Riešenie citov k staršej kolegyni: Oplatí sa riskovať?
Dobrý deň prajem,
potrebujem poradiť s istou situaciou. Ak by som opísal svoju situáciu tak som ženatý, mame 3rocneho chlapca. Problém je ten, že sa mi v práci paci o 10 rokov staršia žena. Ona o tom samozrejme nevie, nakoľko každý máme vlastné životy. Je to zvláštny pocit aky som ešte nezažil, stačí ze ju vidím a hneď sa mi zlepší deň. Je to veľmi príťažlivá žena. Aj keď viem ze sa to nikdy neposunie ďalej, nemôžem na ňu prestať myslieť a chcel by som jej povedat aká je úžasná, príťažlivá žena. Osobne sa jej to bojím povedať lebo sa bojím reakcie. Rozmýšľam ze by som jej napísal pekný odkaz a nechal jej to v kancelárii na stole. Samozrejme ze sa nepodpisem. Co si o tom myslite?
Chod do kúpeľne, umy sa,studenou vodou a kukni do zrkadla na somara.
@michelle567 ale to uz nebude tak zaujimave, henta mu trenky prat nebude.. on chce odrbavat na tajnasa s kolegynkou milfou a doma nech vari jeho stara... to uz nebude mat take grády..
Nechcem byť vulgárna, ale zaslúžil by si si poriadne vynadať.
Všetci ste ma pohejtovali aké je to zlé co robím, no nikto sa reálne nevie vžiť do mojej situácie lebo v nej nebol. Niekedy sa to nedá ovplyvniť keď doma prevláda stereotyp a v práci vás tešia iné veci. Kto si to nezažil ten nevie. Ja som len chcel poradiť ako sa z toho dostať. Uvedomujem si ze to nieje správne a aj to ze z prace nemôžem odist
@autor
Myslíš, že ani jedna sme to nezažili? ale čoby...chvíľkové pobláznenie, ale dali sme si facku, studenú sprchu, prebrali sa do realitu, uvedomili si, čo máme doma a že môžeme byť šťastné, za to, čo máme a išli sme ďalej.
Takže chceš radu? Daj si facku.
Problémy v manželstve sa neriešia tak, že budeš dvoriť inej žene, skladať komplimenty a neviem čo, ako pubertiak. Ale tak, že si posadiš ženu doma, vykomunikujete si problémy, dohodnete sa na riešení.
Každý zažíva po určitej dobe vo vzťahu stereotyp, tak treba niečo doma zmeniť a vyjsť z toho stereotypu.
Tak sa posnaz, aby ten stereotyp doma nebol. Ved je tolko moznosti. Pouzi fantaziu pre manzelku a nie kolegynu. Je to len sexualna pritazlivost nic viac. Co vlastne od toho cakas?
Však som ti písala, a na stereotyp sa nevyhovaraj. Máš to v rukách.
Lebo ty si nic ine ako hejt nezasluzis. Doma mas zenu a male dieta tak porozmyslaj, co spravit preto aby nevladol steteotyp a prestan si honit 🐦 nad kolegynou
mne sa tiež páčia muži ktorí su aj pritažliví ale viem že to nemôžem riešiť dalej musíš svoje pudy držať na uzde.Nevravím že máš byť na nu zlý teraz ale proste sa kroť a nedovol aby to zašlo dalej.Narobilo by to iba problémy.
@mikella912 Príťažlivých žien či mužov stretne každý a nemôže za každým utekať bez rozmýšľania, to by bol x-krát rozvedený.
@petronelag jasné tiež si myslím
Tak si ju predstav doma v roztahanych teplakoch, v nejakej najmenej pritazlivej situacii, rano s opuchnutymi ocami a pachnucim dychom, alebo ako prdi a hned budes mat po chuti 😅
Bud rozumny radsej ty...
Prečo si myslíš, že nikomu inému sa to nikdy nestalo a preto ťa súdime? Jasné že sa to stáva, ide len o to neprekročiť hranicu a neživiť to ďalej. Prejde to samo tak ako to prišlo. Spomeň si na to, čo si sľuboval.
Otvor mobil, napíš svojej žene ako po nej túžiš a ako si to s ňou chceš večer užiť a uvidíš ako ťa bude nadšene čakať doma, plná očakávania a vzrušenia. Potom možno zabudneš na hlúpe myšlienky s pani úžasnou. V tvojom prípade by som sa začala viac zaoberať svojou žienkou, asi to chce nejakú zmenu... možno oživiť milostný život, aby si nemal potrebu šukať inde s rizikom rozpadu rodiny!
Hm... mala som v práci fešného kolegu a sama som nechápala, ako to vie zaiskriť medzi mužom a ženou, aj keď som to nevyhľadávala, neiniciovala. Ja som však nikdy nepripustila nič viac ako milý kompliment. Je to sakramentsky tenký ľad. Mne fyzická nevera nestojí za to, aby som si zničila spokojné manželstvo. A aj keby sa to manžel "nemusel" dozvedieť. Mne by to svedomie nedovolilo. Príde mi to strašne ponižujúce, urobiť z muža paroháča.
Vieme aké to, nie si jediný čo niečo také zažil, ... ak si začneš niečo mimo rodiny, bude trpieť dieťa a veľmi, aj u nás sa niečo podobné dialo tak viem...
Keby mal každý takto uvažovať,tak to sa nemusí nik púšťať do vážneho vzťahu, manželstva,rodiny. Len slabé jedince takto uvažujú 😏. Radšej si doma s manželkou urobte pekný večer,nesetri komplimentami a uvidíš ako sa to samé porieši. Ale všakže načooo, ľahšia cesta je vždy tá zákerná,že? 😉
pozri tu môze existovat niekolko scenarov:
1. povies jej to, budes mat romanik, užijes si , no riziko ze sa to prevali a prides o rodinu je vzdy 50:50,
2. povies jej to, uprace ta a bude ti trapne
v praci fungujes cca 8 hodin denne, tak si to nezneprijemnuj, zvlast ked odtial nemozes odist.
a ked je doma vsetko v poradu, len stereotyp, tak sa snaz spravit nieco pre napravu vztahu, obnovit vasen, pretoze si ocividne nespokojny.
tieto okuzlenia z druhych osob su velmi nebezpecne a vacsinou to konci tak, ze prides o vsetko az vtedy ti dojde, ako si ten stereotyp s manzelkou vlastne miloval
Skús vynaložiť úsilie aby sa zlepšilo tvoje manželstvo, porozprávaj sa so ženou, že máte stereotyp a že by bolo fajn niečo vymyslieť.. veď si si ju vzal, je matkou tvojho dieťaťa, to si nezaslúži aby si rozmýšľal nad neverou. Keď už ti, ale za to nestojí, tak sa s ňou rozveď a potom si rieš iné ženy.
Ja si myslím, že ako dospelý ženatý chlap a otec, by si sa mal aj tak správať, a nie ako zaľúbený pubertiak.
Ze ti to dieta nedala na krk, hned by si mal po pokukovani. Hnus
Keď ju miluješ, nie je čo riešiť 😆👍🫣🫣
😲😲😲😳😳😳srandujes však?
@barborachors jaaaj, no vidíš, ešte ma napadlo, že môže potom zoznámiť jej muža so svojou ženou, nech to má grády. Bože, ten chlap je celý divný 😏
Ak si v manzelstve rozumiete, nestoji to za to. Ako baby pisali, tenky lad. Mas male dieta, pre ktore budes cely zivot vzorom. A aby si bol dobrym vzorom, velmi porozmyslaj, co spravis. Ak by sa nieco prevalilo, manzelka by to nejako prezila, mozno by ste sa rozviedli, mozno by ti odpustila, ale nedovera by ostala. Ale tvoje dieta by si mohol nadobro stratit, hlavne ked uz bude vediet sam rozmyslat. Skus urobit vsetko preto, aby tvoje dieta na teba vzhliadalo. Ako to urobis, je na tebe. Prajem spravne rozhodnutie.
Mal by si sa najskôr rozviesť a potom to rozbaliť na tvoju sexi staršiu kolegynu. Bud férový a daj možnosť tvojej terajšej nájsť niekoho kto si ju zaslúži

,,otázne je ci aj ona má záujem alebo bude rozumná a stopne to hneď na začiatku" no ty si chudák na pohľadanie, tak ona má byť rozumná a ty čo? Akože to sa vážne pýtaš čo máš robiť? Máš ženu a malé dieťa, to teraz budeš nadbiehať každej žene ktorá sa ti zapáči? Ti poviem také tajomstvo, sobášom človek neoslepne a neohluchne. Ale pokiaľ partnera naozaj ľúbi tak dokáže komunikovať a pracovať aj so sympatickými a príťažlivými ľuďmi bez toho aby si namýšľali nejaké platonické scenáre.