icon

Rozchod a kecanie

26. jan 2022

Ahojte dievcata
Stretavali sme asi 3 mesiace, chlap sa snazil, bol ppzorny, pripustil si ma dost k telu. Ja casom jeho tiez. Kto by sa nemamotal. Mame obaja pred 40. Trapne ze riesim taketuo situaciu terZ ale co uz
Nikdy sa mi to nestalo
Nikdy sa so mnou chlap nerozusiel a este to klise co mi napisal
Vedela som uz posledne 2 mesiace ze je to zle - ine - najma v intimnej oblasti sa zmenil, nechcel uz nic so mnou mat. Predtym to bola vasen-vybuch- obojstranna
Tusila som ze asi v tom ina zena. Jasne ze sa neprij al led slm nacrtla ze sa u neho nieco zmenilo
Chcela som to nechat tak volne odpoavat ale medokazala a som napisala som ze teda vidim ze u neho nastali zmeny a ze nechajme tl tak …
Jeho reakcia bola taka ze ja som uzasna super a zasluzim si niekoho kto bude mat na mna viac priestoru a da mi nieco viac, ze on momentalne toho vela riesi (problemy s detmi, s byvalou asi, atd atd)
Viem ue je to klise
Vyhovorky
Viem ze chlap by si ma udrzal aspon na ten sex
Trapi ma to lebo taku vasen som nikdy nezazila ako pri nom a mne to tak stacilo a vyhovovalo - nemali sme obaja vela casu ale ten 1x co sa nam podarilo vidiet sa raz za cas tak to bolo skvele. Viem ze aj pre nejo. Az do urcitwhl mlmentu
Trochu sa neviem zmierit s tym ze viem/tusim ze ma vymenil (ako ponozly) ale je zbabely a otaca to tym smwrom ze nemame cas a ze preto to radsej nechajme
Ze nie som paranoidna? Ze je v tom daco ine? Proste chlap ktory chce tak bude bojovat a nie ze najdi si lepsieho … pptrebovala som sa vykecat

Strana
z7
nyusika
26. jan 2022

urcite je v tom ina zena, zial.
plati stare zname - cas to da do poriadku

kittykat22
26. jan 2022

Mas pomaly 40 rokov a takto vyvadzas koli vztahu ktory trval 12 tyzdnov z ktorych to 8 nefungovalo? Chapem to spravne?

h2
26. jan 2022

Stretávali ste sa 3 mesiace a z toho 2 boli zlé? 🤦🏻‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
7miriam77
26. jan 2022

z mojho pohladu ti az moc pomotal hlavu a vo velmi kratkej dobe. Mozno sa zlakol a radsej vycuval. Vobec by som mu uz nepisala, ani nijako inak nekontaktovala

nyusika
26. jan 2022

@7miriam77 nezlakol sa, nemal coho, proste si nasiel inu.

kittykat22
26. jan 2022

Takze to nie je ani pol roka, ked si este odcitam pociatocne tokanie tak su to 4 mesiace? 4.5 ked privriem oko? Este pis, ze ste sa videli raz za cas. Neverim, ze takto vyvadzas koli par sexualnym eskapadam 🙄 Keby ste spolu boli par rokov, mala si na ruke prsten, rozostavany dom a tehotna v 4 mesiaci, kym ti chlap fidli sesternicu - tak pre tento tvoj vylev by som mala pochopenie. Ale v tvojom pripade 👎 Chlap ta vyuzil a ty si sprosta, ze si sa nechala. Nabuduce maj viac hrdosti a sebadovery a neskac lahko do postele, ked sa mu to prave hodi. Pretoze vasen chlapa udrzi v posteli, ale nie doma.

autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
26. jan 2022

@kittykat22 vies co, niekedy staci aj mesiac a si uplne v riti...a niekedy mozete byt spolu dva roky a po tyzdni si ani nespomenies/

zase nerieste to, co netreba

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
26. jan 2022

je to suknickar a vie ako na zeny. Nechalala si sa oblbnut. Niesi prva ani posledna. Kasli na neho.

nyusika
26. jan 2022

je to idiot, maloktory chl;ap povie na rovinu - zlato, stetol som inu, je to bohyna, s tebou sa uz nebudem stretavat.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
26. jan 2022

Prosim ta. Kratka laska. Otoc sa mu chrbtom a ides dalej. Vyplakavanie nad rozliatym mliekom nic nezlepsi. Byt tebou si objednam peknu dovolenku a odkvitnem este tento vikend. Niekde na tyzden. A jemu napisem, nech zhori v pekle 😀

nyusika
26. jan 2022

snaz sa na to nemysliet, chapem - najviac boli zranene ego.

ale stava sa, nie si prva a uz vobec nie posledna. snaz sa mu uplne vyhybat a vobec nereaguj na pripadne spravy od neho.
alebo si arovinu urci podmienky , ktore si schopna akceptovat

7miriam77
26. jan 2022

...ved toto mi nejde do hlavy, ked je chlap namotany tak nevyhladava ine zeny. Ja si myslim, ze sa vylakal....mozno si uvedomil, ze nechce ist do vztahu, kde mal pocit, ze to mozno smeruje.

liljana
26. jan 2022

Preco by sa musel pri rozchode jeden z paru povazovat za handru. Prezila si pekne 2-3 mesiace, lepsie ako nic. Odmlc sa. Ked budes nedostupna, nebudes ako samozrejmost, tak mozno este sam dolezie. Ked nie, pride niekto iny.

nyusika
26. jan 2022

@7miriam77 reagujes ako typicka zena - snazis sa ho ospravedlnit a sebe to okraslit.
ver mi, ze aj ked je chlap namotany, velmi jednoducho a rychlo sa odmota, ked stretne inu, co mu viac vyhovuje.

a mozno si len autorka myslela, ze je namotany, pritom to tak vobec byt nemuselo/

autor
26. jan 2022

@nyusika ja som od neho chcela len tu intimitu 1-2 tyzdrnne - na viac cas nemam

autor
26. jan 2022

@nyusika ale zrazu sa vyhovara ze ja si zasluzim viac …

7miriam77
26. jan 2022

@nyusika zle si to pochopila, vobec sa ho nezastavam....len sa mi proste nezda v tomto pripade, ze je v tom ina zena. To je vsetko. Preco by som si zastavala jedneho chlapa?? 😀

liljana
26. jan 2022

Aj tu pisu baby stale, neviem si vybrat z dvoch-troch muzov, ktori sa mi pacia. Raz si ale vybrat musi a niekto zostane odmietnuty. On si uz vybral, s tym nic neurobis. To nie je tebou, ale nim. Chod proste dalej.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
26. jan 2022

Dokola pises to iste, mozno to namotanie vedel len dobre hrat a nechce az taku aktivnu sexualnu dracicu akou si ty🤔, jednoducho mu nieco na tebe nevyhovuje a treba sa s tym zmierit.

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
denissi
26. jan 2022

je to ťažké ale nerieš to , aj tak to nepomôže a budeš sa len zbytočne trápiť.... ak hladáš a vyhovoval ti chlap na občasné "užitie si" tak takého nájdeš hocikde, podla mna si našiel inú. Hlavu hore, ved nie je jediný chlap na svete, najdes si lepšieho , tento by asi vo vzťahu nebol velmi spolahlivý.

Strana
z7