Riešenie mileneckého vzťahu a otehotnenia: Čo robiť?
Zdravim.mam taký problém že som mal milenecký vzťah s jednou ženou, ktorá síce bola vydatá ale nejak jej to s manželom neklapalo a tak sme určitý čas cca 4 roky mali aj nejaký ten sexik. Ona žiaľ deti nemá s manželom už asi viac ako 12 rokov no stalo sa že už otehotnela,no mne to pride že je to so mnou no ona zrazu tvrdí že som chorý blázon a pomaly mi nevie prísť ani na meno a tvrdí že to dieťa čaká s manželom.Som z toho na dne. Čo mi môžte poradiť? Ďakujem
Dievcata, nikdy mu nijaky sud na svk nenariadi testy dna. Ak je zena vydata a s manzelom prehlasia ze je dieta ich tak sa ziadne dna testy konat nebudu. Autor si moze trhnut.
@majkl334 Tak to este teoreticky moze tusit na zaklade toho, s ktorym z vas bola pocas plodnych dni. Ale je dost mozne, ze to vobec nevie, ale ani nechce vediet. Ona nema v zaujme vediet, ze otcom si ty, ak by to tak bolo.
Pokial spravne chapem situaciu, tak ty ani neriesis dieta, riesis hlavne svoje zranene ego. Ano, chapem, ze ta to boli. Ale skus sa od toho odosobnit a pozerat sa na vec trochu z dialky: zamotal si sa do dost velkeho problemu a objektivne tvoje ego je tu to najmenej. Ano, sprava sa k tebe nepekne. Ale ked nechce prist o manzela, nema velmi na vyber (ponukol si jej nejaku alternativu?), predsa ako si to predstavujes, ako by sa mala k tebe spravat? A najviac zranene ego tu bude mat jej manzel, ked sa jedneho dna vsetko dozvie - ako sa bude citit, ze ho manzelka podvadzala s kamosom, ze o vasom vztahu vsetci vedeli okrem neho? Srandicky a podpichy ublizuju kazdemu, ale ty si to zaposobil sam, on nie. Tak nejako to uz budes musiet predychat a do buducna sa vyhybaj vydatym zenam.
@zooeynka to je blbost. Fikcia otcovstva plati kvoli matrike, ze zápise manzela ako otca zákonnou fikciou. Ale ak by si podal otcovstvo na sude idu automaticky testy dna, ci je manzel otec, tam sa to potvrdí alebo vylúči. Ved to by potom sa nemohol domáhať otcovstva ziaden chlap co splodil dieta s vydatou alebo vydatá ak chce vylucit manzela. A teda podla štatistiky to nie je tak ojedinele. Ale neni ani ojedinele, ze mnoho chlapov nevychováva svoje biologické dieta a nevie o tom 😉. Zivot prináša rozne situacie.
Pravidlo číslo 1: nikdy si nič nezačínať s vydatou ženou, to je no-go zóna
Pravidlo číslo 2: nesexovať so ženou, ktorá má vzťah s iným mužom, nikdy to nedopadne dobre.
A niektorí muži by si mali vo svojom profile nastaviť, že sú muži (áno dá sa to tam prepnúť) , nech nemám pocit, že tu čítam o nejakom lesbickom vzťahu.
@betulinka1 Zákonná domienka hovorí :Otcovstvo k dieťaťu svedčí ,manželovy rodičky dieťaťa a .To znamená že otcovstvo môže zaprieť iba manžel rodičky a samotná matka dieťaťa .Iný muži toto otcovstvo spochybniť nemôžu ,iba ak by mali súhlas zapísaného otca v rod.liste ,alebo matky.
@betulinka1 nastuduj si. Bio otec nema sancu pokial vydata zena spolu s manzelom prehlasia ze dieta je ich. Ziaden sud test dna nenariadi. Zakon chrani rodinu, manzelstvo. Nie prietrtnika co sulozil s vydatou. Ten je uplne nikto pred zakonom.
@bruno1 priamo zo stranky centra pravnej pomoci.
@zooeynka zakon chráni biologických rodicov a žiadnemu bio rodicovi nemozu byt odobraté jeho prava.
@betulinka1 ano, mozu. Nikto sa s biootcom nebude bavit ak(a uz sa opakujem) vydata zena spolu s manzelom prehlasia ze dieta je ich. Ziaden sud testy dna biootcovi nenariadi/nepovoli, pretoze za otca sa povazuje manzel rodicky. Bodka.
@mimka1402 Myslim, ze tu zenu nikto neobhajoval a nikto neradil, ze sa nema ONA priznat. Len tato tema teraz nie je o tom, co by mala robit zena. Ona sa uz rozhodla a vychadzame z tohoto faktu.
Podvadzat manzela nie je spravne, bez ohladu na to, kto je otcom dietata. A jej sa to este v zivote moze vypomstit roznym sposobom. Ked o tom tak vela ludi vedelo, moze sa najst nejaka "dobra dusa", ktora zacne manzelovi podsuvat, ze sa dieta na nho nepodoba (bez ohladu na to, kto je skutocnym otcom), alebo dieta sa nieco dozvie od spoluzakov v skole (ak byvaju na dedine) atd... ale ON by v tom nemal mat prsty, to by bola cista pomsta a to sa predsa nerobi, ak ju miluje tak ako tvrdil.
@sevrin No nie je z toho vonku ,ak pani manželke prepne a rozvedie sa s manželom a ešte mu povie že sa staral o kukučku ,jemu sa podarí súdne zrušiť otcovstvo ,tak je znovu v HRE ,lepšie povedané jeho prachy .Pre dieťa bude cudzí človek ,bez akých koľvek citových väzieb .Život posraný na totálku no môže si zato sám ,vydaté ženy sa nepichajú.
@majkl334 premysli si čo žiadaš. Chceš byť otcom dieťaťa z takéhoto "vzťahu"?
Máš viacero možností.
Svedomie ti asi nedovolí len tak na niečo takéto zabudnúť, podľa mňa by si celý život premýšľal, či nemáš náhodou niekde dieťa.
Choď za ňou a požiadaj o tie testy po narodení dieťaťa.
Nemôže ti v tom brániť.
Môžeš priznať váš pomer aj pred manželom, čo je myslím si že fér. On by mal vedieť s kým žije.
No každopádne ak bude dieťa tvoje, predpokladam že s dotycnou ženou nebudete spolu, tento váš pomer stavial na zlých základoch.
Jej sa rozdpadne manželstvo, bude mať život v troskách, tebe to bude dávať za vinu
Ty môžeš akurát platiť alimenty na to dieťa a mať 2 víkendy v mesiaci
Ale výchova dieťaťa s ktorým nežiješ je veľmi veľmi náročná, nebudeš mať aj tak v ničom poriadne slovo
@patricia255 Ona v živote nedá DNA testy lebo je presvedčená že to dieťa nie je moje
@zuzanka.zuzu Asi tak nejak

A tak v prvom rade je dobre si v sebe ujasnit, ci mas skutocne zaujem starat sa o to babo, byt tomu dietatu otcom. Jej spravanie by som vobec neriesila, akoze po 4 rokoch takeho vztahu asi zaboli, ze sa k tomu takto stavia, ale asi jej ide o to, ze chce to dieta priviest do zazemia, do manzelstva, tak jasne, ze teraz bude takato a bude sa snazit s tebou uplne skoncit kontakt, pripadne vsetko, co vas kedy spajalo.