Robím chyby vo vzťahoch?
Ahojte. Robím ja niečo zle alebo mám len nešťastie na výber partnerov. Ide o to, že keď sa niečo stane napr. teraz - našla som mu v mobile čísla na ženy z erotickej stranky, hnevala som sa, on mi aj napísal že ma miluje a že nič neurobil. Ja mu verím. Ale ide o to, že stále potom oni su akokeby nahnevaný a kašľu na mňa, otočí sa to a ja nakoniec ostanem sama. Aj dnes išiel von, ani ma nevolal. Ešte on sa hnevá akoby ja som niečo urobila.
Robím niečo zle - ale veď sa len pravom hnevam alebo mu až tak na mne nezáleží...
Snorila si mu v mobile tak sa naštval. Čo ťa k tomu viedlo?
Poznám mužov pin do mobilu aj notebooku aj on pozná ten môj za dvadsať rokov som tam nepozrela účelom snorenia.
Poznám mužov pin do mobilu aj notebooku aj on pozná ten môj za dvadsať rokov som tam nepozrela účelom snorenia.
@anonym_868ee5 Čo ju k tomu viedlo? Tak asi intuícia a aj sa potvrdilo, že chlap loví aj v iných vodách.
@anonym_868ee5 ja som išla telefonovať z jeho mobilu a pozrela som aké čísla ma uložené. Lebo pár dní predtým povedal kamarátovej priatelke že je sexy. A tu nejde o to že som mu snorila to ani nespomenul.
Na tohto sa rovno vykašli. Urazený je preto, že si to našla, nie, že si ho obvinila.
Ak nie ste zobrati a nemate deti, kopni ho do zadku este dnes. Nechapem, naco ti je taky chlap.
@anonym_autor prosím ta pozbierať všetku svoju hrdosť a sebaúctu a utekaj od manipulátora....precitaj si niečo o manipulatoroch ...vždy svoju vinu a prusee otočia tak aby sa partnerka citila , že to vlastne ona urobila niečo zle....nič dobrá ta s ním nečaká a ešte any som nezabudla, keď sa budeš snažiť odísť od neho a stopnes ho to len ešte vtedy uvidis ako bude pekne prosiť aby si ostala ...nenechaj sa zmiasť ...oni len neznášajú keď strácajú svoju obet
Hladanie pravého je ťažké, čo už
hej, robis nieco zle.. veris ludom, co si to nezasluzia.. najdes mu v mobile cisla na zeny z er. stranok a ty mu uveris, ze nic neurobil, len preto, ze ti povie, ze ta miluje? nebud naivna.. aj keby hned 'nic neurobil', to ti nevadi, ze si uklada cisla takych zien? nie, ze by som sa len hnevala, rovno by som takemu dala zbohom.. nech si najde nejaku z erotickej stranky.. a ze to otaca a hadze vinu na teba? no vsak co by nehodil, ked si nechas.. hadam necakas, ze taky prizna vinu sebe a nebodaj sa omluvi, alebo dokonca s tym prestane..
@anonym_autor ahoj. Veľmi ti odporúčam super podcast Ako si nezobrat teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. O tom, čo si všímať na druhom, aby si vedela, či je schopný milovať, alebo len využívať. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...
@anonym_autor utekaj prec od neho.
Pockat 😅😅 ty si mu uverila? 😅 ano, robis zle, ze dobrovolne robis zo seba blba. Ten kdesi zasuva do zeny z erotickej stranky, preto ta nezavolal. Ci si chcela 3? Mala si mu to pri odchode povedat, mozno by ste cupitali spolu.
@anonym_autor robis zle to, ze veris slovam a nie skutkom
Mal čísla na ženy z erotickej stránky. No asi si tam objednával pizzu, takže dobre, že mu veríš.😄Tu máš odpoveď, prečo máš takých debilov bez rešpektu, lebo na sebe necháš aj drevo rúbať, lebo hocijaký chlap lepší ako žiadny. Na akú vec je chlap a vzťah s ním, v ktorom sa žena utápa psychicky?Toto nepochopím.
before You meet Your handsome prince, You need to kiss a lot of frogs...
Ja som mala takého, ked som nieco našla v mobile tak to je nič on nič neurobil, milujem ta atd atd. A potom som mu stiahla do mobilu aplikáciu na 3dni kde som videla všetko skym vypisuje 😀 a čo robí no na grc…

@anonym_autor Manipulátor-utekaj koľko ti nohy vystačia 😀 ja by som sa sním už hneď po druhej vete pekne rozlúčila🫣