icon

Riešenie partnerského vzťahu s nižším mužom

30. máj 2024

Nepritahuju ma nizsi muzi odo mna, ale jedneho mam fakt rada no je o hlavu nizsi. Je medzi nami aj chemia no ten vyskovy rozdiel mi vadi. Je to mna zamilovany uz druhy rok. Je aj eozumny. Ale ten vyskovy rozdiel, preco nevyrastil?! Co by ste robili vy?! Predtym mal vyssiu priatelku, aj ked nie az o hlavu a ja nizsieho velmi davno....teraz ma pritahuju viac vyssi, ale tento je kamarat, dobry znamy, je aj sympaticky, ale o hlavu je dost, asi nie kazdy si na to zvykne, ja asi nie...asi nie sme si sudeni. Vy mate taky vyskovy rozdiel s partnermi?

Strana
z3
krasolienka1
6. jún 2024

Vadiť ti to bude stále
Ja by som si tiež nezačala s chlapom ktorý je nižšší
S jedným som raz bola vonku sa prejst ale vadilo mi to nič z toho nebolo

natasha1988
Autor odpoveď zmazal
minenkak
6. jún 2024

@natasha1988 to naozaj nejaká matka, učila svoje dieťa,sa takto správať k druhým ľuďom

libertz
6. jún 2024

@natasha1988 wow takto prizemny, povrchny a normalne az hnusny pohlad som uz dlho necital. Vidim ze jablko nepadlo daleko od stromu nakonec. Je plno nizkych chalanov co su uplne v pohode a nemaju problem so sebavedomim. Predstav si ze vysku si nenavyberame... komplexy, predsudky a stereotypy mas akurat tak ty s matkou... a nie ja niesom nizky, vysku mam priemernu ale toto mi nedalo nereagovat..

kiwi3
6. jún 2024

ja mam priemernu europsku zensku vysku (u nas je to asi nizsi priemer) a teda muzi mojej vysky su naozaj dost nizki. a mozem povedat, ze som poznala aj takych, pri ktorych mi to vadilo, ak boli cca rovnako vysoki a aj takych, pri ktorych som na to hned a velmi rada zabudla. ak kvoli tomu vahas, tak to asi nebude len o tom. tie pochybnosti budu asi hlbsie. s tou jednou telesnou zalezitostou to az tak vela spolocneho nebude mat.

gerrwie_girl
6. jún 2024

@natasha1988 to je úplne strašne co ti mama povedala....výška so sebavedomím nič nema preboha :( . Trosku mi to pripomína moju maminu. Ľúbila som ju strašne moc, ale nikdy nezabudnem ako mi hovorila, že by som sa nemala stretávať s kamarátmi s ktorými sa stretávam (boli to moji najlepši priatelia roky rokuce) lebo oni sú vysokoškoláci a ja iba stredoškolácka. Ze si mam nájsť priateľov so strednou školou. Toto mi príde rovnako strasne povedat ako aj to ze keď tebe mama povedala ze ta nizsi chlap "stiahne na svoj low level". Bože to je strašne citat takéto niečo....

libertz
6. jún 2024

@gerrwie_girl no pekne, toto mi normalne pripomina segregaciu co bola v USA belochov a cernochov kedysi. Asponze ty si sa nedala stiahnut na hentaku uroven. Clovek by mal mat vlastny rozum.

realny
Odpoveď bola odstránená
realny
Odpoveď bola odstránená
topgabo
7. jún 2024

Looks>Money>Status
Vyska>Peniaze> štatus
A potom tu budu tvrdit zeny, ze na vyzore vobec nezalezi ked muz ani sancu nedostane kvoli vyske. Randenie je mrtve a mozu zato zeny.

tilly
7. jún 2024

@topgabo aaale, prosím ťa neplač tu. Za randenie sú zodpovední chlapi. Niekedy vyhľadávali dlhonohé blondínky 90-60-90, teraz nízke tmavovlásky 120-60- 120 so zmyselnymi perami. Ideálne k tomu vysokoškoláčky, dobre zarábajúce, čistotné a dobré kuchárky 🤷‍♀️. Ostatné si môžu trhnut nohou.
Chlap má urobiť prvý krok, takže či bude alebo nebude rande závisí od chlapa.

libertz
8. jún 2024

@topgabo v prvom rade zato mozu chalani simpovia co im davaju pozornost zadarmo, potom si hocijaka priemerna vdaka socialnym sietam mysli ze je hviezda.

topgabo
12. jún 2024

@tilly prosim ta, stratila si prehlad.

topgabo
12. jún 2024

@libertz whiteknight pls

domynyka09
23. jún 2024

Musím sa aj ja tu vyžalovať aj keď neviem či mi to pomôže, ale tiež mám tento problém momentálne a hnevam sa sama na seba že to riešim. Po otrasnom vzťahu s vyšším ( ja mám 180cm btw) som spoznala úžasne chlapa, lubi ma, modré z neba by mi zniesol, máme spoločne názory, myšlienky , vkus , mindset , sex je úžasný a napriek tomu keď prídeme hlavne do spoločnosti a keď sa mi snaží prejaviť že ma ma rad pred ostanými a držať ma za ruku atd tak mi je to nepríjemne, ma asi o 6 cm menej ako ja ale keď stojím pri mom cítim sa ako kobyla o hlavu vyššia. Ešte keď chce stále somnou tancovať a ja sa pri tom tak zle cítim. :( Je mužný, je to fešák a aj tak to neviem prekonať a neviem čo s tým mám robiť. Niekdedy z toho potom som nesvoja nemám náladu ale nechcem ako by ho pri sebe, hanbím sa za to že je nižší alebo že ja som vyššia, cítim sa zle . Pomooooc čo s tým mám robiť. Nechcem sa snim rozchádzať ale bojím sa že to nikdy neprekonam. :((

libertz
24. jún 2024

@domynyka09 podla mna ti to bude vzdy vadit a je to voci nemu nefer. Hentake veci co pises ze v spolocnosti, asi si dost insecure v tomto. Ja som bol minuly rok na rande s holkou co mala o 5 cm viacej nez ja (mam 178) a nepripadal mi to jako nejak markantny rozdiel vobec. Ked riesis taketo sprostosti mala by si ho prenechat niekomu inemu.

tilly
24. jún 2024

@domynyka09 to keď máš od začiatku takto, tak to sa nezmení. Ja som práve od začiatku ten rozdiel vôbec nevnímala, asi až po 20 rokoch som si ho uvedomila.

minenkak
24. jún 2024

@domynyka09 len ho miluj nerieš a ak to nedokážeš,nechaj ho inej, čo ho bude milovať presne takého aký je

luciferka93
24. jún 2024

@domynyka09 ak ti to vadí teraz bude ti to vadiť neskôr a možno aj viac.... Nedá sa na to zvyknúť... Vlastná skúsenosť... .mozes chlapa ľúbiť ale aj ty sa musíš pri nom cítiť dobre. Ak nedokážeš prekonať výškový rozdiel nenatahovala by som ho a ukončila to...

babkaland
5. júl 2024

Zase som videl v Devínskej dosť zamilovaný pár kde žena bola o moc vyššia že až tak trčala (nešlo o pár cm) a tak sa mali radi, držali sa, každú chvílu pusa, a žena sa skrčila keď mu šla dať pusu. To s tými hokedlíkmi pri bozku je len tak. Veď v bežnom živote dávate pusu na rôznych oslavách, deťom, nižším, vyšším, to sa ľudia autoamticky prispôsobia. To je reflex, ani si to nevšimneme. Volakerí potrebujú aj nad takýma vecáma lamentuvat. Moc sa nudzá tak vymýšlajú. Kolko ludzí tolko chucí. Ani to že muži scú nízke s týma vyšpúlenýma peráma vám vyvrácím lebo mne sa také nelúbá. Ja mám rád štíhle vysoké a klidne aj odemňa vyššie.

topgabo
16. aug 2024

Zhrnutie
vysoké dievčatá sú pre vysokých chlapcov
nízke dievčatá sú pre vysokých chlapcov
nízki chlapci môžu šukat navzajom

minenkak
16. aug 2024

@topgabo ja mám nízkeho chlapa a sukame sa navzájom

duratlicka
5. feb 2025

Môj manžel je o hlavu nižší. Sme spolu takmer 16 rokov a milujem ho. Má to jeden bonus: nižšie deti s menšími chodidlami 😀 Strašne im to závidím 😁

duratlicka
5. feb 2025

@babkaland Mám 184cm, môj muž je o hlavu nižší. Najlepšia bola hláška mojej 150cm svokry: "Keď si prišla prvýkrát na návštevu, kuknem cez kukátko a vidím len prsia, otvorím dvere a vidím len nohy " 😀 Žiaľ, rastie do zeme, už ju mám len po pás 😂 Ale zvykli sme sa. Po ležiačky to tak nevidno 😂

duratlicka
5. feb 2025

@domynyka09 Žiaľ, to je Tvoj nedostatok sebavedomie. Ja som rada niečo extra a nevadí mi pútať pozornosť. Môj muž sa postavil na špičky, keď mi dával pred 200 ľuďmi prvý manželský bozk a nehanbil sa za to, že ma miluje.

Strana
z3