icon

Riešenie mileneckého vzťahu a otehotnenia: Čo robiť?

majkl334
18. apr 2024

Zdravim.mam taký problém že som mal milenecký vzťah s jednou ženou, ktorá síce bola vydatá ale nejak jej to s manželom neklapalo a tak sme určitý čas cca 4 roky mali aj nejaký ten sexik. Ona žiaľ deti nemá s manželom už asi viac ako 12 rokov no stalo sa že už otehotnela,no mne to pride že je to so mnou no ona zrazu tvrdí že som chorý blázon a pomaly mi nevie prísť ani na meno a tvrdí že to dieťa čaká s manželom.Som z toho na dne. Čo mi môžte poradiť? Ďakujem

Strana
z4
anjelicek26
18. apr 2024

Môžeš požiadať o test otcovstva,ked sa to male narodi. Keď spáva s dvoma mužmi a poriadne sa nechráni, vždy to bude 50/50...tiež by som chcela mať istotu... ze jej to rozbije manželstvo,ked o to požiadas oficiálne,je ti ale jasne,ze? Chceš s nou a tým dietatom (ak by bolo tvoje) tráviť budúcnosť a prebrat za nu a dieta zodpovednost? O finančnej stránke ani nehovorím, proste práva a povinnosti. Ono skutočne môže byť, že sa im babatko podarilo po rokoch a tvoje nie je. Treba testy otcovstva a na tie si musíš počkať.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
18. apr 2024

ju mať nebudeš, ak je to tvoje tak ona chcela len dieťa, nie teba, i keď 4 roky je dosť a teda si jej vyhovoval aj v iných veciach (sexuálne určite a asi aj osobnostne)

to dieťa chceš ak je tvoje? ale pozor na matku, ak chce dieťa do manželstva a ty jej ho rozbijes, tak to dieťa v živote mať nebudeš a bude ťa nenávidieť

daniela2202
18. apr 2024

@majkl334 Daj si drink ... a zabudni.... keksík dáš s niekym iným.... 😂😂😂👉

h2
18. apr 2024

@majkl334 Nájdi si na sexík nezadanú ženu. A ideálne by bolo, keby ste spolu mali okrem toho sexíka aj vzťah.

0silvia0
18. apr 2024

@majkl334 ak ste sa nechranili, tak to bolo celkom mozne, ze sa to moze stat, hoci ti mozno tvrdila, ze je neplodna.
Mas skusenost, nabuduce ak chces len sexovat, sa chran. Tebe teraz ide o to dieta? Ci nechces prist o sexik?

kp7333
18. apr 2024

Ak tusis po dietati, najdi si seriozny vztah. Zena, ktora ti je dobra len na prilezitostny sex, ta nikdy neprizna ako otca.

jesenzima
18. apr 2024

Ako môže žena spať s mužom, ktorý používa slovo sexik 🤢

kamatopo
18. apr 2024

Nuž bol si lacnejší ako umelé oplodnenie🤷. A ešte si tým ,,sexikom,, aj zabavil. Teraz už len pozeraj z obďaleč na koho sa malé viac podobá.

mimka1402
18. apr 2024

Ja neviem všetky tu riešite jeho slovo, že on si má nájsť inú. A tá ženská, ktorá 4 roky klamala je ok? No za mňa by som šla na testy otcovstva. Ak aj to nebude tvoje, pravda by mala vyjsť najavo a je šialene, že keby napíše žena že chlap ju podvádzal 4r tak komentáre sú diametrálne iné.
A tá ženská sa nevie chrániť? Vie. Šla s nim do toho aj napriek tomu možno aj zámerne.
Hrozne neobjektívne to tu je voči nemu ako osobe.

Za mňa rieš to kľudne aj právne, keď to bude možné ale bude to dlho trvať cez súdy. Máš potom celý život uvažovať, že čo ak? Budeš vedieť aká je pravda. Ale musíš byť si úplne istý, že chceš byť v živote dieťaťa a starať sa oň.
A tá žena si nič iného nezaslúži len aby ostala sama deckom, keď vedome roky lihala k manželovi akoby nič. Otras.

mircalla
18. apr 2024

Vsak mal si ju len na sex, tak co riesis

h2
18. apr 2024

@mimka1402 A nenapadlo ti, že ak je vydatá 12 rokov a nemá deti, tak sa tak možno s manželom dohodli a že otehotnela cielene?

minenkak
18. apr 2024

@majkl334 a možno mali s mužom dohodu ,že dieťa spraví iný muž,ak je manžel neplodny,nie je to prvý a ani posledný krát,mužova švagriná, je tiež tak spravená a otec ju miloval nadovšetko

mimka1402
18. apr 2024

@h2 Aj tak je to svinstvo.😀 Teória táto mi napadla, ale stále on má právo sa dožadovať dieťaťa. Ak chcela dieťa, mala ísť na umelé. Toto nech je on akýkoľvek, je zneužitie a nespravodlivé a namiesto normálnej reakcie sa tu doň obuli.

minenkak
18. apr 2024

@mimka1402 ale to je život nie je všetko len čierne a biele a on ak chce mať sex, tak môže čakať dieťa a ak má sex s vydatou ,môže čakať,že s ním nebude keď dosiahne svoje v tomto prípade dieťa .Majú pravdu keď píšu,že ak bude dieťa silou mocou chcieť,nebude ani žena a ani dieťa,čo nebude vlaste ani tak ,ale ušetria sa nervy,čas a peniaze

mimka1402
18. apr 2024

@minenkak Chlap nemá právo na dieťa? Co ak on sa do nej zaľúbil a preto dúfal ze sa to zmení. Tak ako xy žien.
On nema žiadne city k dieťaťu? Prečo je to len jednostranne? Dieťa mat môže, striedavky odklepnu už súdy často. Po ďalšie. Vzdať sa dieťaťa? To by mu mohlo o niekoľko rokov vycitat.. Nemam pocit ze mu ide o ňu, ale skôr o dieťa.
Žene by nikto nikdy nenapisal, že sa má svojho dieťaťa dobrovoľne vzdať. Ste neobjektívni.

feb13
18. apr 2024

Je to cele zle, aj z jej strany aj z tvojej a myslim ze tu ziadne spravne riesenie neexistuje.
Ona potrebuje zazemie pre dieta a ty jej momentalne ziadne neposkytujes. Aj keby si bol ochotny si ju vziat a vychovavat dieta, fungovat s nou ako rodina - otcovstvo sa da zistit az po porode. Co ked sa rozide s muzom kvoli tebe a nakoniec sa zisti, ze otcom je on, potom nebude mat ani jedneho z vas, toto zrejme nechce riskovat. Takto ma istotu. Takze pokial nie si ochotny jej poskytnut zazemie bez ohladu na to, kto je otcom, tak ju nechaj.

minenkak
18. apr 2024

@mimka1402 a kde píšem,že chlap nemá právo na dieťa,len v toto prípade by som porozmýšľala,,či je to dobrý nápad,hlavne ohľadom na dieťa, keďže žena je v manželstve, kde chýbalo dieťa a preto s ním mala sex,tým ,že on sa začne naťahovať o dieťa sa môže manželstvo skončiť,tým klesne a asi poriadne životná úroveň matky, takže automaticky aj dieťaťu,žena bude nasratá a tým pádom, nebude ochotná dobrovoľne a s radosťou dávať dieťa otcovi,čo budú ďalšie komplikácie . Takže áno v tomto prípade by som to nechala tak,lebo ak bude to dieťa chcieť silou mocou,zničí život štyrom ľuďom a ak to nechá tak ,bude to trápiť len jeho a časom to prejde aj keď nie úplne ale bude v tom zapojený len on

tetapetra
18. apr 2024

@majkl334 úplný blud a vymyslená téma. Nemá to ani hlavu ani pätu

minenkak
18. apr 2024

@mimka1402 a áno sme neobjektivni,lebo tu ťahá on za krásu koniec, ak si bude riešiť on čo chce, naozaj spraví viac zlá ako osohu

feb13
18. apr 2024

@mimka1402 Ale dieta nie je majetok, ze ked moje tak ho chcem, ked nie je moje, tak ho nechcem. Momentalne nevieme, kto je biologickym otcom a ked bude mozne to zistit, uz bude dost neskoro. Ale z funkcneho hladiska otcom je momentalne manzel (a aj z pravneho, pokial sa ona nerozhodne dat do rodneho listu ineho otca).

1ryba
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
18. apr 2024

@majkl334 a si dobry geneticky material? Ze by si to spenazil...

fido69
18. apr 2024
h2
18. apr 2024

@mimka1402 Hm, zneužitie? Ako sa to vezme. Zrejme ho do toho sexíku nenútila. A keď bol on ochotný sexovať bez ochrany, tak sa potom nemôže čudovať. Výhody nezáväzného sexu bez ochrany mu boli dobré, tak nech teraz znáša aj následky.

deti95060810
18. apr 2024

môžeš požiadať o genetické vyšetrenie a o určenie otcovstva. Samozrejme po narodení dieťaťa
len bude ti to stáť zato ? dobre si to rozmysli lebo to nemusí skončiť šťastne pre žiadnu stranu...

fido69
18. apr 2024

Ďalší zo série vymyslených blábolov na MK. Fakt si myslíte, že tu seno žerieme? 😀

h2
18. apr 2024

@feb13 Z právneho hľadiska je otcom manžel bez ohľadu na to, ako sa rozhodne matka dieťaťa.

januska12323
18. apr 2024

Jediná otázka je či sa o to dieťa chceš pobiť a poprípade ho vychovávať ak je tvoje alebo nie.

feb13
18. apr 2024

Podme sa na to pozriet aj z inej strany. Predstavte si, ze po 12 rokoch neplodneho manzelstva sa vam narodi vytuzene dieta. Ked ma to dieta x mesiacov a aj nejaku vztahovu vazbu k rodicom, jedneho dna vam zena povie: vies milacik, toto nie je tvoje dieta, mala som 4 roky milenecky vztah a teraz sa zistilo otcovstvo, takze sa stahujem k nemu aj s dietatom, maj sa krasne... Toto by sa nemalo stat. Situaciu treba doriesit teraz, s tym ze otcovstvo je 50/50 takze kazde riesenie ma velke riziko. Ona sa to rozhodla riesit tak, ze ukonci milenecky vztah a da svojmu manzelstvu druhu sancu. Treba to respektovat (aj ked by to mohla vykomunikovat aj citlivejsim sposobom nez povedat chory blazon).
Dalsia vec je, ze nefunkcne manzelstvo sa nestava funkcnym len preto, ze sa do neho narodi dieta. Dokonca to moze odhalit dalsie problemy a nakoniec sa moze cele zrutit. Je to na nich, ci si najdu k sebe cestu prip. aj odbornu pomoc.
Este dalsia vec, nedavno som citala na inom fore ako riesilo dospele dieta otcovstvo, lebo mu nesedela krvna skupina (napr. rodicia A + 0 a on AB alebo nejak tak). Nakoniec sa ukazalo, ze otec naozaj nie je otcom. Zistit taketo nieco po 20 rokoch je velkou traumou pre otca aj dieta a vlastne aj pre celu sirsiu rodinu. Ona svojim rozhodnutim toto riskuje - ale teraz neradime jej.
Este prichadza do uvahy riesenie, ze ona bude vychovavat dieta s manzelom ako keby sa nic nestalo a @majkl334 si s nou bude nadalej uzivat "keksik" bez zavazkov s tym, ze celu zodpovednost za mozno svoje dieta presunie na manzela a pre seba si nechava len pozitok, ale toto sa mi hnusi... 🙄

Strana
z4