Rodičia mi bránia v nasťahovaní sa k staršiemu priateľovi. Čo robiť?
Mohol by mi byť otec (44 rokov má), ale skrátka som sa zaľúbila. Poznáme sa už dlhšie, ale nikdy sme nerozmýšlali nad vzťahom, až teraz. Písali sme si celú noc, padla reč o tom, že by som sa k nemu nasťahovala. Má tri deti, ale tie sú už dospelé, v mojom veku. Nebývajú s ním. Rozvedený je už roky, má prácu... Len keď som to povedala rodičom, tak vôbec neboli nadšení. Doslova mi povedali, že ma k nemu bývať nepustia, ale ja som už dospelá a môžem rozhodovať o sebe. Povedali, že sa tak dobre nepoznáme, aby som k nemu išla bývať. Chápem, že sa o mňa boja, ale je to predsa moja vec, nie?
Prepáč, ale takú istú mám doma. si myslí že ona môže všetko, lebo veď je dospelá.
Nie, nie je to dobrý nápad. Načo ti je chlap vo veku tvojho otca. Čo čakáš od tohto vzťahu? Obrúčku, pol kráĺovstva - majetku, nebodaj deti?
Koľko máš rokov? Ako dlho sa poznáte? Koľko krát ste sa stretli? Ty keby si mala dcéru v tvojom veku, bola by so s týmto ok? Nebála by si sa o dieťa?
@anonym_autor Ako riesis fakt ze ked budes mat ty 44 a budes na vrchole ekonomickej existencie ze nebudes mat vztah s mladym 20 rocnym clovekom (ako ma on teraz) ale s dedkom a diagnozami co uz neodidu? Tuto cenu si ochotna zaplatit? Plus vlastna rodina atd... mas naozaj vsetko premyslene? kde sa ty vidis o 20 rokov?
Tvoje 40-tiny a jeho su tym padom neporovnatelne a ty platis plnu cenu
Poznas neaky vztah co ma podobne parametre a dobre to dopadlo?
Chyba zásadná informácia - koľko máš rokov?
Mohol by byt tvojim otcom, teda asi okolo 20. Uorimne? Starý chlap. Takého nechaj rozvedenými mamičkám, ty si hľadaj seberovneho
@anonym_autor tvoji rodicia su starsi a skusenejsi, tak ta zrejme nechcu pustit z nejakeho dovodu, co chapem, nakolko jeden z dovodov je aj velky vekovy rozdiel, teraz tvoj priatel este vladze, ved 44 rokov nie je az tak vela, ale moze byt otazka par rokov kedy sa to zmeni, niektori prestanu vladat skor, ini neskor, ty budes chciet este zit a on uz bude chciet lezat na gauci, okrem toho by sa tam dali zvazovat aj ine dovody preco nie.
Aj kebysi mala 25-30, ved ty ho nepoznas. Po jednej noci vypisovania sa chces nastahovat k cudziemu cloveku??
Koľko máš rokov? Ako dlho sa poznáte? Koľko krát ste sa stretli? Ty keby si mala dcéru v tvojom veku, bola by so s týmto ok? Nebála by si sa o dieťa?
@anonym_c41cb4 Stretávam ho vlastne od malička, chodil pre svoju dcéru k nám do školy.
@anonym_c41cb4 Stretávam ho vlastne od malička, chodil pre svoju dcéru k nám do školy.
@anonym_autor to musí byť riadny dedo.
@anonym_autor čiže koľko máš rokov? Ako dlho spolu chodíte? Ako poznáš jeho deti a oni teba? Predpokladám, že ste pár, keď ťa volá k nemu bývať.
@anonym_autor aha, a to je dôvod že ho dobre poznáš ? Že sa chceš k nemu nasťahovať ?
🤔😂 Obaja si pohladajte seberovnych . Nielen tvoji rodičia ale aj jeho deti budú nadšené, že s ich fotrom žije ich spolužiačka zo škôlky
Ziaden rodic nebude nadseny tym vekovym rozdielom. Ale kludne, budte spolu, po case si aj tak najdes vrstovnika. Len nezabudni, kym budes randit so starsim, utecu ti vztahy s 20-25-30 rocnymi a uz to nikdy nedobehnes.
@anonym_autor čiže koľko máš rokov? Ako dlho spolu chodíte? Ako poznáš jeho deti a oni teba? Predpokladám, že ste pár, keď ťa volá k nemu bývať.
@anonym_c41cb4 21, chodíme spolu týždeň, ale už sa poznáme dlho z videnia. Jeho deti poznám, chodili so mnou za základnú školu.
@anonym_c41cb4 21, chodíme spolu týždeň, ale už sa poznáme dlho z videnia. Jeho deti poznám, chodili so mnou za základnú školu.
@anonym_autor ako chodite? Si len pisete, nie? Vobec ho nepoznas.
Ok bud sa niekto cez viked nudi a vymysla blbosti...alebo sa tu bavime s brutalne naivnym dievcatkom, ktore sa zjavne potrebuje poriadne v zivote popalit a dodrbat si uz ako 21 rocna zivot 🥴.
@anonym_autor nuz, on ma zjavne krizu stredneho veku a ty si len mlada naivna pipka, ktorou si chce dvihnut sebavedomie ;)
Mam starsie dieta ako si ty, ale to ma rozum v hlave😊
Ok bud sa niekto cez viked nudi a vymysla blbosti...alebo sa tu bavime s brutalne naivnym dievcatkom, ktore sa zjavne potrebuje poriadne v zivote popalit a dodrbat si uz ako 21 rocna zivot 🥴.
@oceanahory prečo dodrbať?
@anonym_autor nuz, on ma zjavne krizu stredneho veku a ty si len mlada naivna pipka, ktorou si chce dvihnut sebavedomie ;)
Mam starsie dieta ako si ty, ale to ma rozum v hlave😊
@guudy Pisala, že ho stretávala od malička, z toho vyplýva, že ten chlap je predátor a vyčkával na príležitosť, keď dospie a teraz sa ju snaží získať
Poznáš ho asi tak ako ja 80 ročnú susedu veď ju poznám od narodenia. Po týždni sa k nemu chceš sťahovať? Načo? Spoznávať sa môžete aj keď budeš bývať doma. Nikam sa neponáhľaj. Rovnako by som ti poradila keby mal rovnaký vek ako ty.
@oceanahory prečo dodrbať?
@anonym_autor 😅 vies co nic, chod k nemu byvat...ved zivot ta nauci.
@anonym_autor no ujco sa isto poteší, keď príde taká mladucha 😁♥️😁♥️, len či bude stíhať " aj hento porobiť, aj tamto porobiť" ...,😆😆😆👉
Sorry, ale toto znie ako grooming, rodicia o nom vedia asi dost vela, vies preco ma 3 deti a nema uz manzelku? Ten chlap mal za sebou nejaky zivot a teraz je tu pre Teba ako princ. Ale je to iba zabiak a za mna nebyvat s nim, rande ok, ale ziadne byvanie.
@anonym_autor to že sa na seba pozerate od malička nie je základ vztahu
chodila by som s ním aspon dva roky a potom sa stahovala
na stahovanie je skutočne skoro,,, chodila by som s ním, občas ostala na den, neskôr na vikend a postupne
nezatvarala, nehadala by som sa s rodičmi niečo sa pokazi alebo čokolvek aby si sa mala kde vratit, a nebola závisla ,....
môže sa tebe stať že časom sa ty zmeniš a budeš chciet iného partnera. netahala by som to do važneho vztahu teraz ....
je to šialene malo času tyžden sa poznat ? a už sa stahovat ...
@anonym_autor Práve som si uvedomil, aké ľahké je byť predátorom v dnešnej dobe. 20 ročné dievčatá sa po týždni nechajú tak zmanipulovať, že sú ochotné ísť bývať so 45 ročným týpkom. O čo mu asi najviac ide, čo myslíš? A tebe o čo ide?
Bez ohľadu na vek, poznať sa z videnia je niečo úplne iné ako spolu žiť, týždeň "chodenia" je nič, je to pre teba cudzí človek... normálne randite, spoznávajte sa, choďte spolu na výlet, na dovolenku, zistite ako spolu fungujete a potom rozmýšľajte nad spoločným bývaním.. toto zaváňa kontrolou, manipulovaním a zrejme si na to ideálna obeť, lebo si zjavne veľmi naivná
Inak niektore rady ze ked ona bude mat 44 on bude 80 a pod su trochu mimo, ved hadam si nemyslite zeby ten vztah vydrzal 20 rokov, chvilu porandi a potom si najde ineho. Zas netreba brat tie prve vztahy ze su na cely zivot hlavne ked je tam taky rozdiel. Moja kamoska mala 27 a nasla si 67 rocneho aj ked vitalneho a na svoj vek vobec nevyzeral, tiez vsetci zruteni a nakoniec s nim randila rok ci dva a nasla si rovesnika
Ako 41 rocna nechapem, co by som videla na 20 rocnom chlapcovi, no mozno sex, ale co inak? Ved to o 10 rokov bude kvazi opatrovatel pre mna? Ved tomu cloveku ten 44 rocny vezme najlepsie roky. By som si prisla ako pedofilna.
neviem kolko mas rokov a nejdem sudit, co hladas v muzovi jeho veku... a nie nie je to dedo, len suhlasim, ze ste kazdy v inej etape svojho zivota... ALE... preco nie... co by som rozhodne nerobila, kedze vy vlastne ani nemate vztah, preskocili ste vztah ako taky... co tak skusit najprv , ake je to s nim " chodit" a ked to bude podla tvojich predstav, nevidim problem sa nastahovat... a ano, si dospela, neznamena to vsak, ze konas dospelo... ved skuste randit, vztahovat a potom sa stahovat...

skus s nim najprv randit namiesto virtualneho vztahu, potom postupne prespat jednu noc a uvidis...Lebo takyto postup co ty mas v hlave a on je divny...Moze to byt aj nejaky psycho chlap ked toto navrhol
Rodicia maju podla mna pravdu