Riešenie problému s priateľovou lenivosťou: Ako postupovať?
Dobrý večer, s priateľom sme spolu 5 rokov, zo začiatku to fungovalo, neskôr nie, problémom bolo že priateľ bol veľmi výbušný a nenašli sme kompromis.. nonstop behal v mínusoch, nikde sme nechodili … neboli z jeho strany peniaze a mna už to nebavilo všetko ťahať
Ináč mi pomohol vo veľa veciach, bol mi oporou keď mi bolo ťažko ..
Chýbal mi a po roku toho ako ma prosil že sa zmenil sme sa ku sebe vrátili, zo začiatku láska veľká, uznávam že sa zmenil … zmenil aj prácu ale s tými € sa to moc nezmenilo, síce už platíme všetko 50/50 a nie len ja ale na konci mesiaca mu zostane na úcte 0 a nič neušetrí … ja študujem, on byva u rodičov, veľa peňazí minie na benzín lebo prácu nemá v meste kde žije … míňa na bežne výdavky, nič zvláštne a podotýkam nechodíme moc na výlety žeby to tam míňal
Pointa tohto celého je že nič mi na ňom tak nevadí ako to že je lenivý zarobiť viac, nájsť si druhu robotu aby sme mali možno lepší život .. minule zabudol aj na moje meniny
Bojím sa toho skrz spoločnej budúcnosti, nechcem celu výplatu dávať na domácnosť aby nám to vychádzalo
S priateľom sme to už riešili veľa krát, povedal že sa to pokúsi zmeniť, prešiel rok a nič sa nezmenilo
Čo by ste robili na mojom mieste?

Moj mobil stal 220e. Pausal 15e. Ale on bude urcite daky mega manazer, podnikatel, ked potrebuje nejaky top trieda mobil kde len na ten mesacne dava 100e.
A v casoch ked sa da slusna TV kupit za 300e ...nie nie, to je obycajske TV, na ktorom by sa isto zle filmy pozerali ...to tiez radsej dake splacat.