icon

Riešenie nepríjemných pohľadou od švagra

Včera o 19:41

Nemám sa komu zdôveriť tak to píšem tu. Rodine o tom hovoriť nechcem.
Mám pocit že mužov brat ma na rodinných stretnutiach vyzlieka očami resp. tak zvláštne sa na mňa pozerá. Žena cíti aký to je druh pohľadu. S mužom sme spolu už dlhé roky ale jeho brat sa na mňa začal takto pozerať len nedávno (začala som si to všímať pár mesiacov dozadu). Je mi to nepríjemné a neviem sa v jeho prítomnosti uvoľniť. On má tiež manželku aj dieťa. Ako sa mám správať aby som mu dala najavo že mi to je nepríjemné? Nechcem mu to priamo povedať.

anonym_f584c1
Včera o 19:46

@anonym_autor nevšímaj si ho? Jednoduché.

dennissa16
Včera o 19:49

@anonym_autor a aky si mala doteraz so švagrom vztah? Veď sa poznáte roky.

anonym_188a5d
Včera o 19:49

Však keď pozerá tak sa jo opýtaj čo cumi?

anonymes
Včera o 19:50

A čo na to muž? 😀 nevšímaj si ho a hotovo. Alebo sa ho rovno spýtaj čo čumi

beata_k
Včera o 19:52

"Čudne sa pozeras. Nieco ti je?Je ti zle od zaludka? Zavolam lekara?" 😁

anonym_04ce4b
Včera o 19:58

@anonym_autor to si len ty namýšlaš, asi máš k nemu sympatie ty 😃 inak, ak by si sa ty nepozerala na neho, ako vieš, že on pozerá na teba 😅

anonym_5bf2db
Včera o 19:58

Ved kym si nic nedovoluje, tak si ho nevsimaj. Pripadne sa neutralne oblec ... mozno je platonicky zalubeny. Ale to je jeho problem, nie tvoj. Teda, ak si to len nenamyslas ...

anonym_1b6d53
Včera o 20:00

Kým sa len pozerá a nezachadza ďalej tak to nerieš,nevšímaj si ho ,maj ho na háku.Neviem aký je tvoj švagor ale ešte to otočí proti tebe

marianarem
Včera o 20:03

@anonym_autor Najviac ho podla mna schladi tvoj absolutny nezaujem o jeho pohlady. Ani nesleduj, ci sa pozera, pripadne sa pred nim maj viac k svojmu muzovi.

ivicatolic
Včera o 20:10

@anonym_autor veď vtipne.... máš niečo so zrakom...a naschvál by som to vypustila medzi divákmi 😁

anonym_eb25c2
Včera o 20:14

By som mu povedala:som pekna,ze???Ja viemm.

a0
Dnes o 03:53

Na všetky otázky “čo pozeráš, čo čumíš” a pod. Je jedna super odpoveď “keby že mám miesto očí zadok, tak na teba seriem”.
Čo sa týka tvojho švagra, úplne to odignoruj, keď nevycíti ani minimálny záujem, prejd ho to 🙂