icon

Reakcia môjho známeho

4. dec 2025

Otázka : Reakcia môjho známeho - je v poriadku, alebo ma muž chcel zraniť?

Ahojte, popíšem situáciu. S mužom sme mali pomerne ostrú výmenu názorov. Bolo to pokojné, ale nejako sme si vyťahovali jeden na druhého veci, ako to býva v hádkach. Mám jedného kamaráta už 20 rokov plus jeho ženu, s ktorou sa poznám od základy. Nie sme spolu teraz v intenzívnom kontakte, ale píšeme si na sviatky, narodeniny a keď sa stretneme na ulici, v obchode, pokecáme spolu. Naposledy sme sa rozprávali viac ako pol hodinu na ulici s obomi o všetkom, o živote, o práci apd. Áno, v minulosti sme boli veľmi dobrí kamoši, boli sme spolu skoro stále, ale to sme boli na VŠ, nemali sme rodiny, deti, záväzky a jednoducho život bol iný.
A teraz k veci. Môj muž mi tvrdí, že im musí niečo na mne vadiť, keď nie sme spolu v takom kontakte ako v minulosti.Tak ja neviem, rovnako môže mne niečo vadiť na nich.. keď sa pozerá na to touto optikou. A úplne ma dostal touto vetou počas tej výmeny názorov: " Nechcel som ti to hovoriť, ale teda poviem ti to. Minule keď som ťa čakal pred nákupným centrom, stretol som tvojho kamoša: Pristavil sa pri mne, kecali sme spolu. Spýtal sa ma, čo ja tu, čo tu robím. Povedal som mu, že čakám na teba. Keď to počul, povedal, že musí ísť, podal mi ruku a rozlúčil sa. Musí mať s tebou nejaký problém, veď keby nemal, tak by počkal so mnou na teba a pokecali by ste. Ty musíš vedieť, čo si im urobila."

A teraz sa zamýšľam. Je to skutočne tak? Trápi ma to. Nechcem volať alebo písať kamošovi, počuj Janči, máme spolu nejaký problém, si na mňa nahnevaný, alebo čo? Nemám už 15.

Čo by ste robili vy na mojom mieste? Mávli by ste nad tým rukou?
Môj muž to zakončil vetou - ty si aj tak všetkých od seba odplašíš.
Nakladal mi, že už nie som tá, čo som bola niekedy pred 20timi rokmi, že už nie som tá bezstarostná, tá usmievavá, tá v pohode baba, ako keď som mala 22. To, ako sa zmenil on, nejdem ani komentovať radšej.

Trápi ma to s tým kamošom. Možno banálna situácia. Zrejme sa ponáhľal, zrejme nechcel čakať, zrejme ma muž chcel raniť.. alebo aj nie..

Strana
z2
domkakvet
5. dec 2025

@anonym_autor vobec to neries, tvoj muz si to mohol aj vymysliet.

anonym_e7473e
6. dec 2025

@anonym_autor Jaj,ja viem o frajerovi , ktorý v rámci hádky povedal žene,ze ho varovali,aby si ju nebral.Na otázku,ze kto, odpovedal,ze každý a potom sa žena dozvedela,ze veľa ľudí sa skôr čudovalo,ze prečo si vešia na krk takého chlapa ako je jej muž

janickacrazy
6. dec 2025

@anonym_autor podľa mňa tá tvoj muž podvádza, presne preto hovorí také veci, porovnáva ťa s tou druhou, ktorá je asi taká bezstarostná, atď.

Strana
z2