icon

Rozchod a kecanie

26. jan 2022

Ahojte dievcata
Stretavali sme asi 3 mesiace, chlap sa snazil, bol ppzorny, pripustil si ma dost k telu. Ja casom jeho tiez. Kto by sa nemamotal. Mame obaja pred 40. Trapne ze riesim taketuo situaciu terZ ale co uz
Nikdy sa mi to nestalo
Nikdy sa so mnou chlap nerozusiel a este to klise co mi napisal
Vedela som uz posledne 2 mesiace ze je to zle - ine - najma v intimnej oblasti sa zmenil, nechcel uz nic so mnou mat. Predtym to bola vasen-vybuch- obojstranna
Tusila som ze asi v tom ina zena. Jasne ze sa neprij al led slm nacrtla ze sa u neho nieco zmenilo
Chcela som to nechat tak volne odpoavat ale medokazala a som napisala som ze teda vidim ze u neho nastali zmeny a ze nechajme tl tak …
Jeho reakcia bola taka ze ja som uzasna super a zasluzim si niekoho kto bude mat na mna viac priestoru a da mi nieco viac, ze on momentalne toho vela riesi (problemy s detmi, s byvalou asi, atd atd)
Viem ue je to klise
Vyhovorky
Viem ze chlap by si ma udrzal aspon na ten sex
Trapi ma to lebo taku vasen som nikdy nezazila ako pri nom a mne to tak stacilo a vyhovovalo - nemali sme obaja vela casu ale ten 1x co sa nam podarilo vidiet sa raz za cas tak to bolo skvele. Viem ze aj pre nejo. Az do urcitwhl mlmentu
Trochu sa neviem zmierit s tym ze viem/tusim ze ma vymenil (ako ponozly) ale je zbabely a otaca to tym smwrom ze nemame cas a ze preto to radsej nechajme
Ze nie som paranoidna? Ze je v tom daco ine? Proste chlap ktory chce tak bude bojovat a nie ze najdi si lepsieho … pptrebovala som sa vykecat

zmrzlinka2021
26. jan 2022

No realne exfrajer si trocha posexoval a ide dalej.
Nepises, ze by ste mali vazny vztah, takze bral to tak, ze trocha sa pobavi a čauko dievča.
Ja sa ti čudujem, že s niekym po takom kratkom čase si spavala - iba si mu ukazala, ze nemusí o teba bojovat, nemusí ta dobývať, nemusí urobit nič, čím si získa tvoje srdce.

zirafienka
26. jan 2022

Ja sa len čudujem, ako môže byť 40 ročná žena tak naivná

nyusika
26. jan 2022

@zmrzlinka2021 sorry, nema 18 a nejde si s nim zakladat rodinu, aby cakala so sexom. preco by sa s nim nemohla (aj kebuze hned) vyspat ?

danica2711
26. jan 2022

a nie je to v konečnom dôsledku jedno, prečo ťa nechal? Aspoň bol zdvorilý - mal ti povedať, sorry, našiel som si lepšiu? Cítila by si sa potom lepšie? Kašli na to, netrvalo to tak dlho, aby si sa tým extra trápila

nyusika
26. jan 2022

@danica2711 uprimne ? mne by lepsei padlo top "sorry, nasiel som si inu" ako trapne "zasluzis si lepsieho"

autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
26. jan 2022

mne sa inak stalo presne to iste, ako tebe...takze ti uplne rozumiem.
cisto zo zenskej jesitbosti som nasrata 😀
lebo lepsia, ako ja na svete nie je 😀

zankapetro
26. jan 2022

tak ale jemu to zjavne az tak nevyhovovalo, neviem co ti napisat, lebo si proste nahnevana a na moj vkus dost utocis. spravit uz nemas co, len sa proste posunut dalej

narayan
26. jan 2022

... ježiši už ťa nechce a bodka. Načo to riešiš a rozpytvávaš. Tie kaleráby a možno iná žena sú v tomto irevalantné. Proste pár krát zasunul a nazdar. Čím skorej to pochopíš, tým lepšie pre teba.

zmrzlinka2021
26. jan 2022

@nyusika Neviem, pre mna niekto, koho tak malo poznam, mne by sa to hnusilo. Predsa len pustas do svojej intimnej zony inu osobu, dovolis aby ti siahla na telo, proste ja seba ako zenu vnimam ako perlu, vzacnu, jedinecnu, drahocenu a na postup do "vyssieho levelu" musi vztah byt uz niekde inde. Musim dotycneho poznat, lubit, vazit si ho, inak som len matrac na pouzitie. Ale ak som matrac, musim ratat s typom muzov, ktori ma tak aj beru.

Koniec koncom sa jej on uz zbalil.
On ma od nej klud, ona tu veci riesi

danica2711
26. jan 2022

@nyusika a nie je to fakt jedno? Nechal ju, už ju nechce, tak načo riešiť, prečo? Čomu to prospeje?

nyusika
26. jan 2022

@zmrzlinka2021 ale prosim ta, ty to beries takto, ine to beru inak.
a to neznamena, ze su handry.
nie kazdy clovek ma potrebu fungovat vyhradne v manzelstve a s jednym partnerom na cely zivot.

nyusika
26. jan 2022

@danica2711 no nie je to jedno 😀
urazena jesitnost proste nepusti 😀

dadis
26. jan 2022

Akcpetuj, ze nebol z teba az tak paf..tak to v zivote chodi, my sme kolko muzov odmietli, lebo to nebolo "ono", nieco tam chybalo, prisiel niekto lepsi. Taky je zivot. Bolo mu ta luto, videl ze si namotana a ze ti vobec nejde iba na nezavazny sex, tak to radsej ukoncil trapnou vyhovorkou.

janisa31
26. jan 2022

je v tom myslím, že niekto iný ale radšej zísť z kratšej cesty akoby to malo byť zlé, mal by ťa klamať alebo niečo, ja by som to radšej oželela, chápem, že je ti to ľuto, ale časom sa to spraví

mandala77
26. jan 2022

Tvoje otázky: "Ze nie som paranoidna? Ze je v tom daco ine? Proste chlap ktory chce tak bude bojovat a nie ze najdi si lepsieho … "

A čo iné by v tom malo byť, aby si bola spokojná? Jediný, kto vie odpoveď na tú otázku nie sú ženy na MK, ale on. Ty tu hľadáš jedine úľavu a tú si myslíš, že dosiahneš tým, že pocit sklamania hodíš na neho.
Máš taký veľký problém prijať realitu a rada by si, aby sa svet točil len podľa toho, čo chceš Ty a Tebe vyhovuje?

dadis
26. jan 2022

@zmrzlinka2021 Suhlasim, zbytocne rychlo pustame chlapov medzi svoje nohy v nadeji, ze si ich sexom zaviazeme. Ale ved sex je sex. Nie je to nedosiahnutelny svaty gral, ktory vie mat len s teboou. @autorka Ak ti nejde o fyzicky vztah bez lasky, tak si dobre rozmysli, komu dovolis mat s tebou sex.

autor
26. jan 2022

@dadis momentalne mi to tak vyhovovalo.. vyzeralo ze aj jemu ale ocividne nie

dadis
26. jan 2022

@autorka Ale uznaj, ze si sa namotala riadne 😉 Ale mne by sa to stalo tiez, ako sa poznam, a to mam tiez 40, preto nezavazne nesexujem 🙈

makova333
26. jan 2022

Autorka: Nieco mu na tebe nesedelo (mozno ta akcnost, mozno cokolvek ine a mozno si niekoho nasiel, ktorej staci 2x do mesiaca). To, ze to tebe vyhovovalo je irelevantne, lebo jemu po case nie. Ze pouzil klise? Nie je prvy ani posledny, bezne to tak robia zeny aj muzi. Hovoto. Nie je co riesit. Odmotaj sa.

78787878
26. jan 2022

Nemusis byt za kazdu cenu hrdinka a kludne sa s tym chvilu potrap, pokial to nebude neprimerane dlho. Jednoducho si sa zalubila a vyhovoval Ti. Je jedno ci mas 18 alebo 40, nie si stroj a nie kazdy to vie hodit za hlavu za 2-3 dni. Pises, ze Ta prvykrat nechal chlap, to bude asi Tvoj hlavny problem. Trpi viac Tvoje ego ako Tvoje srdce. Vekom a skusenostami sa ucime, ze odmietnutie netreba brat osobne. Ten druhy moze hladat nieco ine ako si myslime alebo v aktualnom case ma ine priority, nechce sa viazat, nema v hlave jasno co chce a pod. A tym to hasne, netreba hladat dovody.

0silvia0
26. jan 2022

@zmrzlinka2021 ono su zeny, ktore nepovazuju sex jednoducho za telesnu potrebu ale skor za dusevnotelesne spojenie medzi partnermi. Potom su zeny, ktore maju sex zaradeny medzi telesnymi potrebami a potrebuju ho k zivotu.
Zda sa ze jedna skupina zien tu druhu az tak nechape, ale co uz. Kazda skupina si potom musi riesit tu svoju specificku kopku problemov.

dadis
26. jan 2022

@0silvia0 Ja som asi taky prienik. Mam brutalnu telesnu potrebu 🙈 Ale teda radsej si pomozem sama ako potom plakat doma do vankusa...

zmrzlinka2021
26. jan 2022

@dadis
@autorka lenze ty si sa namotala.
Tym ze viem s chlapmi kecat o vselicom moznom, poviem ti tak - ked chlapovi ide o sex, je jedno, aku to "ma hlavu, ci ksicht". Pokial chces mat iba sexualny vasnivy vztah, nesmies zapajat akekolvek emocie, musis tak povedia citovo otupiet a neziadat viac, zaujem, nic.
Ved vies kolko je chlaopv, co hladaju zenu ako ty, co im poskytne zadara sex a oni sa jej zbavia behom sekundy? Treba hladat, je ich velmi vela.

nyusika
26. jan 2022

@0silvia0 a potom su take ktore maju potrebu len vtedy, ked maju partnera a mimo toho sex vobec neriesia 😀

a - sokantne - nevyspia sa hocikedy a s hocikym, napriek tomu, pokial citia "iskru", nehraju sa na perly a proste idu do toho.

zmrzlinka2021
26. jan 2022

@0silvia0 Mas pravdu, lenze potom nemoze clovek od partnera ziadat viac, ked ta druha strana ide do vztahu iba s urcitym zamerom.
Maloktora zena sa vsak vie tak odosobnit, co sa stalo aj autorke tejto temy. Ona proste pre neho splnila "funkciu", nejako sa mu zunovala a pravdepodobne ju to rani, a prave ranit by ju to nemalo, kedze malo ist iba o sex, nic viac.

0silvia0
26. jan 2022

@dadis no ved ked sa poznas, tak vies coho sa vystrihat. Ja som v dlhorocnom manzelstve, takze ja toto neviem posudit. Ak by som bola 5 rokov sama, ktovie co by mi v hlave behalo🤷‍♀️

mandala77
26. jan 2022

@0silvia0 ale tie, ktoré sex majú hlavne ako potrebu, sa s veľkou pravdepodobnosťu na mužov tak rýchlo nenamotajú. Pre ženy je väčšinou prirodzené, že sex spájajú s nejakým citom k mužovi. Väčšina žien potrebuje k mužovi niečo cítiť, aby sa mu otvorila aj sexuálne.
Preto veľa žien, ktoré idú do sexu s mužom, len voľne, bez vzťahu, nedohadnú svoje nastavenie a skôr môžu citom podľahúť, čo je dosť možné, že aj tento vzťah tak začal, ako nejaké náhodné stretávanie kvôli sexu.

nyusika
26. jan 2022

@mandala77 kludne sa mozu aj take namotat.
nic nie je ciernobiele, kludne moze zena udrziavat v podstate fyzicky vztah, pritom sa k sebe nespravaju ako zvieratka - ze pridem, odfunim a sup domov.
normalne spolu funguju ako par, akurat neriesia napredovanie, budovanie si rodiny...normalne spolu chodia na vylety, do restaurcie - a pritom zvesela sexuju a uzivaju si to.
nerobte z nich nejake lahke chudery

0silvia0
26. jan 2022

@mandala77 to mi je jasne, ale v podobnych diskusiach sa vzdy ozvalo dost zien, ktore oddelovat telesno od citov a nerobilo im to problem, cize aj take asi su. Ako pisem, osobne skusenosti nemam, ked som bola mlada sa priatelia s vyhodami neriesili, pre mna to je neprebadana oblast.