icon

Riešenie mileneckého vzťahu a otehotnenia: Čo robiť?

majkl334
18. apr 2024

Zdravim.mam taký problém že som mal milenecký vzťah s jednou ženou, ktorá síce bola vydatá ale nejak jej to s manželom neklapalo a tak sme určitý čas cca 4 roky mali aj nejaký ten sexik. Ona žiaľ deti nemá s manželom už asi viac ako 12 rokov no stalo sa že už otehotnela,no mne to pride že je to so mnou no ona zrazu tvrdí že som chorý blázon a pomaly mi nevie prísť ani na meno a tvrdí že to dieťa čaká s manželom.Som z toho na dne. Čo mi môžte poradiť? Ďakujem

Strana
z4
majkl334
autor
20. apr 2024

@majkl334 Písala si či sa náhodou nedohodli keď som vedel že 12 rokuv nemali dieťa. Tak som odpísal že nie. To určite nie.

majkl334
autor
20. apr 2024

@mimka1402 Si myslíš kebyže toto urobím že sa ešte bude so mnou niekedy rozprávať? Toto neviem čo by bolo fakt

sevrin
20. apr 2024

@majkl334 no tak ... či je to výhra... Ešte stále môžeš od jej muža dostať po hube a platiť alimenty. Takýto alternatívny záver vzťahu s vydatou ženou by sa ti páčil viac ako to, že ťa odfajčila a nemáš sa už do ničoho miešať?
Chápem že máš teraz zmatky v hlave, ale počúvaj rady nezainteresovaných, čo sa vedia na to pozrieť s nadhľadom.

zooeynka
20. apr 2024

@patricia255 len ta poopravim, moze a bude mu branit v testoch dna. Ona ich proste nepovoli a tuto autor nema paky aby si ich vynutil. On je cudzi clovek a zakon chrani rodinu, za otca sa povazuje manzel(aj keby nebol). Kym jeho milenka a jej manzel drzia spolu, tak biootec je uplne mimo hru.

feb13
20. apr 2024

@majkl334 "Písala si či sa náhodou nedohodli keď som vedel že 12 rokuv nemali dieťa. Tak som odpísal že nie. To určite nie." Aha, tak to "nie" predsa nemalo byt pre mna, ja som totiz pisala presny opak - ze keby to tehotenstvo bolo ucelove kvoli neplodnosti manzela, tak by to nebolo az po 4 rokoch. Pocuvaj, uz si tych drinkov viac nedavaj, jeden uplne staci... 😉 Dostal si kopacky a mas zlomene srdce. Ale chcel si nezavazny sex a kedze bol nezavazny, mohla ho hocikedy zrusit - tak isto si mohol aj ty, tentokrat ona bola rychlejsia - toto bolo v hre od zaciatku, ci si si to uvedomil alebo nie. Tak teraz uz nezostane nic ine, len to predychat a poucit sa. Ale vadi mi, ze pripadne otcovstvo ti nie je zaujimave kvoli dietatu, ale aby si ju mohol priputat k sebe sprostrednictvom dietata... a navyse bez toho, aby si im poskytoval zazemie... sorry ale toto sa nerobi...

Strana
z4