Riešenie nezhôd v manželstve
Manzelia sme 16r, no cim dalej tym viac zistijem ze sme kazdy uplne niekde inde. Mame 3 deti a rozdiely sa zacali ulazovat pribstavbe domu. Nezhodneme sa v nicom, vo výchove, nemame spolocne konixky, zaujmy, smerovanie. Poslednu dobu si uvedomujem ze aj rozdielne vzdelanie je dost velky problem, ja mam vs druheho stupna, on ucnovka s mat. ma tazku manualnu pracu. Podla neho ja neviem co je robota a mne zacina vadit ze nema prehlad, nesnazi sa ist s dobou. On sa neciti dobre medzi mojimi znamymi a ja medzi jeho. Podobne jeho rodina ma berie. Doma sa snazi okolo domu, nakupy, povysava, pozmyva, umyje riad, da prat (to vsetko robim aj ja, nieze vyslovene len on), no o deti total nezajem, su tak su, vychovaju sa same. O mna tiez, no i o vztah sa treba starat, vo mne sa nieco zlomilo, vsetko sa vytratilo, nic prazdno, strasne len na materialno, peniaze. Nic ine ho nezaujima, výlety, aktivity s detmi.Doma sa nema s nami o com porozpravat. S detmi zabity cas:(
Nemám rada túto otázku, ale prečo s takým mužom 3 deti???q
@betulinka1 dakujem, skusala som navrhnut, načo, on nexaraba na miliony, aby mal na vikendovky, alebo na kino. Diskutovat sa s nim neda. Bud je ticho, alebo ja som vadna, mne preskocilo, neviem co rozprávam, ked som nervna mam si dat lieky, alebo zavriet sa dakde a suchat nohami, toto su jeho argumenty.....
@anonym_autor uplne ta ma na haku,ale ze uplne.Vies,ja ked som muzovi povedala,ze len dom,dom,dom tak sme ten rok miesto domu vrazili peniaze na dovolenku s 5timi detmi.Tvojmu muzovi na tebe nezalezi,uz len to ako sa bavite.Toto by si moj muz nikdy nedovolil posielat ma niekam,alebo ja jeho.
A bude to horsie,budes sa viac a viac trapit.Ake stare mate deti??
@anonym_autor Chcel on vôbec deti? A keď možno aj chcel, tak určite nie tri. Podľa mňa ho deti otravujú a do toho ešte aj ty rýpeš, tak je vyhorený. Nie ste naladení na rovnakej vlne a bude to stále horšie.
@simona20201309 ty mas nejake zranene ego kvoli vzdelaniu?...nie je to pravda s tym milencom....stane sa to, ked clovek konecne si uvedomi realitu a pohar trpezlivosti pretecie
@anonym_5d96a8 ja nemám zranené ego kvôli vzdelaniu, to ty si stavias svoje ego na vzdelani
@anonym_autor uplne ta ma na haku,ale ze uplne.Vies,ja ked som muzovi povedala,ze len dom,dom,dom tak sme ten rok miesto domu vrazili peniaze na dovolenku s 5timi detmi.Tvojmu muzovi na tebe nezalezi,uz len to ako sa bavite.Toto by si moj muz nikdy nedovolil posielat ma niekam,alebo ja jeho.
A bude to horsie,budes sa viac a viac trapit.Ake stare mate deti??
@vladuska20 deti maju 15, 13 a 9. Minulý rok sme boli prvykrat pri mori.V dome byvame 9r. cez leto chodievame tu po okoli, po svk, nechce ist ani ked zo zamestnania mame zlavy, vsetko ofrfle ze drahe. Jeho nic nebavi, ist opekat, na huby (to su moznosti, kde sa nemina) V lete este ako tak kupaliska. On este aj cez prazdniny by najradsej doma sedel:(
@vladuska20 deti maju 15, 13 a 9. Minulý rok sme boli prvykrat pri mori.V dome byvame 9r. cez leto chodievame tu po okoli, po svk, nechce ist ani ked zo zamestnania mame zlavy, vsetko ofrfle ze drahe. Jeho nic nebavi, ist opekat, na huby (to su moznosti, kde sa nemina) V lete este ako tak kupaliska. On este aj cez prazdniny by najradsej doma sedel:(
@anonym_autor vyzerá že vyhorel :/ alebo má nejaké depresie ak ho vôbec nič nezaujíma nebaví nemá radosť z ničoho. Tam by bolo dobré navštíviť už odborníka.
@anonym_autor hladaj, kde nastala zmena. Uz prve dieta ignoracia?
Este moze trpiet pocitom menejcennosti prave kvoli tomu, ze mas vyssie vzdelanie. Pre mna je to nepochopitelne, ale od mamy viem, ze otec mal s tym problem, ze ona zarabala stale o trochu viac ako on...hoci obaja mali vs.
A to drzgrosstvo...no to je fakt hroza mat takeho.
Predtym ste 2 chodili po vyletoch a s detmi nechce? ...mal inu predstavu o zivote s detmi ci co?
Stale je to o tom, ci obaja vidia, ze to nie je ok a treba rozhovor, hoci aj manzelsku poradnu.
@anonym_autor aj to moze byt ako pise hore...kriza stredneho veku.
@anonym_autor hladaj, kde nastala zmena. Uz prve dieta ignoracia?
Este moze trpiet pocitom menejcennosti prave kvoli tomu, ze mas vyssie vzdelanie. Pre mna je to nepochopitelne, ale od mamy viem, ze otec mal s tym problem, ze ona zarabala stale o trochu viac ako on...hoci obaja mali vs.
A to drzgrosstvo...no to je fakt hroza mat takeho.
Predtym ste 2 chodili po vyletoch a s detmi nechce? ...mal inu predstavu o zivote s detmi ci co?
Stale je to o tom, ci obaja vidia, ze to nie je ok a treba rozhovor, hoci aj manzelsku poradnu.
@euka210 aj toto casto chlapi mavaju veru.Ja s muzom zarabam rovnako v hrubom,niekedy mam dokonca v hrubom viac,ale muz pobera bonusy takze ma vyssiu vyplatu vzdy,ja mam zase k vyplate rodicak a pridavky takze opet mam viac ako muz s danovym bonusom.Ale muz je na mna pysny a hrdy a aj keby donesiem raz tolky plat ako on.Je to vsetko v rodine,je to vsetko nase.Nie jeho,nie moje ale nase.A toto naozaj mnohe pary nemaju,vsetko delia na polku pomaly nie,ze do posledneho centu.
@betulinka1 dakujem, skusala som navrhnut, načo, on nexaraba na miliony, aby mal na vikendovky, alebo na kino. Diskutovat sa s nim neda. Bud je ticho, alebo ja som vadna, mne preskocilo, neviem co rozprávam, ked som nervna mam si dat lieky, alebo zavriet sa dakde a suchat nohami, toto su jeho argumenty.....
@anonym_autor Akoze toto chodia niekde na skolenie s tym, daj si lieky 🙈🙈🙈uz som to tu citala a presne dve kamosky sa tiez sťažovali, ze ked chlap nema argumenty, tak toto hovori…. Inak 9 rokov od stavby je dost. Som to tak pochopila, ze teraz staviate… tak potom zacina byt stary uhundrany….akoze co s tym chces robit? Chces sa rozviest?
Keby mi muž povue také veci, už by som s ním nechcela byť.
Vy ste spolu chodili len krátko? Brali ste sa, lebo si bola tehotná?
Vy ste spolu chodili len krátko? Brali ste sa, lebo si bola tehotná?
@unicornlady 2,5r , nebola som tehotna. Rok sme spolu pred svadbou nyvali, on prisiel byvat ku mne
Pretvaroval sa...a už sa mu nechce
Pretvaroval sa...a už sa mu nechce
@anonym_5d96a8 zvazujem rozvid no su tam obavy ci to dam s 3 detmi, ani financii nieje nazys na vyplatenie. No uz to nedavam o deti totalny nezajem. Ked vidim ako ostatni otcovia aj chodia do prace, aj maju hypoteky, aj sa posalia s detmi, aj na vylet vybehnu, iba u nas sa vsetko toci okolo penazi a domu, nema sa s nami o com porozpravat. A nie je v tom nikto yreti ako tu bolo niekde vyssie spomenute. My len prezivame dokola to isté, zivot preteka pomedzi prsty...

@anonym_autor tak sa rozved, keď má také argumenty.Mozno ho nebaví deti a rodina žije si svoj život Koho by to bavilo s takým domasedom bez záujmov.Si mysli, že druhá by sa za ním potrhala?Lieky by si mal dať on to čo žije je ako žije moj otec dôchodca ten má viac chuti a elanu