Riešenie problémov s otravnou bývalou priateľkou
Neustále môjho priateľa otravuje jeho bývalá. Hľadá si zámienky, aby s ním mohla písať. Už su rok od seba a stále na neho nevie zabudnúť a posunúť sa ďalej. Chcela som ju pochopiť, možno je to aj tým, že ako sa rozišli môj išiel zo vzťahu do vzťahu so mnou. Nenavidela ma už počas nášho kamarátstva. Stále ma obviňovala a hovoril mi to aj on, že ona si myslí, že naše kamarátstvo a ja stojím v ceste ich vzťahu, preto sa to neposuva. Ale čo ona na tom nevie pochopiť, že som ja pre neho bola lepšia? Mame pekný vzťah, semtam nejaká výmena názoru, mame voľnejší vzťah, neobmedzuje sa ako jeho ona obmedzovala. Lenže som sa dozvedela, že v slabých chvíľach písal jej môj partner, čo mi neprišlo moc v pohode. Potreboval si z nej uťahovať. To sme si vydiskutovali, ale ona aj tak vypisuje, aj keď on nereaguje, všade ju má zablokovanú. Mám jej napísať, nech nám dá už konečne pokoj?

Skor by si mala riesit to, ze tvoj priatel isiel zo vztahu do vztahu, zo sklamanej osoby si este robil srandu, tak co od takeho cloveka ocakavat.