Riešenie citov k staršej kolegyni: Oplatí sa riskovať?
Dobrý deň prajem,
potrebujem poradiť s istou situaciou. Ak by som opísal svoju situáciu tak som ženatý, mame 3rocneho chlapca. Problém je ten, že sa mi v práci paci o 10 rokov staršia žena. Ona o tom samozrejme nevie, nakoľko každý máme vlastné životy. Je to zvláštny pocit aky som ešte nezažil, stačí ze ju vidím a hneď sa mi zlepší deň. Je to veľmi príťažlivá žena. Aj keď viem ze sa to nikdy neposunie ďalej, nemôžem na ňu prestať myslieť a chcel by som jej povedat aká je úžasná, príťažlivá žena. Osobne sa jej to bojím povedať lebo sa bojím reakcie. Rozmýšľam ze by som jej napísal pekný odkaz a nechal jej to v kancelárii na stole. Samozrejme ze sa nepodpisem. Co si o tom myslite?
ked to vybalis na kolegynu mozu sa stt dve veci a ani jedna ni je dobra.
bud ta posledo prdele a budeto neprijemne pre oboch od toho momentu
alebo ti to opytuje a pokazis tym kopec veci. bude ti neprijemne doma skor ci neskor.
a este otazka. co konkretne robis aby doma nebol stereotyp?
co robis preto aby tvoja zena nepozerala po nejakom inam chlapovi alebo aby nejaky chlap nezviedol ju? mozno aj pre nu si len nudny domaci doplnok.
Chod k svojeje zene a vyjdi s kozou na trh s cim mas problem ked to nebude "tajne" prestane ta to lakat...🤷mate byt pred sebou uprimni
Daj sa vykasrovať, keď že nevieš ovládať svoje základné pudy. A urobíš dobré
Nebudte na neho zly, ved on len chce napisat odkaz, ANONYMNE ...a vy tu uz hned narazky na sex a neveru 😛
Bodaj keby tvoja žena chytila rozum a nechala ta alebo ešte lepšie keby ta vymenila za druhého fuj že sa nehanbiš
Ahoj, zazili sme presne takuto situaciu v praci a kedze dotycnu poznam,napisem ti ako to dopadlo.
Chlapik na nu robil oci aj kvoli tomu,ze sa vedelo,ze je single v tom case,tak si myslel,ze ma väcsiu sancu.
Takze take mile gesta a jedneho dna nasla papierik,ale s tym rozdielom ze to nebolo anonymne..
Bolo tam jeho telefonne cislo a pozvanie na kavu😅.
Ona neodpisala.
A tu by sa story mohla ukoncit.
Ibaze on za nou potom dosiel a opytal sa jej,preco mu neodpisala.
Trapas.
Takze nie,daj si pokoj.
Ked to spravis,uz to nebudes moct vratit spät.
Zacnes sa spravat inak..
A das do obehu nieco,s cim si mozno ani nepocital.
Kasli na to.

Odkaz do kancelárie nie je žiaden nevinný flirt.. predstáv si že toto by robila tvoja žena, aký je to pocit?!
Pozri ja viem pochopiť co je to keď sa ti niekto silno páči mimo tvojho vzťahu, zažila som to.. ale čo som robila? Vyhýbala som sa mu čo.sa len dalo, Max pár slov som prehodila, nikdy som nevyvíjala nic, ani ho nevyhľadávala.. rodina a môj muž je premna najviac na svete, nestratim ich len preto že moj mozog si nedá povedať.. časom ma to úplne prešlo.. ten chlap je stále pre mňa fešák, ale to je tak všetko.. už ma vôbec netankuje a je to vďaka tomu, že som ten pocit ignorovala a čakala.. vzivote by som to nahlas nepriznala a už vôbec nie pisomne..
(Myslím tomu dotycnemu, nie anonymne na nete - keby ma niekto chytil za slovíčka)