icon

Pýtal si váš chlap po rozchode auto, ktoré bolo písané na vás?

12. máj 2020

Keby vam chlap kupi auto,ktore je pisane na vas a po rozchode ho pyta naspat,date mu ho??

77daniela77
12. máj 2020

Ked sa ti vyhraza,tak mu ho vrat,kasli na auto.....budes mat od neho aspon uz navzdy pokoj.

sasa1310
12. máj 2020

ale keď kupoval auto bol dobrý. Prestal robiť, tak už dobrý nebol. Super.

sasa1310
12. máj 2020

@tanyan a možno to auto chce predať a peniaze použiť na to, aby si ten chlieb mohol kúpiť. Pokiaľ zarábal bol dobrý. Pokiaľ nie, tak už dobrý nebol. Ale auto je stále dobré, však. Chcem vidieť, keby tvoj došiel o robotu alebo o zdravie, či by si rovnako rozprávala.

daganov
12. máj 2020

nie, nedala, je to drahý darček, ale nedala. A že sa vyhráža, že ho rozbije? Povedala by som, že fajn, zavolám potom políciu a zároveň im poviem, na koho mám podozrenie. Keby bol normálny, dá sa dohodnúť, ale takto nie.

autor
12. máj 2020

@sasa1310 ja nemam problem mu ho vratit..a nerobi preto,lebo sa mu nechce,nie ze by nechcel a aby zena zivila dve deti a zdraveho chlapa no neviem

daganov
12. máj 2020

@jaass prečo zlomyselné, od bol dobromyselný, keď sa nechal frajerkou živiť?

daganov
12. máj 2020

o aké auto ide? Bolo nové? Predpokladám, že to lamborghiny nebolo. A deti máš s ním? Aj nejaký spoločný majetok?

sasa1310
12. máj 2020

tak prečo nevrátiš? Nerozumiem. Keby bol taký charakter, že sa nechá živiť ženou, ktorá má dve deti, tak ti auto asi ani nedá. Zasa až taký zlý nebol, že ti dal auto. Ale každá sme iná. Ja by som mala svoju hrdosť. Teda mám. U mňa by ani pýtať nemusel.

marysa21
12. máj 2020

Keď Vám ho dal ako dar a ešte ho napísal na Vás tak by som mu ho určite nevrátila a ak plánujete mu ho vrátiť tak by som trvala na predaji a požadovala určitú časť peňazí z predaja za to ,že ste ho živila keď nepracoval.

daganov
12. máj 2020

@marysa21 len to by sa museli dohodnúť a to pôjde asi ťažko

marysa21
12. máj 2020

On nemá právo na auto tým,že majiteľom auta papierovo ste vy.

misulka22
12. máj 2020

Tak ho predaj prv nez ho rozbije a za peniaze si kup dovolenku a handry ako bolestne na rozchod :D

katarinka89
12. máj 2020

Asi ho chce spenazit

tykat
12. máj 2020

Tak ho rozbi ty 😂😂😂 alebo predaj, cim skor.

marca12
12. máj 2020

Jasne,ze dala. To si odkazana na auto nejakeho blazna? Chodit so scvrknutym kakacom,kedy na mna vytiahne kudlu,aby sa mi pomstil na aute? Okaslat cele auto.

hipuska
12. máj 2020

No a ty vieš dokázať že je darované? Ak nie, tak spadá do BSM...a už ste rozvedeni?

miadi
12. máj 2020

Ked spolu mate deti a potrebujes auto tak nevratila .. ak nie je otec tvojich deti len daka znamost Tak by som mu ho vratila.

daganov
12. máj 2020

@hipuska ja som to pochopila tak, že nie sú manželia

macekovam
12. máj 2020

rozbi ho a vrať mu ho 🙂

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
13. máj 2020

auto treba papierovo prehlásiť a rozbité predsa nebude chcieť, tak neviem či niektoré nepremýšľajú keď túto genialitu radili "akože vtipne" 🙄 a po prehlásení už bude jeho, čiže keby ho potom rozbila, ešte bude mať opletačky...

ja by som ho predala a kúpila si svoje (z časti financované aj z peňazí z predaja no a čo)

autor
13. máj 2020

@nikolka1986 on o nu neprisiel,on zamerne prestal robit a nerobi uz rok

autor
13. máj 2020

@daganov nie nie sme

canany
13. máj 2020

Ad 1 dar by som vratila z moralneho hladiska, nie je to par eurova zalezitost a nezarobila som si na to auto, mne by to svedomie nedalo nechat si to, nech by bola situacia akakolvek a o to viac, ze ten dar pyta spat
Ad 2 pravne si moze narokovat vratenie daru na sude, su tam nejake podmienky v obcianskom zakonniku, ktore sice neviem ci by pravne obstala jeho situacia, nezaoberam sa tym

majkeel
13. máj 2020

Autorke: Auto vrat, nezamestnaneho chlapa vykopni, nepotrebujes tretie dieta. Si zodpovedna za dve deti a nie aj za leniveho dospelaka. Neviem, co je to za cloveka, ktory vidi, ze niekto pracuje, zivi dve deti a zdravy dospely lezi doma.
Ak ta za ten rok stal naozaj velke peniaze (neratam najom, ten by si platila tak ci tak), hodte rec, nech ti najskor zaplati a potom dostane spat auto. Treba to brat tak, ze aj pouzivanie auta (opotrebenie, znizovanie hodnoty) je financna vyhoda.
Ak ta nestal velke peniaze, obrat list, vystahuj ho aj s jeho autom, nestoji to za ten stres. Dusevna pohoda a klud je na nezaplatenie, hadky skracuju zivot.

sense
13. máj 2020

Auto by som odhlasila a nech si jo berie.... dufam ze deti nie su jeho

iviacik
13. máj 2020

Fuha, normalne som v soku, kolke zeny by si ho nechali... Chlap uz dobrý nie je, ale jeho auto, ktoré zaplatil, ano 🤷‍♀️
Svedomie a hrdosť by mi to nedovolila nechať si ho.

autor
13. máj 2020

@iviacik vsak ja ho tiez nechcem nech si ho vezme teda...aj ked je pravda,ze ho potrebujem a ked som.mu navrhla,ze mu ho budem splacat odmietol,vraj mu mam dat naraz alebo ho preda inde

hefo
13. máj 2020

Asi potrebuje súrne peniaze, možno narobil dlhy gamblingom alebo inou blbosťou... od takého rýchlo preč.

A môj názor čo sa týka auta? Neviem. De iure to bol podľa mňa dar a tak na vrátenie nemá nárok (tie kritériá na požadovanie vrátenia daru sú veľmi prísne). Ale de facto a pre pokoj, čo ja viem. Ideálne možno predať (čo ale môže trvať dlho) a polovicu mu (s potvrdením, za čo to bolo! a najlepšie cez účet) vyplatiť. A každé iné operácie s majetkom, čo s ním ešte budeš nútená robiť, tiež všetko potvrdzovať písomne, je to zjavne nespoľahlivá osoba...

sense
13. máj 2020

Ak by mi to takto povedal ok dala by som mu ho hned aj s igelitkou nwch ide...a vynenila zamok ked je byt tvoj