Riešenie rozdielnych názorov vo vzťahu: Čo robiť?
Ahojte všetci.
Pred 2 mesiacmi som spoznala na večierku jedného úžasného pána. Spĺňa všetké predpoklady aké by podľa mňa chlap spĺňať mal. Je gentleman, veľmi o seba dba, je romantik a za tie 2 mesiace sme sa veľmi spriatelili. Ale už počas 2 mesačného chodenia som pobadala, že máme dosť rozdielne povahy. Ja som človek ktorý ma rad prírodu, ktorý rad bicykluje, chodí na túry a na chatu ktorú som zdedila po rodičoch. A on je zase veľmi nóbl. On chaty doslova neznáša , na moju chatu odmieta ísť, nechce sa ani len na ňu pozrieť, vôbec sa netají tým, že on tam nikdy nepôjde a nedokázal by tam ani len trávu pokosiť. Stále hovorí, že chce Chatu ale v Španielsku, že on je pán dokonca sa necháva voziť osobným šoférom a na vzdialenosť Praha Košice ide lietadlom a úprimne mne sa to nepáči. My si rozumieme okrem toho máme rovnaké názory, máme si čo povedať ale mne sa to nepáči ja sa chaty , prírody nevzdám a mňa neláka more chata v Španielsku voziť sa na lietadle ja taký nóbl štýl neuznávam čo s tým ?? Dala som s ním reč áno už som dala, tak mi hra na city že ak si ma vezme budeme si užívať, že by bolo pekne mať chatu pri mori, je dosť aj urážlivý mám pocit že trucom si chce vydobiť svoje, bol tak aj vedený pochádza z bohatej rodiny mal vždy čo chcel ale ja takto žiť nechcem Luxus, Bohatstvo to nieje moje a pre mňa . Čo s tým ?? Myslite si že sa zmení ?? Vzdať by som sa ho nechcela, ale ani žiť štýlom ako on, ja som vedená skromne jednoducho čo by ste mi radili ? Podotýkam ja sa nezmením ja sa mu nechcem prispôsobiť … Ďakujem za každú radu
@koniarova tak asi klame stále
@janickacrazy vyzerá to tak. Vypínam veru upozornenia.
Koniec pribehu
Používateľka juliana1931 už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.
@sisa_s ale vsak to bolo jasne od zaciatku - ma dilemu lebo ona rada prazdninuje na chate a on v spanielsku kde si raz urcite kupi chatu - a vozi ho osobny sofer

@prasiatko30 tak keby to bola cerstva registracia...ale po x rokoch na koni si taketo bludy vymyslat
@juliana1931 fúú, ako klobúk dole, že za dva mesiace toľko dobrocinnosti už stihol.
😇
@sisa_s mozno nasla ditko davno zabudnutu registraciu matky
😀 ja si to inak neviem vysvetlit furt taketo trapne temy
@juliana1931 tak este stale hlada kluc k tvojmu srdcu no, si nedostupna a toto asi nechape, ze ako sa mu to mohlo stat😂
@juliana1931 vztah bez buducnosti.
Strata času...ste úplne z inej dimenzie. Radšej rozchod teraz ako neskôr s poriadne zlomeným srdcom. Toto sú zásadné veci...

@viestta Ja sa obavám že to nieje ako z filmu a už vôbec nie romantického