Rozchod

murko777
25. sep 2022

ahojte pisem to sem lebo je tu vela zien a chcem vediet vas nazor aj ked ma asi odsudite.. mam priatelku uz 9-ty rok.. zacali sme ako teenageri na skole a okrem malych hadok sme nemali ziaden problem nikdy. zacali sme spolu byvat a tiez vsetko klape.. avsak posledne roky! naznacuje, ze uz chce deti.. zo zaciatku som vravel, ze trochu neskor koli peniazom, ale potom som si postupne uvedomil, ze s nou vlastne ani moc nechcem deti az za posledny rok sa to vomne nejak pomiesalo a ja mam zraru pocit, ze s nou ani vobec nechcem byt. necitim k nej uz skoro nic iba ju lutujem a utapam sa v peknych spomienkach a lutostivych pocitoch, ale som zbaleli nato aby som jej to povedal tak len cakam co sa stane.. neviem ci sa to pokazilo tymi detmi alebo ci som bol tak slepy, ze som nevidel, ze s nou realne nechcem byt, ale netusim co mam robit.. naozaj jej nechcem ublizit, ale posledny rok mam pocit ako keby som bol väzen vo vztahu :/ co by ste mi odporucili?

elizabet173
25. sep 2022

@murko777 najviac ublížiš jej aj sebe tým, že budeš rozchod odkladať. Buď chlap a nefňukaj ako pubertiak

matullienka
25. sep 2022

@murko777 popravde čím viac to budeš odkladať tým horšie to bude pre oboch a obaja zbytočne strácate čas v nefungujucom vzťahu. Tak asi ťa čaká dlhý rozhovor na konci, ktorého budeš voľný a ona tiež aj keď asi bez sĺz to nebude časom to prebolí.

estrella5
25. sep 2022

Ubližuješ jej tým, že s ňou zostávaš vo vzťahu z ľútosti a nechávaš ju v nádeji, že váš vzťah má budúcnosť. Ak s ňou nechceš mať deti, necítiš k nej nič, tak sa s ňou rozíď... Nemrhaj jej ale aj svojim časom.

gabika0825
25. sep 2022

@murko777 nuž budes musieť byt otvoreny a úprimný. Mysli na to že ste spolu 9 rokov. To nie je jeden mesiac. Hlavne ber do úvahy aj to, že ona tá musí veľmi ľúbiť keď chce s tebou deti. Čiže treba si to dobre premyslieť a ešte dobre nad tým porozmýšľať, aby si to potom neľutoval. A najdôležitejšia vec. Prosím tá premysli si to, ale aj konaj, lebo takto ju zbytocne oberas o čas, ktorý by mohla byt s niekym s kým by to cítila narovnako. A to je podľa mna dosť sebecké. Hlavne jej to povedz a porozpravajte sa o tom, narovinu všetko tak ako si to napisal tu. Držím palce

zun
25. sep 2022

Ale spis s ňou že?

dzulli1980
25. sep 2022

To je celkom prirodzené, že po 9-ročnom vzťahu, kde sa Ty tváriš, že je všetko OK, chce deti ... aké chceš odporúčanie? Ona chce deti, Ty nie ... to aký má zmysel takýto vzťah? Ona starne, nebude naveky plodná, čím je staršia, šance bez problémov otehotnieť sa znižujú ... stále potrebuješ odporúčanie? ... ale predpokladám, že sexovať s ňou Ti stále chutí, či?
@murko777

murko777
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
murko777
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alchemilkazltozelena
25. sep 2022

@murko777 koľko máš rokov? A ona?

murko777
autor
25. sep 2022
estrella5
25. sep 2022

@murko777 nenaznačuj, ale jednaj otvorene. A prosila ťa, že ani tie deti nemusia byť? No.. asi ťa miluje natoľko, že si myslí, že svoje túžby potlačí len aby ste boli spolu (alebo si myslí, že ty zmeníš názor a chyba je len vtom, že na to príliš tlačila.)... Ale ak ty k nej už nič necítiš, tak o čom to je? Veď sa normálne porozprávajte, otvorene.. Žiadne naznačovanie a zatváranie očí pred realitou...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
murko777
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
26. sep 2022

@murko777 ak si zbabely, tak jej daj precitat tuto temu a necakaj, kym sa s tebou rozide ona.

domca1408
26. sep 2022

kurnik, to všetko musíme robiť za vás? bud chlap a rozid sa s nou...to že ju budeš odstrkovať alebo budeš nepríjemný , odmeraný, tak ako najskôr to nebude chápať, potom zostane z teba sklamaná a ano možno nakoniec dostaneš vytúžené kopačky za svoje chovanie ale ver, že tej žene to ublíži viac ako pravda na rovinu.