňa by ani pýtať nemusel.
Keď Vám ho dal ako dar a ešte ho napísal na Vás tak by som mu ho určite nevrátila a ak plánujete mu ho vrátiť tak by som trvala na predaji a požadovala určitú časť peňazí z predaja za to ,že ste ho živila keď nepracoval.
On nemá právo na auto tým,že majiteľom auta papierovo ste vy.
Tak ho predaj prv nez ho rozbije a za peniaze si kup dovolenku a handry ako bolestne na rozchod :D
Asi ho chce spenazit
Tak ho rozbi ty 😂😂😂 alebo predaj, cim skor.
Jasne,ze dala. To si odkazana na auto nejakeho blazna? Chodit so scvrknutym kakacom,kedy na mna vytiahne kudlu,aby sa mi pomstil na aute? Okaslat cele auto.
No a ty vieš dokázať že je darované? Ak nie, tak spadá do BSM...a už ste rozvedeni?
Ked spolu mate deti a potrebujes auto tak nevratila .. ak nie je otec tvojich deti len daka znamost Tak by som mu ho vratila.
rozbi ho a vrať mu ho 🙂
auto treba papierovo prehlásiť a rozbité predsa nebude chcieť, tak neviem či niektoré nepremýšľajú keď túto genialitu radili "akože vtipne" 🙄 a po prehlásení už bude jeho, čiže keby ho potom rozbila, ešte bude mať opletačky...
ja by som ho predala a kúpila si svoje (z časti financované aj z peňazí z predaja no a čo)
@nikolka1986 on o nu neprisiel,on zamerne prestal robit a nerobi uz rok
@daganov nie nie sme
Ad 1 dar by som vratila z moralneho hladiska, nie je to par eurova zalezitost a nezarobila som si na to auto, mne by to svedomie nedalo nechat si to, nech by bola situacia akakolvek a o to viac, ze ten dar pyta spat
Ad 2 pravne si moze narokovat vratenie daru na sude, su tam nejake podmienky v obcianskom zakonniku, ktore sice neviem ci by pravne obstala jeho situacia, nezaoberam sa tym
Autorke: Auto vrat, nezamestnaneho chlapa vykopni, nepotrebujes tretie dieta. Si zodpovedna za dve deti a nie aj za leniveho dospelaka. Neviem, co je to za cloveka, ktory vidi, ze niekto pracuje, zivi dve deti a zdravy dospely lezi doma.
Ak ta za ten rok stal naozaj velke peniaze (neratam najom, ten by si platila tak ci tak), hodte rec, nech ti najskor zaplati a potom dostane spat auto. Treba to brat tak, ze aj pouzivanie auta (opotrebenie, znizovanie hodnoty) je financna vyhoda.
Ak ta nestal velke peniaze, obrat list, vystahuj ho aj s jeho autom, nestoji to za ten stres. Dusevna pohoda a klud je na nezaplatenie, hadky skracuju zivot.
Auto by som odhlasila a nech si jo berie.... dufam ze deti nie su jeho
Fuha, normalne som v soku, kolke zeny by si ho nechali... Chlap uz dobrý nie je, ale jeho auto, ktoré zaplatil, ano 🤷♀️
Svedomie a hrdosť by mi to nedovolila nechať si ho.
@iviacik vsak ja ho tiez nechcem nech si ho vezme teda...aj ked je pravda,ze ho potrebujem a ked som.mu navrhla,ze mu ho budem splacat odmietol,vraj mu mam dat naraz alebo ho preda inde
Asi potrebuje súrne peniaze, možno narobil dlhy gamblingom alebo inou blbosťou... od takého rýchlo preč.
A môj názor čo sa týka auta? Neviem. De iure to bol podľa mňa dar a tak na vrátenie nemá nárok (tie kritériá na požadovanie vrátenia daru sú veľmi prísne). Ale de facto a pre pokoj, čo ja viem. Ideálne možno predať (čo ale môže trvať dlho) a polovicu mu (s potvrdením, za čo to bolo! a najlepšie cez účet) vyplatiť. A každé iné operácie s majetkom, čo s ním ešte budeš nútená robiť, tiež všetko potvrdzovať písomne, je to zjavne nespoľahlivá osoba...
Ak by mi to takto povedal ok dala by som mu ho hned aj s igelitkou nwch ide...a vynenila zamok ked je byt tvoj

Ked sa ti vyhraza,tak mu ho vrat,kasli na auto.....budes mat od neho aspon uz navzdy pokoj.