icon

Rozchod

martin1233
8. feb 2022

Ahoj te prepáčte sa pisanie alebo chybi
Mam 19 a ona 17

Mam problem s no uz nie spriatelkov rozišli sme sa. zacalo sa to normalne napisal som na fb isli sme von po tyzdni sme sa dali do kopy ale teraz po 9 mesiach je to e napisal som jej ze chcem vedla teba lezat a ona napisal nato ze nevie a vtom sa zacala diskusia,pisala mi ze uz tyzden citi ze neni to take ako bolo predtym ze uz tak neciti a ze neni pripravena dlhodoby vzťah,nehľadali sme sa nikdy lebo sme si pobedali ked ta daco trápi povies porozpravame aj to tak bolo,len ked mito napisala tak som bol sokovany ze uz nechce teraz nikoho ze uz ma miluje ale uz nie tak z lasky ale nechce bit vzlom a vstvrtok ideme von ale nevie co bude necakam nic dobreho poznam ich rodičov bolo snimy fajn ziadna hadka nic som jej prvy frajer mal som uz 2 rocny vzťah to bolo horsie ako toto bojim sa co bude ani sam neviem co robit rozpravt sa snou e kd uz rohodla ze nechce vtah teraz tak neviem no mozno uz koniec a ide sa dalej ale tazko sami ju bude opúšťať lebo bola fakt starostliva a mila chalanmy nic nemala nepisala nic DAKUJEM

Strana
z2
bikarbona
8. feb 2022

V 17tich som nevedela presne pomenovať, prečo sa rozchádzam. Chalan bol veľmi milý a namiesto toho, aby som mu vysvetlila, že je na mňa až moc spoločenský, som niečo skomolila a ušla 🙈

amelie2017
8. feb 2022

@martin1233 tak ti to teda vysvetlim po lopate - pises priserne, nevies sa pisomne vyjadrovat, robis vela gramatickych chyb, skladba vety ti nic nehovori a takto by som mohla pokracovat. Jednoducho som si z teba urobila srandu, ze uz dievca nebavilo lustit, co jej vlastne chces povedat.

martin1233
autor
8. feb 2022

@amelie2017 nie lustit ja som madar prepáč a mam madarsku narodnost kludne nadavhte do Maďarov

amelie2017
8. feb 2022

@martin1233 nemam ti preco nadavat do Madarov. Mohol si to napisat uz pri prvych poznamkach na tvoje pisanie. Ale zaujimavez akonsu vsetci Madari, Srbi a neviem aki cudzinci, ked sa riesi, ze nevedia pisat.

martin1233
autor
8. feb 2022

@amelie2017 chodil som do slovenskej školy 9 rokov potom 3 roky do madarskej doma sa rozpravam po madarsky kazdy jetu madar čo uz neprisiel som sa sem hadat

54tinka54
8. feb 2022

@martin1233 ona má 17, je ešte veľmi mladá, puberťáčka.. keď som mala 17 tiež som sa rozišla s chalanom ktorý bol na mňa dobrý a nemali sme žiaden problém.. ale rozišla som sa s ním, lebo som to tak cítila… chcela som byť proste sama.
Porozprávajte sa, daj jej najavo, že by si bol veľmi rád keby tomu vzťahu dala šancu, lebo ti na nej záleží, pripadne sa dohodnite že si dáte na mesiac pauzu a aspoň uvidíte, či si budete chýbať. Možno by za ten mesiac zistila, že ťa naozaj ľúbi a chce byť s tebou. Ak nie, svet sa nezrúti, si mladý, nájdeš si ďalšie dievča neboj.

martin1233
autor
8. feb 2022

@54tinka54 Ďakujem pekne,rozpravala som sa snou pôjdeme von porozpravame sa,povedala že uvidí čo bude ,3 dni sme si nepisali nič ani som nesiel knej,tak uvidim ale mne zalezi na celom,ale ked nie tak nie

jaskolka
8. feb 2022

Co sa týka tej hatlaniny, fakt sa tomu nedá rozumieť, prepáč, ale príšerne píšeš, to je fuk, či si Maďar, Rus, Francúz, Eskimak ci Slovák, spisovný jazyk štátu, kde žiješ, máš ovládať tak, aby ti bolo rozumieť
Ja som chodila do ukrajinskej školy, mam takú národnosť, v živote sme doma nehovorili slovensky, ale hanbila by som sa, keby som nevedela plne tento jazyk, alebo aspoň na komunikačnej úrovni.
A k tomu "vzťahu"dievča ta už nechce, hotovo, čo chceš riešiť? V 17 plôch si chcel, aby bola tvoja nehynuca láska do smrti? Preboha, veď ešte máš len 19 aj ty, ešte minimálne 10 takých môžeš stretnúť, pubertalne vzťahy nevydržia takmer nikdy na celý život.

Strana
z2