icon

Robia vám muži doma dusno?

11. nov 2024

Robia vasi manzelia doma dusno alebo vas sprdnu ako male decko, ked sa im nieco nepaci, resp. S niecim nesuhlasia? Ci su v pohode a snazia sa vas pochopit?

Strana
z2
denisa_deniska
11. nov 2024

Nerobí a nesprdne

janettdamian
11. nov 2024

Nikto, nikdy si nedovolil sprdnúť ma ako malé decko, pretože nie som malé decko. Ak s niečím nesúhlasí, môže to normálne povedať, ak tú možnosť nevyužije je to jeho problém...

williamska1
11. nov 2024

vôbec. bavíme sa spolu ako dospelí a rovnocenní partneri.

moonlight1210
11. nov 2024

Mm mal taketo tendencie aj doma, kedze vzdy sefoval vo firmach.
Najprv ma to zneistovalo, potom stvalo, nakoniec som to prestala tolerovat.
A prestal s tym.

autor
11. nov 2024

@moonlight1210 a co si mu ppvedala,ze s tym prestal?

autor
11. nov 2024

@williamska1
@janettdamian
@denisa_deniska vsak som si aj myslela,ze u vacsiny sa spravaju muzi normalne

luccija
11. nov 2024

Nie, zbila by som ho🤪ja som extrémne citlivá na ton akým sa so mnou niekto rozpráva.Nesuhlasit sa dá aj inak ako niekoho sprdnut.Nedovol mu správať sa ako chrapun

0silvia0
11. nov 2024

je to tvoj manžel, nie šéf, ani pán majiteľ, prečo by ťa mal sprdnúť? A za čo vlastne?

michaela329
11. nov 2024

Nie, vzal si totiž dospelú ženu, komunikujeme normálne.

autor
11. nov 2024

@0silvia0 napriklad bola u mna na navsteve kolegyna s kratkosrstym psom. Tak ma zdrbal,co si vodim do butu navstevy a este aj so psom,co si dovolujem. Ten byt je spolocny na hypo. Ten pes sedel cely cas pri nas a ked odisli tak som vyvetrala a aj vycistila podlahu,aby tam nahodou neboli chlpy.

siska53
11. nov 2024

Robi, ale hned robim dusno aj ja tympadom 😅

lindous
11. nov 2024

Nie sme perfektní, takže áno, pár krát sa stalo nám obom, že sme to trochu prehnali s “poučovaním” a neodkomunikovali sme veci najlepšie, ale vždy sme si to nakoniec vyrozprávali… no nič pravidelné alebo dramatické

autor
11. nov 2024

@luccija ja mu tiez poviem svoje,len ma to nebavi,ze sa.mam takto obranovat ,ked som dospely svojpravny clovek.

autor
11. nov 2024

@siska53 tak u mas napodobne,len ja to nemam rada. Naco si vytvarat taku neprijemni atmosferu doma? Vsak doma.sa ma clocek citiit prijemne a v pohode. Nie ako na vazkach.

autor
11. nov 2024

@lindous a boli to dolezite veci ci len banality?

luccija
11. nov 2024

My, keď sa pochytime vždy sú tie najhlupejsie banality

xeonela
11. nov 2024

absolutne nie, toto si proste ku mne nedovoli 😀 a nerobim to ani ja, takze nevidim dovod. 😉 ved sme dospeli.

lindous
11. nov 2024

My sa skôr na blbostiach vieme pochytiť, vážnu “hádku” sme za 6 rokov mali jednu 😅 ale no stalo sa, že už to skĺzlo aj do takého hlúpeho karhania… ale ani jeden z nás to nemá rád, takže sa vieme aj ospravedlniť a teda už ani neviem kedy naposledy taká situácia bola…

betulinka1
11. nov 2024

Podla mna u kazdeho muza sa sem tam ukaze jeho ego. Ale treba to zastavit proste hned, ze stop staci. Moj maval tiez nejake tendencie na zaciatku ale ja ako škorpión dokazem velmi prudko zareagovať, Cize sa naucil, ze to nemoze robit 🤣🤣. K tomu psovi. Mne chodi teta na navstevy so psom, moj muz to neznasa ale nikdy nic nepovie a nevytieram hned podlahu. Mam to na háku. Pes je cisty spáva s nou v posteli a je to kľudný psik. Ľahne si na gauc a spi tam pri nas. A keby potrebovala, kludne jej ho postrazim aj na viac dni. Proste neriesim. Svojmu povedz, ze nie je panom sveta a proste, ked ti pride navsteva, tak to musi respektovat. Vybavene.

sense
11. nov 2024

Nie ale ja jeho áno. Keď je nasrany na niečo z nejakého dôvodu a nič nepovie len so všetkým bucha. A vtedy ho sprdnem, že buď povie čo mu sadlo na nos alebo prestane a nebude kaziť náladu ostatným alebo na trieskať silnejšie ničí si len vlastne veci a poviem mu to dosť nasratym tónom, že mu to hneď preklikne v hlave a začne sa správať zas normalne.

0silvia0
11. nov 2024

a čo si on dovoľuje tebe pindať do toho, koho si ty zavoláš domov? Mala si sa ho spýtať, či by bol pokojnejší, keby si si priviedla vydepilovaného milenca.
Takýmto štýlom keby so mnou komunikoval, tak začnem byť zlá aj ja, toto fakt neznášam

vilma7
11. nov 2024

Nie, nič z toho sa u nás nedeje.

sevrin
11. nov 2024

@0silvia0 predpokladám, že aj tvoj muž si kedykoľvek pozve kamarátov a nepindáš mu do toho. Tak potom takto je to fajn 👍

0silvia0
11. nov 2024

@sevrin my sa doma normalne rozpravame a ked sa u nas nepredvidatelne zastavi muzov kamarat, tak rozhodne na neho nespustim, ze co si to dovoluje vodit si navstevy. Co mi ma volat do roboty a pytat si povolenie, ked nie som doma? My sme normalni si myslim😉

autor
11. nov 2024

@0silvia0 len ten moj je taky cudny v tomto,ze on si tu nikoho nevola,ziadneho kamosa. Ja som mu stokrat vravela,ze necj si pokojne pozve, mne to vobec nevadi. on nie,lebo je tak z domu zvyknuty. Rodicia si nepozyivali domov kamosov, mimo rodiny.

autor
11. nov 2024

@sense ale tak tato tvoja reakcia je v talej situacii uplne pochopitelna.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
siska53
11. nov 2024

Ano, suhlasim.

tomiholjubavi
11. nov 2024

Nie, môj snúbenec takto nekomunikuje. Ani len bývalý manžel, s ktorým som bola cez 10 rokov mi nikdy nepovedal: Ako si dovoľuješ...
A to bol ufrflaný Balkánec, ktorý chátral ak sa nemal na čo sťažovať. 😆 Na povýšenectvo, aroganciu a buzeráciu som veľmi alergická a nikomu netolerujem taký tón.

Strana
z2