Reakcia muža na telefonát počas obľúbenej relácie
Banalita, ale opýtam sa. Je táto reakcia muža v poriadku?
Stretávam sa s jedným mužom. On mi dnes volal 4x, zakaždým som ho vypočula, pokecala som s ním, aj 10-15 minút. On chodí spať okolo jednej v noci, bežne mi ešte volá o 23.00 a popraje mi dobrú noc. Volala som mu teraz o 22.00, lebo som chcela vedieť jeho názor a v niečom poradiť, na 3 minúty. Začala som hovoriť a po 4 slovách mi netrpezlivo hovorí, no urýchli to, pozerám Farmu. Popriala som mu pekný večer, rozlúčila som sa a zložila. Ja keď mi volá cez deň a aj mám prácu, tak mu zdvihnem, alebo zavolám keď môžem. Nikdy som mu nepovedala, aby to urýchlil... je takáto reakcia bežná a mám to brať v pohode?
ked ti zavola nabuduce mu povedz -sorry pozeram reklamu a nemam cas =zloz ... uvidis reakciu .. alebo sa ho minimalne aspon zbavis
Nie, jeho reakcia nebola v poriadku a utcite sa s nim o tom porozpravaj- urcite sa to da pekne vykomunikovat. Co poradim tebe- nebud mu stale k dispozicii- fakt to nebude robit dobrotu.
PS: A to ze pozera Farmu tiez nie je uplne v poriadku 🤣
@anonym_8dc190 keby boli ms vo futbale, ja by som jej ani nedvihla 😏😂
Už len preto, že pozerá taký odpad ako farmu by som s ním nebola. To nebude žiaden mentálny atlet
Pozerá Farmu? Ďalší Red Flag!
Ja vidím najväčší problém v tom, že ty si nevieš nastaviť hranicu, keď ti nevyhovuje telefonovať. Ak máš niečo rozrobené, tak to narovinu povedz.
Nejdem hodnotiť to, že ide zrovna o Farmu, ale úplne rozumiem, že ak má zrovna niečo rozpozerané, tak zrovna nechcel dlho telefonovať. Tiež by bolo dobré napísať, v čom si potrebovala poradiť. Je rozdiel, ak ide o otázku života a smrti alebo sa rozhoduješ medzi červenými a modrými šatami
@anonym_autor sebec , bacha 😎
U mňa by skončil už len tým že pozerá takú blbosť ako je farma .🤷
@anonym_autor sebec , bacha 😎
@kuriatko77 ano, vyzerá to tak no sebecky. Pozor, pozor. Mám takého švagra a teda je mi ľúto sestry. On volá doslova kedykoľvek, keď je s deťmi u mňa. A ona keď volá jemu, je to dookola to isté. Nervózne jej odpovie, som na záchode, idem do práce, som v práci a idem domov, som v obchode. Prakticky stále ju zruší a keď má čas tak vyvoláva. Nemusím pripomínať, že vo všeobecnosti je sebec a ani deti ho nemajú radi, a to je už čo povedať. A ano, na začiatku taký nebol 🫣Možno len drobné veci, ktoré si sestra nevšimla a potom už bolo neskoro, po svatbe a 2 deťoch.
Inak volať 4 x za keď, to by ma obťažovalo, hlavne keď mám prácu a program. A tiež by mi vadilo, že mi o 23 ešte volá, je to neskoro, keď už človek, čo chodí do práce spí, zaspáva. To jeho vylihovanie cez deň je tiež také čudné a hlavne " pomáham mu rozbiehať biznis" má úplne dostalo. Je to jednoznačne sebec, a využíva ťa. Má kopec času si biznis zariadiť sám.Ty už prácu jednu máš. Tiež ma napadol príklad z rodiny, keď muž ( môj druhý švagor ) chce, aby mu žena účtovníctvo k živnosti robila a ona je pritom zamestnaná a má.dve deti. No mám dosť.
@anonym_autor no možno by stálo za to prestať ignorovať všetky jeho nedostatky a ospravedlňovať ich. Len taký nápad 🤷🏽♀️
@haley7897 vnímam veľmi veľa jeho nedostatkov každý deň. Ale snažím sa už premýšľať nad tým, či to len mne príde zvláštne a nesprávne alebo aj iným. Ak by toto bol jediný problém v komunikácii, tak tu nepíšem. Skôr je to už finále...
@haley7897 vnímam veľmi veľa jeho nedostatkov každý deň. Ale snažím sa už premýšľať nad tým, či to len mne príde zvláštne a nesprávne alebo aj iným. Ak by toto bol jediný problém v komunikácii, tak tu nepíšem. Skôr je to už finále...
@anonym_autor ja sa len pridám k ostatným, farmu nehodnotím každý nech si v tv pozerá čo ho baví, ja pozerám neustále dokumenty a viem, že málokoho by to bavilo (pozerám ich aj dookola niekoľkokrát :D), inak zažila som podobného človeka vo svojom živote a keď som sa rozišla s dotyčným, obrovský balvan spadol z mojich pliec. Tak je na tebe, koľko ešte vydržíš, u mňa to boli 4 roky 🤣 úplne stratený čas
@anonym_autor normálny človek by sa ospravedlnil, že nemá čas, lebo napr rieši niečo dôležité. Ale on si necháva vymývať mozog primitívnym programom a prejavil sa úplne úprimne. Na tvojom mieste si nastavím automatickú odpoved a pri každom hovore mu príde SMS v zmysle, že máš práve pracovne stretnutie a pod. Viac by som mu nezdvíhla, pokiaľ by som nemala naozaj voľný čas. A nech sa zduje. Aspoň sa lepšie prejaví a môžete si to potom vydiskutovať. Lebo ak riešiš nejaký biznis do budúcna s takýmto tupelom, asi ta diskusia neminie.
Ser nanho, nech si pozera farmu , ked nema na teba cas, raz by mi povedal ze urychli to a uz by som mu nedvihla🤣
Ako som už napísala všetkým, to že pozerá Farmu mi nevadí. Aj ja ju pozerám. Celý deň musím naozaj riešiť v práci komplikované veci a ťažké rozhodnutia a večer mi padne vhod vypnúť hlavu bez nutnosti sústredenia. Ale ja ju pozerám cez voyo a deň vopred a pritom si robím nejaké veci. Čiže samotný fakt, že pozerá farmu mi vôbec neprekáža. Ale to, že mi zdvihne a povie skráť to áno.
Ako som už napísala všetkým, to že pozerá Farmu mi nevadí. Aj ja ju pozerám. Celý deň musím naozaj riešiť v práci komplikované veci a ťažké rozhodnutia a večer mi padne vhod vypnúť hlavu bez nutnosti sústredenia. Ale ja ju pozerám cez voyo a deň vopred a pritom si robím nejaké veci. Čiže samotný fakt, že pozerá farmu mi vôbec neprekáža. Ale to, že mi zdvihne a povie skráť to áno.
@anonym_autor dievča zlaté, utekaj
@anonym_autor mne to príde, že si jeho sekretárka😂Strašne mi to pripomína môjho vedúceho. Ten tiež stále, že " skráť to" 😵💫
@anonym_autor mne to príde, že si jeho sekretárka😂Strašne mi to pripomína môjho vedúceho. Ten tiež stále, že " skráť to" 😵💫
@anonym_ad0f35 toto povedal prvý krát, ešte som z jeho úst také nepočula. A asi pochopil, že to bolo cez. Ja zase nemám problém, keď niekto povie niečo nevhodné ten telefón zložiť.... alebo sa zdvihnúť a odísť. Myslím všeobecne, nielen s ním. Nenechám si skákať po hlave a som majster v skladaní telefonátov.
@anonym_ad0f35 toto povedal prvý krát, ešte som z jeho úst také nepočula. A asi pochopil, že to bolo cez. Ja zase nemám problém, keď niekto povie niečo nevhodné ten telefón zložiť.... alebo sa zdvihnúť a odísť. Myslím všeobecne, nielen s ním. Nenechám si skákať po hlave a som majster v skladaní telefonátov.
@anonym_autor az na to, ze u neho si totalne nechas skakat po hlave, len to asi nevidis…jemu nestaci zlozit telefon, tam sa treba rovno zdvihnut a odist. Este tu nezaznela jedina dobra vlastnost, ktoru ma…
@anonym_autor az na to, ze u neho si totalne nechas skakat po hlave, len to asi nevidis…jemu nestaci zlozit telefon, tam sa treba rovno zdvihnut a odist. Este tu nezaznela jedina dobra vlastnost, ktoru ma…
@anonym_2a4caf Už mi dnes volal 2x. Raz som mu nedvihla a druhý krát som poslala správu, že teraz nemôžem hovoriť, zavolám neskôr. Neplánujem zavolať neskôr.
nechcem byt zla, ale obaja mate nedostatkov az az, co sa tyka komunikacie. on si nastavil hranicu, ze chce nieco pozerat (ci uz farmu, sport, to je jedno), ale odkomunikoval to ako totalny buran. vzdy sa to da aj slusne povedat.
ty zasa namiesto toho, aby si si tu hranicu stanovila, dvihas telefon ako na spagatiku, a ked sa ti nieco nepaci, nekomunikujes priamo, ale hras urazenu, nedvihas, neplanujes zavolat spat. kolko mate obaja rokov? pride mi to detinske.
Ja keď mám prácu , nedvíham nikomu, teda jedine žeby som videla že volá učiteľ zo školy.
Nemusíš byť ani ty stále k dispozícii.
Ak by ma chlap zrušil kvôli farme, tak by som ho nechala sledovať nadobro
@anonym_autor ja tiež zruším koľkokrát muža, keď niečo pozerám. Najvyšší čas, aby sa so mnou rozviedol
@anonym_autor myslim ze casom pribudne viac egoistickych naznakov. poznam z osobnej skusenosti. tiez neco vyskocilo vecer okolo osmej, tak volam, nech poradi. pozdravim. jeho prva veta: Katka (meno vymyslene), je sport. toto bola jeho prva veta. jeho nesralo ze momentalne potrebujem napriklad surne vypnut poistky. a ked som nastolila, ze fakt je to surne, tak poradil, hej. ale ako z rychlika,stastie ze som vnimava. a ihned ma upozornil, ze by som si mala zapamatat, ze v tom case je sport a nevolat mu. ze veci, ktore by mohli pockat, mam riesit po. lenze po sporte bol vzdy nejaky film. no stale nieco. no a bolo vela takych veci postupom casu a v trvani vztahu. v sucasnosti ideme od seba. je to narocne. zistis totiz, ze tys si tu bola pre neho vzdy,ked potreboval - aj tie telefonaty aj ine veic - a on to nikdy neocenil a nikdy tu nebol pre teba v takej miere. a este budes za blbu, lebo si si "nevsimal", ze kolko toho on pre teba urobil.
a tak z vlastnej skusenosti by som to s takym muzom netahala. ak chce radu.
Už len preto, že pozerá taký odpad ako farmu by som s ním nebola. To nebude žiaden mentálny atlet
@doriiis pise smerovolicka co zije u svokri 😂😂😂😂😂
@doriiis pise smerovolicka co zije u svokri 😂😂😂😂😂
@anonym_d25619 ... Keby si ma stalkovala poriadne, tak by si vedela, že ja bývam vo vlastnom rodinnom dome. Teda pardon napoly s mužom ho mám. 🤷🏻♀️
Svokra býva u nás, lebo niekto sa o tých rodičov postarať musí, všakže.
Je úbohé niekoho stalkovat a nerobiť to poriadne. Polepsi sa. A píše sa svokrY
@anonym_autor Ahoj autorka, od zaciatku si nastavujes hranice. Na co ti on 4x vola, ked si v praci? Ty si ozaj myslis, ze keby on pracuje, miesto toho aby bol doma, tak ze by ti 4x pocas prace zdvihol? - podla mna bud ani raz, alebo ked 1x ano, tak by ta ohriakol co mu vyvolavas alebo by pouzil jeho "skrat to". To,ze ti to povedal prvy krat nezarucuje, ze ti to nepovie aj dalsie razy a pre blbost (tak ako teraz ta farma). Pises,ze si majsterka v skladani tel.- ale asi jemu nie, pretoze on ti vcelku znacne moze tymto posuvat hranice. S tymto chlapom sa zatial len stretavas, co bude neskor, ked uz teraz on ti vyvolava kedy chce, nerespektuje,ze si v praci a ty okrem meetingu mu zdvihnes vzdy, este aj o 23hod vecer lebo panko chodi neskor spat a je mu u riti,ze ty mas za sebou pracovny den a ze uz mozes spat🤷♀️ Ty mu zavolas raz vecer a uz ta ohriakne so "skrat to". Vidis to autorka v tychto mojich riadkoch? Kam on posuva tvoje hranice a aka si ty submisivna k tym veciam? Fakt si zacni voci nemu razne nastavovat hranice, lebo teraz su to telefonaty, neskor moze prekracovat hranice aj v dalsich a dalsich veciach, lebo na tomto si ta dobre otestoval ako budes reagovat. Stopni toto co voci tebe robi uz v zarodku.
Okrem toho, ze ma odbil...Chlap, co pozera farmu...nie, dakujem

@anonym_2a4caf no pomáham mu v tom, a riešime teraz otvorenie prevádzky, čiže či tomu verím? Tak snáď to všetko do nového roka stihne.
@anonym_autor nevidis ze ta len vyuziva? Si mu ocividne dobra na vyrozpravanie, na pomoc s cimkolvek, trosku viac si treba vazit seba samu…naozaj toto potrebujes? Vyvazi vobec nejaka jeho prednost vsetky tieto zle vlastnosti?