icon

Riešenie mileneckého vzťahu a otehotnenia: Čo robiť?

majkl334
18. apr 2024

Zdravim.mam taký problém že som mal milenecký vzťah s jednou ženou, ktorá síce bola vydatá ale nejak jej to s manželom neklapalo a tak sme určitý čas cca 4 roky mali aj nejaký ten sexik. Ona žiaľ deti nemá s manželom už asi viac ako 12 rokov no stalo sa že už otehotnela,no mne to pride že je to so mnou no ona zrazu tvrdí že som chorý blázon a pomaly mi nevie prísť ani na meno a tvrdí že to dieťa čaká s manželom.Som z toho na dne. Čo mi môžte poradiť? Ďakujem

mimka1402
18. apr 2024

@h2 Ja vravím o inom pointe. Ale ved on sa nechce vzdať práv kde by tento argument mal váhu. On si bol toho vedomý a chce brať zodpovednosť 😄 Takže opäť to nie je validne.

alickapusinka
18. apr 2024

Možno s mužom nemohli mať deti tak sa dohodli že aby to bol slobodný a už má čo chcela a čau. Rozumne to urobila presne tak ak by riešila dajme tomu umele oplodnenie a je to asi zrejme finančne veľmi dráhe aj počas tehotenstva by to bolo pre ňu záťažou tak sa tak dohodli. No neviem či niečo urobíš. A ak by mi chlap povedal že sexik tak takého úlisného by som už nechcela ani poznať.

mladena
18. apr 2024

Haha možno bude otcom niekto tretí

alickapusinka
18. apr 2024

@mimka1402 čo TY vieš či sa nedohodli lebo manžel dotyčnej nemohol mať deti. Nevieš o tom sa tu nepíše nič. Niektoré to tak majú našla ho možno iba za tým účelom. Prispievateľ témy píše že 12 rokov nemala deti v manželstve bola chyba na strane chlapa tak sa dohodli a vyriešili to tak. A žena ak chce dieťa načo by sa chránila. Použila ho iba aby jej urobil dieťa vrátila sa k manželovi to je cele. Chlap nemohol mať deti vyriešili to tak .A nie je to ojedinelý prípad na Slovensku never veľa je takých.

h2
18. apr 2024

@mimka1402 Ja tiež hovorím o inom pointe. Keď som písala, že má znášať následky, nemyslela som tým, že sa má postarať o to dieťa. Myslela som tým znášať následky v podobe toho, že ona jeho otcovstvo zaprie a dieťa chce vychovať s manželom.

betulinka1
18. apr 2024

@majkl334 nechaj ju tak. Otca pre dieta si vybrala, ona vie preco. Ak začneš riešiť súdom otcovstvo a potvrdí sa, že je to jej manžela a ten sa s ňou rozvedie, kvoli nevere, tak tomu dietatu môzes pokaziť zivot. Si sexikoval s vydatou zenou, tak si si musel byt vedomí tohto rizika, že raz tu už nebude pre teba. Nechaj ju žiť jej život a ty si ži svoj.

mimka1402
18. apr 2024

@alickapusinka a ty nevieš čítať? Ja nevylučujem tento fakt. Ale bud mali to urobiť s chlapom ktorý deti nechcel a bol by ochotný dobrovoľne a nie muž, ktorý o ničom nevedel a ho využila.😀 To je svinstvo a bodka.
@h2 Ale on má plné právo bojovať o to dieťa. Keby som nemala k tejto téme, tak mam iný názor ale raz to dieťa zisti a potom to bude väčší problém než aby sa dohodli...

h2
18. apr 2024

@mimka1402 Veď ja mu to právo neberiem, nech bojuje. Ale mohol s tým rátať, keď mal sex bez ochrany s vydatou ženou v dlhoročnom bezdetnom manželstve.
Mimochodom, ak by sa jeho otcovstvo nepotvrdilo, tak čo? Povie "Jáj, tak potom sorry, tak nič."?

katka700
18. apr 2024

@majkl334 Ak to nie je vymyslená téma tak ste obaja dostali čo ste chceli, ty nezáväzný sex s vydatou, ona dieťa do bezdetneho vzťahu. Možno si nebol jediný s kým za tie 4 roky spavala.
Potrebujes vedieť či je dieťa tvoje? Čo potom? Si pripravený niesť následky, živiť dieťa do ukončenia VŠ, finančne ho zabezpečiť? Ak nie, daj tej rodine pokoj a "nestuchaj do srsnieho hniezda" .

feb13
18. apr 2024

@alickapusinka Tato teoria podla mna nesedi. Keby to bolo z jej strany planovane tehotenstvo z dovodu neplodnosti manzela, tak sa to nestane az po 4 rokoch "vztahu".
Tu bud ona bola neplodna a nechranili sa lebo sa na to spoliehali, alebo sa bezne chranili a napriek tomu sa to stalo (resp. otcom naozaj moze byt aj manzel - poznam extremne pripady, kedy sa to podarilo po naozaj dlhej dobe).

majkl334
autor
18. apr 2024

@alickapusinka no oni sa určite nedohodli. To viem

majkl334
autor
18. apr 2024

@betulinka1 Ďakujem. Dobré si to napísala. Dik za radu len najhoršie na tom je že ju mám stále rád a bude to pre mňa veľmi ťažké

mimka1402
18. apr 2024

@h2 tak ak dotyčná klame mužovi 4 roky, tak si to zaslúži nech ju karma dobehne. A nech manžel vie co za stetku ma doma 🙂 Tak ci tak ak sa nepotvrdi manžel bude mať na výber ci odpustiť neveru. Ale obhajovať ženu ktorá vedome podvádza 4 roky? Kks keby to bol opačne každý by radil sa priznať žene apod.

betulinka1
18. apr 2024

@majkl334 ale ty si sa stretával s vydatou ženou. Čiže si si musel byť vedomí toho, že kedykoľvek to môže skončiť.

h2
18. apr 2024

@mimka1402 A kto konkrétne ju tu obhajuje?

feb13
18. apr 2024

@h2 Ona jeho otcovstvo zaprie a dieťa chce vychovať s manželom, jemu zostane celozivotna neistota ohladom otcovstva aj ohladom toho, ci sa jedneho dna to dieta neohlasi + kostlivec v skrini, s ktorym sa bude musiet vysporiadat jeho buduca partnerka. 😔

h2
18. apr 2024

@feb13 Ak ona tvrdí, že otcom dieťaťa je jej manžel, ten to nespochybní a autor nebude žiadať testy otcovstva, tak je mizivá šanca, že sa niekedy to dieťa prihlási.
Navyše, nejako príliš sme sa zamerali na to, že to dieťa je určite jeho, priznávam, že aj ja. Pritom to vôbec nemusí byť tak. Možno je naozaj otcom dieťaťa manžel a aj kvôli tomu tá žena ukončila milenecký vzťah. 🤷🏻‍♀️

majkl334
autor
18. apr 2024

@kp7333 Ja už jednu dcéru mám z prvého manzelstva. A ospravedlňujem sa za ten výraz všetkým že sexik

feb13
18. apr 2024

@h2 Ano presne tak, otcom moze byt aj manzel. Ale ako som pisala vyssie, citala som pripad, ked chlap v dospelosti zacal mat podozrenie na zaklade krvnej skupiny, ze ma ineho otca a nakoniec sa mu to potvrdilo. Tiez je trochu nepredvidatelne aj spravanie matky, jej sa casom moze rozpadnut nie uplne funkcne manzelstvo a zrazu to dieta moze vychovavat inak, moze mu poskytnut ine informacie ohladom otcovstva resp. moze ona ziadat testy aj neskor.

majkl334
autor
18. apr 2024

@betulinka1 On podľa mňa tušil že som s ňou niečo mal ale ona mu stále vyvrátila že so mnou nikdy nič nemala. A on jej asi stále uveril.

majkl334
autor
18. apr 2024

@mircalla áno mal zo začiatku ale časom som sa do nej naozaj zaľúbil. Ona hneď od začiatku a keď zistila že ja časom tiež už to nebolo ako na začiatku. Najhoršie na tom že celé okolie a priatelia o nás vedia ale vlastne už je všetkému koniec a teraz keď sa všetci dozvedia že je tehotná ona ostane v pohode lebo bude tvrdiť že to má s manželom a zo mňa si každý bude robiť srandičky a podpichy. Asi to fakt nechám všetko tak ako mi tu píšete a všetko ukáže čas lebo asi rýpať do toho nebude mať význam.

domkakvet
18. apr 2024

@majkl334 spaval si s vydatou a tu mas nasledky.

hopsas
18. apr 2024

@majkl334 slovo sexik vo mne evokuje vymyslenú tému. Takto sa vyjadruje nejaká pubertacka nie dospelý chlap.

feb13
18. apr 2024

Jej manzel bol 4 roky kazdemu na posmech a to ti nevadilo.

majkl334
autor
18. apr 2024

@hopsas za ten výraz sexik som sa už ospravedlnil a nie je to vymyslená téma mimochodom

majkl334
autor
Autor odpoveď zmazal
majkl334
autor
18. apr 2024

@daniela2202 tie drinky som si už dal zopár ale nepomáha mi to.

majkl334
autor
18. apr 2024

@0silvia0 ide mi hlavne o to ako sa už zrazu ku mne správa a tvrdí že to na 100% nie je moje. Ako to môže vedieť na 100% a robiť zo mňa debila?

feb13
18. apr 2024

A chranili ste sa?

bruno1
18. apr 2024

Já by som to riešil.Predstav si situáciu ,že sa to jej manžel ,dajme tomu o 10-12 rokov prevalí ,že ju podvádzal a dá si spraviť test otcovstva ,následne sa rozvedie ,ona si zrazu spomenie na teba ,požiada o test otcovetva ,ktorý dokáže ,že si otec ,ty budeš platiť alimenty ,no vzťah s dieťaťom nebudeš mať žiadny ,keďze bude už dosť staré.Po pôrode jej pohroz ,že keď ti nedovolí dať spraviť test otcovstva ,na tajnáša ,tak sa porozprávaš s jej manželom ,veď aj Ty musíš mať istotu.