icon

Riešenie nepríjemných pohľadou od švagra

4. máj 2026

Nemám sa komu zdôveriť tak to píšem tu. Rodine o tom hovoriť nechcem.
Mám pocit že mužov brat ma na rodinných stretnutiach vyzlieka očami resp. tak zvláštne sa na mňa pozerá. Žena cíti aký to je druh pohľadu. S mužom sme spolu už dlhé roky ale jeho brat sa na mňa začal takto pozerať len nedávno (začala som si to všímať pár mesiacov dozadu). Je mi to nepríjemné a neviem sa v jeho prítomnosti uvoľniť. On má tiež manželku aj dieťa. Ako sa mám správať aby som mu dala najavo že mi to je nepríjemné? Nechcem mu to priamo povedať.

anonym_f584c1
4. máj 2026

@anonym_autor nevšímaj si ho? Jednoduché.

dennissa16
4. máj 2026

@anonym_autor a aky si mala doteraz so švagrom vztah? Veď sa poznáte roky.

anonym_188a5d
4. máj 2026

Však keď pozerá tak sa jo opýtaj čo cumi?

anonymes
4. máj 2026

A čo na to muž? 😀 nevšímaj si ho a hotovo. Alebo sa ho rovno spýtaj čo čumi

beata_k
4. máj 2026

"Čudne sa pozeras. Nieco ti je?Je ti zle od zaludka? Zavolam lekara?" 😁

anonym_04ce4b
4. máj 2026

@anonym_autor to si len ty namýšlaš, asi máš k nemu sympatie ty 😃 inak, ak by si sa ty nepozerala na neho, ako vieš, že on pozerá na teba 😅

anonym_5bf2db
4. máj 2026

Ved kym si nic nedovoluje, tak si ho nevsimaj. Pripadne sa neutralne oblec ... mozno je platonicky zalubeny. Ale to je jeho problem, nie tvoj. Teda, ak si to len nenamyslas ...

anonym_1b6d53
4. máj 2026

Kým sa len pozerá a nezachadza ďalej tak to nerieš,nevšímaj si ho ,maj ho na háku.Neviem aký je tvoj švagor ale ešte to otočí proti tebe

marianarem
4. máj 2026

@anonym_autor Najviac ho podla mna schladi tvoj absolutny nezaujem o jeho pohlady. Ani nesleduj, ci sa pozera, pripadne sa pred nim maj viac k svojmu muzovi.

ivicatolic
4. máj 2026

@anonym_autor veď vtipne.... máš niečo so zrakom...a naschvál by som to vypustila medzi divákmi 😁

anonym_eb25c2
4. máj 2026

By som mu povedala:som pekna,ze???Ja viemm.

a0
5. máj 2026

Na všetky otázky “čo pozeráš, čo čumíš” a pod. Je jedna super odpoveď “keby že mám miesto očí zadok, tak na teba seriem”.
Čo sa týka tvojho švagra, úplne to odignoruj, keď nevycíti ani minimálny záujem, prejd ho to 🙂

ivanakal
5. máj 2026

V podstate cumis na neho aj ty, nie? Ved ignoruj, nepozeraj sa na neho a potom nebudes vediet, ze sa pozera on na teba 😀 jednoduche

aurora33
5. máj 2026

@anonym_autor nenamýšlaš si náhodou?

autor
5. máj 2026
@anonym_04ce4b

@anonym_autor to si len ty namýšlaš, asi máš k nemu sympatie ty 😃 inak, ak by si sa ty nepozerala na neho, ako vieš, že on pozerá na teba 😅

@anonym_04ce4b žena ten pohľad jednoducho cíti. Ak sa na vás takto muž pozeral tak viete o čom hovorím 🙂 . Ja sa na neho nepozerám zámerne ale keď sa ma niečo pýta alebo sa so mnou rozpráva tak sa mám pozerať do zeme?

autor
5. máj 2026
@ivanakal

V podstate cumis na neho aj ty, nie? Ved ignoruj, nepozeraj sa na neho a potom nebudes vediet, ze sa pozera on na teba 😀 jednoduche

@ivanakal pozerám sa na neho len keď sa spolu rozprávame, alebo sa mám pri tom pozerať do zeme? Ale jeho pohľad je taký iný, ale neviem ako to vysvetliť, proste žena to cíti že je to iné.

autor
5. máj 2026
@marianarem

@anonym_autor Najviac ho podla mna schladi tvoj absolutny nezaujem o jeho pohlady. Ani nesleduj, ci sa pozera, pripadne sa pred nim maj viac k svojmu muzovi.

@marianarem áno robím teraz pred ním to, že sa mám viac k mužovi aby pochopil že mám oči len pre môjho muža. Vtedy sa zvykne postaviť a odísť z miestnosti alebo povie niečo aby strápnil môjho muža.

dennissa16
5. máj 2026
@anonym_autor

@marianarem áno robím teraz pred ním to, že sa mám viac k mužovi aby pochopil že mám oči len pre môjho muža. Vtedy sa zvykne postaviť a odísť z miestnosti alebo povie niečo aby strápnil môjho muža.

@anonym_autor neodpovedala si na otázku, aký vztah ste mali doteraz? Koľko ste s mužom spolu? Zrazu začal švagor cumiet?

biba_18
5. máj 2026

chápem - ale nič iné ako nereagovať na to sa nedá ... čo najmenej v kontakte 1 na 1, neopatovať pohľady, nesmiať sa jeho vtipom - ale neignorovať, len nebyť vrúcna ... ak je teda pravda čo píšeš ... čo iné sa dá?

autor
5. máj 2026
@dennissa16

@anonym_autor neodpovedala si na otázku, aký vztah ste mali doteraz? Koľko ste s mužom spolu? Zrazu začal švagor cumiet?

@dennissa16 vzťah so švagrom sme mali aj máme neutrálny. Keď sme všetci spolu tak si mám skôr čo povedať s jeho ženou než s ním. S mužom sme spolu skoro 8 rokov. Pred tým sme sa moc nestretávali. Teraz sme sa ale nasťahovali blízko ku nim tak sa stretávame častejšie pretože aj naše deti spolu trávia viac času.

anonym_254300
Autor odpoveď zmazal
anonym_04ce4b
5. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_04ce4b žena ten pohľad jednoducho cíti. Ak sa na vás takto muž pozeral tak viete o čom hovorím 🙂 . Ja sa na neho nepozerám zámerne ale keď sa ma niečo pýta alebo sa so mnou rozpráva tak sa mám pozerať do zeme?

@anonym_autor ty pises, že po tebe pokukuje, tak je jasne, ze sa na neho pzoeras aj ty, mimo vašu konverzaciu, teraz pises, ze aj pri rozpravani na teba pozera, čiže nebude hladiet ani on do zeme

negymama
6. máj 2026

ja mam podobneho svagra. Ale on na mna cumel od prveho kontaktu.
so svagrinou uz boli spolu 4 roky, ked sme sa prvy x videli pri zoznameni.
Teraz posledne roky je to uz OK, jednak sa menej stretavame, jednak sa asi skludnil.
Ale dlhe roky bol taky slizky, dvojzmyselne reci, pohlady, a raz ma dokonca necakane pobozkal. Boli u nas na navsteve, a pri odchode moj muz siel otvorit branu, jeho zena a deti aj nase deti uz boli na dvore, len on sa este motal pri obuvani, a ked som mu otvorila dcere domu, tak vyuzil ze mam male dieta na rukach, a zohol sa a dal mi bozk, fuj ho. Vedel ze nepustim dieta, aby som ho odstrcila.
sice su s mojim muzom dvojcata, a podobnost neskutocna, ale pre mna je to cudzi clovek.
Ja to neriesim klopenim zraku, prave naopak, drzo mu priamo pozeram do oci, ked ty cumis , tak aj ja. Celkove som bola k nemu viac asertivna, na kazdu odpoved mam odpoved. a hlavne....on vie, ze vsetko potom referujem muzovi. Ziadne take, ze sa to nik nedozvie. Toto ho najucinnejsie brzdilo.

anonym_c9bec8
6. máj 2026

@anonym_autor

Veľa chlapov takto cumi. Ženu ma opozeranu, ale si tu ešte ty a zakázané by sa mu páčilo.

Určite dáva týmto najavo aj svoj narušený charakter, pozor na neho. Keďže zhodí tvojho muža a radšej odíde preč z miestnosti, je pekne povedané, riadne prasteny na hlavičku.
🤷

anonym_aa69da
6. máj 2026
@negymama

ja mam podobneho svagra. Ale on na mna cumel od prveho kontaktu.
so svagrinou uz boli spolu 4 roky, ked sme sa prvy x videli pri zoznameni.
Teraz posledne roky je to uz OK, jednak sa menej stretavame, jednak sa asi skludnil.
Ale dlhe roky bol taky slizky, dvojzmyselne reci, pohlady, a raz ma dokonca necakane pobozkal. Boli u nas na navsteve, a pri odchode moj muz siel otvorit branu, jeho zena a deti aj nase deti uz boli na dvore, len on sa este motal pri obuvani, a ked som mu otvorila dcere domu, tak vyuzil ze mam male dieta na rukach, a zohol sa a dal mi bozk, fuj ho. Vedel ze nepustim dieta, aby som ho odstrcila.
sice su s mojim muzom dvojcata, a podobnost neskutocna, ale pre mna je to cudzi clovek.
Ja to neriesim klopenim zraku, prave naopak, drzo mu priamo pozeram do oci, ked ty cumis , tak aj ja. Celkove som bola k nemu viac asertivna, na kazdu odpoved mam odpoved. a hlavne....on vie, ze vsetko potom referujem muzovi. Ziadne take, ze sa to nik nedozvie. Toto ho najucinnejsie brzdilo.

@negymama a ako si reagovala ty, nohy si mala volne, takze kopanec do ... ? 🙂

negymama
6. máj 2026
@anonym_aa69da

@negymama a ako si reagovala ty, nohy si mala volne, takze kopanec do ... ? 🙂

@anonym_aa69da no jasne stojim v uzkom priestore medzi dverami, na rukach 2 rocne batola a v prekvapeni robim kung fu vypady nohou 😅
Stacilo , ze ho moj muz priatelsky po bratsky obznamil, ze doma mame slusnu zbierku tupych aj ostrych nastrojov - a viac fyzicky kontakt neskusal. A hlavne sa dozvedel, ze ja nie som ustrasena putka, a posuniem kludne spravu dalej, este aj svokre som povedala.

negymama
6. máj 2026

Ja autorke navrhujem - nemlcat. Rozpravat o tom, ako o kazdej inej teme. Mam svagra, co ma ocumuje, hovorit to muzovi , svokre , svagrine, hned ho to prejde jak psa motor.
Oni sa spoliehaju na to, ze budes ticho.
Nabuduce ked ta bude opalovat pohladom, kludne s usmevom "co pozeras mi do vystrihu? tam sa pozeraj na svoju zenu" - a daj si zalezat, nech to povies v spolocnosti. Sice sa on bude vykrucat ,ale prestane.

anonym_405976
6. máj 2026

@anonym_autor možno ta len porovnava s jeho ženou..nedostala ona pribrata po pôrode? Ťažko povedať. Alebo niekto mu nieco na teba povedal za chrbtom..