icon

Rozbila som vraj chlapovi nový vzťah. Som zlá?

mirusik249
5. okt 2021

Rozbila som vraj chlapovi nový vzťah, lebo som dotyčnej napísala pravdu. Zamlčal jej dosť dôležité veci o svojej situácii a ta naivka mu to hltala aj s navijakom. Som zlá?

Strana
z3
marhulka13
5. okt 2021

@mirusik249 skôr si sa starala do niečoho, do čoho ťa už nič

janinka007
5. okt 2021

svojmu chlapovi?🙊

jahodka30
5. okt 2021

No ak to je tvoj chlap....

mirusik249
autor
5. okt 2021

@janinka007 áno.. padlo slovo ako rozchod a on si našiel "novú" ktorej nepovedal že spolu stále bývame 🤷

mariejenka
5. okt 2021

Kto je ten chlap? Tvoj bývalý? Tvoj brat? Tvoj kamarát?
Jedne keby ze jej zamlčal vážnu pohlavnú chorobu...alebo neviem, iný pádny dovod?
Prečo sa vlastne to toho staráš?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
vero96
5. okt 2021

Ak nie ste manželia, nemáte spoločný byť (hypo a pod.) tak si myslím, že nemáš žiadny dôvod sa starať do vzťahu niekoho iného (aj keď len začínajúceho).

mariejenka
5. okt 2021

@mirusik249 no tak to mení situáciu. Ten rozvod by som iniciovala cim skor.

panelacikova
5. okt 2021

@mirusik249 nie, nie si zlá. dotyčná môže byť rada, že má túto informáciu. buď ju vie už od neho, čo by bolo pre ňu fajn, alebo to ani netušila a v tom prípade si jej zrejme pootvorila oči 🙂

marseillefan
5. okt 2021

Mne to pripomenulo ten vtip, že... Muž hovorí manželke: "Mara, dnes večer budem mať dámsku návštevu... nebuď krava a tvár sa, že si moja sestra."

mirusik249
autor
5. okt 2021

Aby ste ma chápali... Nepovedal mi, že sa stretáva s inou (mohla som mať len podozrenie keď sa vracal ráno). A aj keď sme sa rozišli (to chcel on) ja som stále nejak s tým nebola zmierená a doma sme fungovali "normálne" kvôli dieťaťu... Navyše sme pár krát spolu aj spali (sex bol už asi to jediné čo nám išlo bez hádok). Podvádzal ju so mnou alebo mňa s ňou... 🤦

kate211
Autor odpoveď zmazal
fleur1111
5. okt 2021

@mirusik249 ty sa vôbec nemáš prečo cítiť zle, trápne a blbo by malo byt jemu, že riesi dve naraz 🤦🏽‍♀️ Dobre si spravila.

maminkadeticiek
5. okt 2021

Ty si sa mu skratka pomstila.Pomstychtivost nie je pekna vlastnost,ale je to ludska vlastnost a my sme ludia.Podla mna je uplne jedno ci si niekto mysli ze si zla,teda mne by to jedno bolo.Navyse mate dieta a on sa stretava s inou?!Spravila by som to iste co ty na tvojom mieste.Urobila si co si povazovala za spravne a teraz ho posli do riti.

dievcacitajucelist
5. okt 2021

@mirusik249 to je teda chrapúň...vieš čo máš spraviť, však? Jeho veci už mali byť dávno vyhodené pred dverami aj s odkazom "vypadni"

panelacikova
5. okt 2021

@maminkadeticiek ja by som to nevidela tak, že autorka sa mu pomstila. ja to vidím tak, že autorka upozornila dotyčnú, že jej milý je stále kvázi "zadaný", trtká nielen svoju novú vyvolenú a že nie je všetko zlato, čo sa blyští 🙂

nyusika
5. okt 2021

ja na tvojom mieste je o nom napisem len same superlativy, same nadherne veci...a poslala este aj kyticu a flasu vina ako odmenu za to, ze ta takeho chruna zbavila

mirusik249
autor
5. okt 2021

@maminkadeticiek popravde pôvodné som bola veľmi nahnevaná na ňu (áno on jej klamal, ale ten pud obviňovať druhú ženu som mala) a chcela som jej vynadať (nesudte ma, bola som plná negatívnych emócií a trápilo ma pomyslenie že je s inou) ale nakoniec som jej slušne napísala že o ňom nič nevie a vysvetlila jej že hoci sme rozideni stále spolu žijeme (aj sexuálne)... On jej také omáčky narozpraval že býva sám a že dieťa mu stráži jeho mama preto si ju nemôže vziať k sebe atď. (pritom som s dieťaťom celý čas bola u nás doma ja)....

panelacikova
5. okt 2021

@mirusik249 hňup je to, dobre si urobila

nyusika
5. okt 2021

@mirusik249 naozaj to pisem iba zo zvedavosti a ty, samozrejme, nemusis odpovedat - ale co si tym sledovala ?
stale dufas, ze sa to medzi vami da do poriadku ?
inak by ti bolo jedno, koho namotava.

a cudujem sa, ze s nim este dokazes spavat, neuveritelne sa tym zhadzujes

mirusik249
autor
5. okt 2021

Naš vztah sa dostal do takého štádia že radšej bol vonku. A aj ja mám maslo na hlave (nie ja s nikým nespavam, ale som bola dosť podráždená posledné mesiace)... Navyše on mi povedal že je koniec, len proste som to nejak vnútorne neprijala a potom ma neskutočne štvalo že vhupol do vzťahu pár dní po rozchode.. i keď tam asi šlo len o sex pokiaľ jej klamal asi vo všetkom.... Neviem či si mám vyčítať že som mu to "zničila"...

danulicek
5. okt 2021

prvá otázka, ktorá mi napadla pri čítaní: o čo išlo tebe, keď si jej to napísala? upozorniť ju, pomstiť sa mu, dúfať, že ostane pri tebe? otázka "som zlá?" asi nie je úplne presná. ale keď si otvorene povieš, aký motív ťa k tomu viedol, budeš mať v tom jasnejšie..

pininka1
5. okt 2021

@nyusika mne by to napr jedno nebolo, kvoli tomu dievcatu. Mna tam byvaly sef namotaval na robotu, fajne zarobky a nakoniec z toho bol jeden pruser. Zmenil meno firmy, ale mail blbec nie, kedze som mala k nemu pristup chodili mi maily ako namotava inu zenu. Napisala som jej nech si dava pozor. Ziadna pomsta, nic z mojej strany, bolo mi len luto,ze by dalsi clovek dopadol rovnako ako ja.

danulicek
5. okt 2021

Aha, akurát čítam, že ty si rozchod neprijala. nevyčítaj si, že si mu to zničila. Klamal ju, klamal aj tebe, sám inicioval rozchod... je to ťažké, ale treba to prijať a sústrediť sa na seba. k sebe si ho takýmto spôsobom nevrátiš, ak tak, tak max na sex a ak máš byť spokojná, budeš aj bez neho.

pininka1
5. okt 2021

@mirusik249 nic si nevycitaj. Ak to ma byt ich osudovy vztah, tak spolu budu, ak nie, tak bude aspon o jednu oklamanu menej.

mirusik249
autor
5. okt 2021

@pininka1 no už spolu nie sú... Vraj mu napísala že máme spolu ďalej žiť a množiť sa.. 🤦

pininka1
5. okt 2021

@mirusik249 😂😂 ako sa to hovori v tom prislovy, vrana k vrane sada....

marhulka13
5. okt 2021

@mirusik249 tak beriem späť svoje prvotné tvrdenie, netušila som, že myslís svojho chlapa. Tak v tomto prípade sa nedá hovoriť, že by si bola zlá. Skôr by ste si najskôr mali vyriešiť svoj vzťah či rozchod a až potom riešiť iný vzťah

mirusik249
autor
5. okt 2021

@marhulka13 toto mi celý čas behá hlavou... Že mohol počkať kým spolu nebudeme zdieľat spoločný byť (máme malé dieťa a je to trošku komplikované keďže on je ako otec skvelý)

nyusika
5. okt 2021

@pininka1 to je uplne ina situacia, musis uznat

Strana
z3