icon

Riešiť alebo ignorovať problémy vo vzťahu?

26. apr 2026

Po parrocnom vzťahu som prišla nato ,že muž vlastne nevie riešiť racionálne problémy…vždy keď sme sa pochytili vždy sa snažil problém ututlať ale nikdy nie nájsť riešenie ,preferoval ticho alebo že ja prídem s niečím a odľahčim situáciu. Akosi mi dosli nervy stále niečo zachraňovať.
Tak som prestala vysvetľovať ,čo má zranilo …
A v tom celom tichu ,ktoré tu vzniklo…začal si pisat s nejakou ženou na čo som prišla ,dokonca sa stretli.
On zásadový ,že si nebude robiť zle nejakými tretími stranami. Zrazu to bolo normálne a či si nemôže pisat teraz s nikým…vraj to bola len káva,lebo ja som s ním nekomunikovala. Takze mi z toho vyšlo ,že namiesto toho aby vzniknuté problémy riešil so mnou,radšej zvolil ľahšiu cestu ,cestu inej ženy…
Rozhodla som sa prerušiť kontakt,keďže to nebolo len o tejto “drobnosti” …ale mnoho iných veci ,ktoré narušovali dôveru.

lukbe
26. apr 2026

Dobre si urobila. Uteká od problémov, co by bolo neskôr, ani nechci vedieť.

anonym_e6242b
26. apr 2026

Evidentne už hľadá inú.

rozculena
26. apr 2026
@anonym_e6242b

Evidentne už hľadá inú.

@anonym_e6242b evidentne hľadal inú už dávno

ivett1
26. apr 2026

Nenafukuješ...nechápem, prečo išiel na kávu s nejakou inou ženou...keď...tak mohol ísť s kamošmi, či? ...
asi zase čaká, že to vyriesiš ty ..rozídeš sa s ním alebo zostaneš...

bielasovicka
26. apr 2026

Je to debil. Preč od neho.

althinka
26. apr 2026

nie, nie je to zveličovanie. Vždy vravím, že problémy vzťahu si majú riešiť partneri ... ak sa obrátia na niekoho tretieho, ktorý tým do vzťahu vstúpi .. nie je to správne, ani to neprinesie nič dobré. Od neho je to len smiešna výhovorka, ako zo vzťahu cúvať a miesto normálnych problémov, rieši radšej "nové a svieže" .. a toto útočenie, len káva, len rozhovor ... ak sa nerozpráva s tebou, ale s cudzou ženou, a ešte sa háji, že s tebou to nejde ... problémom nie je tvoje "nafukovanie" ale jeho absolútna strata úrovne a to, že váš vzťah potápa

muchotrafka298
26. apr 2026

V ziadnom pripade sa nejedna o zvelicovanie.
Ja som na toto prisla bohuzial neskoro, takze ries veci cim skor. Tiez som mala taky vztah, ze ja som riesila vsetko, on bol ticho o vsetkom som rozhodovala sama, vybavovala, on sa proste "viezol".
Vrcholom bolo, ze som sa musela s nim rozist ja (!!!!!!!), lebo nebol schopny mi ani povedat do oci po dlhorocnom vztahu, ze on si nasiel frajerku. Tak to ona zobrala do ruk a poslala mi ich video v posteli. A este si myslela, ze ja s nim nadalej ostanem a budem mu toto tolerovat 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Na co zadany chlap ma potrebu ist s nejakou zenou na kavu? Na co? Len kava, no tak urcite, dnes je to kava,zajtra to bude sexting a o tyzden budu spolu spat, lebo on nevedel, nechcel, pritrafilo sa.

gribka1
26. apr 2026

Neschopný na bežný život, v budúcnosti by si trpela viac. Ani to s ním už nijak nerieš.

autor
26. apr 2026
@althinka

nie, nie je to zveličovanie. Vždy vravím, že problémy vzťahu si majú riešiť partneri ... ak sa obrátia na niekoho tretieho, ktorý tým do vzťahu vstúpi .. nie je to správne, ani to neprinesie nič dobré. Od neho je to len smiešna výhovorka, ako zo vzťahu cúvať a miesto normálnych problémov, rieši radšej "nové a svieže" .. a toto útočenie, len káva, len rozhovor ... ak sa nerozpráva s tebou, ale s cudzou ženou, a ešte sa háji, že s tebou to nejde ... problémom nie je tvoje "nafukovanie" ale jeho absolútna strata úrovne a to, že váš vzťah potápa

@muchotrafka298 to má mrzí,už len z precitania mo je z toho zle,nieže ešte take niečo prežiť …
Presne tieto otázky som si položila aj ja.

althinka
26. apr 2026
@anonym_autor

@muchotrafka298 to má mrzí,už len z precitania mo je z toho zle,nieže ešte take niečo prežiť …

@anonym_autor prepáčte, odpovedáte mne ... ale inej prispievateľke, tak som trošku nepochopila🙂

muchotrafka298
26. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor toto je taka light verzia. AK mas pocit, ze to chces ukoncit, tak bud sebecka a sprav to. Hlavne sama pre seba, ze mas sancu stretnut este niekoho ineho a zacat dalsi vztah. Ja som toto neurobila a bola to jedna z najvacsich mojich zivotnych chyb. A za chyby sa plati.

anonym_141f29
26. apr 2026

@anonym_autor super 👍 len vydrz , a buduj si sebadoveru a tohto vrat do obehu

citronove_koliesko
26. apr 2026

@anonym_autor ty nemas vztah partner-partner ale rodic-decko. Hladaj partnera ak si nechces tento kus adoptovat.

anonym_3c8e24
26. apr 2026

@anonym_autor ale veď vie riešiť problémy. Zrejme si najväčším problémom ty, no tak to poriešil. Inou ženskou. 🥹

anonym_bb6747
26. apr 2026

@anonym_autor za mna velmi dobre rozhodnutie
Ty vies ako to je, ze on to nevie lebo je tupec to neries nezaoberaj sa vecami, ktore nevies zmenit
Aj keby si nasiel dalsiu, myslis ze to bude o nieco inom? Nebude.. tito ludia svoje vzorce nemenia …. Casom to vzdy bude take

anonym_2434ab
26. apr 2026

Ja hlavne ľutujem tých mužov, pretože dnešné ženy sú hrozné mrchy. Ak by mu s tebou bolo dobre, neutekal by za inou. Veď dajte tým chudákom dýchať.

anonym_3c8e24
26. apr 2026
@anonym_2434ab

Ja hlavne ľutujem tých mužov, pretože dnešné ženy sú hrozné mrchy. Ak by mu s tebou bolo dobre, neutekal by za inou. Veď dajte tým chudákom dýchať.

@anonym_2434ab však už môže dýchať koľko chce🤣

gribka1
26. apr 2026
@anonym_2434ab

@anonym_2434ab V čom ich treba ľutovať? To je poznámka podobného typu😂

enmery
26. apr 2026
@anonym_2434ab

@anonym_2434ab Prajem Ti zo srdca klamársku nulu, ktorá nie je schopná emocionálneho spojenia, komunikácie a vzťahu. A keď mu prvýkrát neuvaríš a nepozbieraš ponožky po 12stke/tvojej/, aby si začal písať na zoznamkách. A aby prišla trúba ako ty, Ti povedať, že vlastne za jeho krivý charakter a neschopnosť môžeš ty.🫠 Ja Ti to vlastne ani neprajem naozaj, len dúfam, že len tá predstava ženy, ako ty, Ťa preberie a prestaneš tu tieto sračka písať inej, ktorá nič zlé neurobila.

anonym_2434ab
26. apr 2026
@enmery

@anonym_2434ab Prajem Ti zo srdca klamársku nulu, ktorá nie je schopná emocionálneho spojenia, komunikácie a vzťahu. A keď mu prvýkrát neuvaríš a nepozbieraš ponožky po 12stke/tvojej/, aby si začal písať na zoznamkách. A aby prišla trúba ako ty, Ti povedať, že vlastne za jeho krivý charakter a neschopnosť môžeš ty.🫠 Ja Ti to vlastne ani neprajem naozaj, len dúfam, že len tá predstava ženy, ako ty, Ťa preberie a prestaneš tu tieto sračka písať inej, ktorá nič zlé neurobila.

@enmery Ukľudni hormóny prosím ťa, ten tvoj tiež uteká za inými, že ťa môj koment takto pohoršil? Vlastne ani by som sa nečudovala, toto mať doma, utečiem aj ja. Nerozčuluj sa, škodí to kráse 😘

anonym_2434ab
26. apr 2026
@gribka1

@anonym_2434ab V čom ich treba ľutovať? To je poznámka podobného typu😂

@gribka1 Podľa toho, čo čítam tu na MK, tak vo všetkom, veď muži si pri vás už ani prdnúť nemôžu, ani grgnúť, ani sa pozrieť doprava alebo doľava, nedajbože že v tom ich krútení hlavou sa objaví iná žena, muži pri vás už ani fantáziu mať nemôžu, len okolo vaších prdelí sa musia točiť. Veď tieto názory tu na MK sú totálne smiešne, chudáci muži. A čo je najviac trápne, od vás, hysteriek, je to, ako tu píšete, že nech osraté trenky mužom perú ich milenky. Samé uznávate, že vašim mužom také trenky periete, ale ruky aj celé by ste za nivh skočili do ohňa, že tí vaši muží o inej vagíne ani nesnívajú. Ste dosť trápne s vašími rečami a ak od vás muži utekajú, majú asi dôvod.

romanovic
26. apr 2026
@anonym_2434ab

@gribka1 Podľa toho, čo čítam tu na MK, tak vo všetkom, veď muži si pri vás už ani prdnúť nemôžu, ani grgnúť, ani sa pozrieť doprava alebo doľava, nedajbože že v tom ich krútení hlavou sa objaví iná žena, muži pri vás už ani fantáziu mať nemôžu, len okolo vaších prdelí sa musia točiť. Veď tieto názory tu na MK sú totálne smiešne, chudáci muži. A čo je najviac trápne, od vás, hysteriek, je to, ako tu píšete, že nech osraté trenky mužom perú ich milenky. Samé uznávate, že vašim mužom také trenky periete, ale ruky aj celé by ste za nivh skočili do ohňa, že tí vaši muží o inej vagíne ani nesnívajú. Ste dosť trápne s vašími rečami a ak od vás muži utekajú, majú asi dôvod.

@anonym_2434ab Dobre. Chod smradit niekde inde pls.

anonym_2434ab
26. apr 2026
@romanovic

@anonym_2434ab Dobre. Chod smradit niekde inde pls.

@romanovic 😘

gribka1
27. apr 2026
@anonym_2434ab

@anonym_2434ab Veľmi zovšeobecňuješ. Osraté trenky? To snáď takého humusáka źiadna nemá. A všetko to ostatné, tak snáď každý pozná hranicu na všetko tebou spomínané, nie sme pudové zvieratká. Ak nepozná, tak to tiež nie je žiaden výkvet. A normálny muži od normálnych žien neutekajú, majú vo vzťahu asi nejaký problèm. No a konkrétizujme sa na tento autorkin príbeh, čo už je toto za chlapa, ktorého sa treba zastať? Jedno pozitívum daj.

anonym_2434ab
27. apr 2026
@gribka1

@anonym_2434ab Veľmi zovšeobecňuješ. Osraté trenky? To snáď takého humusáka źiadna nemá. A všetko to ostatné, tak snáď každý pozná hranicu na všetko tebou spomínané, nie sme pudové zvieratká. Ak nepozná, tak to tiež nie je žiaden výkvet. A normálny muži od normálnych žien neutekajú, majú vo vzťahu asi nejaký problèm. No a konkrétizujme sa na tento autorkin príbeh, čo už je toto za chlapa, ktorého sa treba zastať? Jedno pozitívum daj.

@gribka1 Nepoznáme ani jedni stranu, ale viem si živo predstaviť ako autorka večne hučí do muža, večne niečo rieši, atď. a proste muž už rezignoval. Veď žiť s večne hučiacou ženskou je veľa aj na koňa.

gribka1
27. apr 2026
@anonym_2434ab

@gribka1 Nepoznáme ani jedni stranu, ale viem si živo predstaviť ako autorka večne hučí do muža, večne niečo rieši, atď. a proste muž už rezignoval. Veď žiť s večne hučiacou ženskou je veľa aj na koňa.

@anonym_2434ab No tiež je to vyfabulované, že možno, možno. A čo keď nie, čo ak je to ako tvrdí autorka? Pretože odpovedáme, na zadanie, nie podľa našej fantázie.

anonym_2434ab
27. apr 2026
@gribka1

@anonym_2434ab No tiež je to vyfabulované, že možno, možno. A čo keď nie, čo ak je to ako tvrdí autorka? Pretože odpovedáme, na zadanie, nie podľa našej fantázie.

@gribka1 veď píše, že VŽDY keď sa pochytili. Tak asi mu došli nervy, keď sa s ním vadí.

gribka1
27. apr 2026
@anonym_2434ab

@gribka1 veď píše, že VŽDY keď sa pochytili. Tak asi mu došli nervy, keď sa s ním vadí.

@anonym_2434ab No lenže to znamená, že ten chlapík nič nerieši, len to necháva vyhniť, a samozrejme problémy vo vzťahu sa samé nevyriešia. A aj keď problèm je, namiesto toho, aby to riešil, pojde s inou na kávičku a vypisuje si. Waw, tak sa riešia problémy, do psej matere.🤣

maryetta
27. apr 2026

Hmmm chudačik. Aka obeť. Ty za to mozes ze on s tebou nekomunikoval 🙈🤮
Este aj takto... mozes byt ozaj rada ze si sa ho zbavila.

autor
27. apr 2026
@anonym_2434ab

@anonym_2434ab určite by to nebolo ,že som stále hučala… ale malo by to byt v zaujme oboch problém vyriešiť a nie len žena má byt hromozvod a vždy poslušne dobehnúť a urovnávat atmosféru aj keď problém nespôsobila ona…žiaľ bolo to aj psychicky až na jeden deň vam povie niečo uštipačne a na druhý sa tvári akoby nič…