Rozchod a láska
Mohol sa so mnou rozísť a pritom tvrdí, že ma ľúbi? Mne sa to zdá blbosť a to že hovorí, že ma ľúbi a napriek tomu chce koniec, je len to, že si chce zachovať tvár. Máte takú skúsenosť?
Natrepal ti kaleraby, lebo si chce nechat zadne dvierka a ked mu to s jeho novym objavom nevyjde, aby sa mohol vratit.
A nema proste gule ti povedat, ze nasiel nieco, co je jeho v ociach momentalne dolezitejsie
nie nadarmo sa hovorí, že muža nerobia slová ale činy... slovami ti hovorí o láske, ale činmi robí rozchod... čiže malo by ti to byť jasné.
romantické predstavy z gýčových románov typu... miluje ma, ale niečo mu bráni so mnou byť, bojí sa byť zranený v citoch a podobné kýdy si už preventívne vyhoď z hlavy 😀
😅
Veď hej, len nechápem, na čo niekto takto klame.
Veľa mužov to takto robí ... proste "nemá gule" na to povedať Ti, že Ťa už nechce, že našiel čosi "lepšie", tak to dá na "Rosamunde Pilcher" ... veru, nemáš za čím banovať, takéhoto chrapúňa by som teda nechcela.
S kamarátom sa po Vianociach z ničoho nič rozišla s takýmito slovami frajerka po 2 ročnom vzťahu. Plakala.. nešťastná bola, hovorila mu, že ona ho neskutočne ľúbi. Bol za ňou s kyticou ruží, ona ho vyhodila. Ale stále mu tvrdila, že ho ľúbi. A nakoniec zistil, že sa deň po ich rozchode dala dokopy s iným, s ktorým už stihla mať aj niečo viac a poznala ho ledva 3 dni.
Kamarát bol nešťastný, no konečne sa z toho trochu dostal.
Verím, že aj ty sa čím skôr z toho dostaneš, prajem Ti to.
@petruska1511 hej aj toto bol rovnaký scenar. Rozišiel sa plakal, stále keď sme sa stretli plakal, ale tiež po pár dňoch mal inú. Vraj nevie byť sám. A myslí pri nej na mňa, ale medzi nami to vraj bolo toxické, lebo sme sa hádali. Takže on už nechce sa hádať.
Ale jasne že je to normálne, aj každý hollywoodsky párik to po rozchode tvrdí v spoločnom vyhlásení 😂 nikdy sme sa nemilovali tak, ako teraz a ostávame len tými najlepšími priateľmi 😂 to ma vždy pobaví
veľa žien či dievčat po rozchode (alebo trebárs po ochladnutí vzťahu) rieši otázku PREČO? Schválne píšem s veľkými písmenami, lebo toto považujú za najdôležitejšie, že PREČO? Prečo to či hento urobil, prečo ma nechal, čo som urobila urobila zle, dookola to analyzujú. Nie je to už jedno? Skrátka koniec, stáva sa, nie každému v živote sadneš, niekedy iskra rozhorí ale potom zhasne, niekedy sa chlapec zľakne vzťahu, keď to ide do vážnejšieho, niekedy sa proste zapozerá inde, zistí, že nie si tá, aká mu vyhovuje atď. atď..
Nepisala si uz?
Nechcel byt za zleho tak sa ti snazil natlacit kaleraby do hlavy, ze ta miluje. Chlap, ktory miluje sa nerozchadza. Jednoducho ti klamal. Preco? Lebo je to hnup bez guli. Neoplati sa nad tym viac rozmyslat.
Prerušiť kontakt nech sa netrápiš a je to. Neviem na čo ti to hovorí, aby si sa cítila ešte horšie? Alebo mu odpustila?
Hmmm neviem co si tym chcel akoze dokazat, ak ste sa rozisli a v zapati mal inu. Co v tebe chcel vyvolat? No koniec koncov budz rada, ze si sa takeho darebaka proste zbavila
Vôbec ťa neľúbil. Taký človek nevie ľúbiť. Iba hovorí tie slová ale vôbec to nemyslí vážne. Vôbec ten pocit nepozná. Len využíva benefity ktoré vzťah poskytuje. A vie, že vo vzťahu také veci musíš hovoriť, pretože to chce baba počuť. To je celé. ... Keby ťa fakt miloval, tak sa určite tak priamo nevyjadrí
@bennn Hej, je to smutné. Tvrdí stále, že mňa ľúbi, každý deň mu chybam, ale vraj sa hádame a tak je radšej s inou, mesiac a pol, lebo s ňou sa nehada a ona mu je oporou. Ale čo je to za blbosť, že pred rokom ju nechcel, lebo ona nechcela mať deti a zrazu to už nevadí? Mne vyčíta každú maličkosť, podľa mňa ten človek nevie čo robí a čo chce.
odstrihnúť, zablokovať, dať do minulosti.
ty robíš chybu v tom, že ho dookola analyzuješ prečo a začo niečo robí a hovorí. Nehľadaj za tým nič, je s inou, nie s tebou, to je podstatné, všetko ostatné ti len bráni oslobodiť sa od tohoto ukončeného vzťahu. Ukonči to ty v svojej hlave a pohni sa v živote ďalej. Čaká ťa ešte veľa zaujímavého a dobrého, tvoje šťastie nikdy by nemalo byť závislé na jednom človeku, akomkoľvek.
Takto. Láska vo vzťahu nie je všetko. Môžeš niekoho milovať, ale časom prídete na to, že sa k sebe proste nehodíte a nie ste vo vzťahu šťastní. Stáva sa, že sa človek s niekým rozíde, aj napriek tomu, že ho miluje, ale vie, že je to dobrý krok, lebo by sa s ním časom rozhádal do krvi a zničil by všetko pekné. Ale z toho čo píšeš, že si našiel hneď inú a ešte ti vypisuje ako miluje teba. Dievča, skôr oslavuj, že ti ten psychopat urobil takúto láskavosť. 😂 Ani nevieš, ako to po čase oceníš.

chcel v tebe vyvolať presne to, čo teraz cítiš. Keby ti povedal, že ťa má plné zuby, alebo že jeho novému objavu nesiahaš ani po kolená, tak by si ho nenávidela. Takto sa budeš minimálne na troch stranách umárať nenaplnenou láskou.
Kašli na neho, je fuk, čo ti povedal, nechce s tebou byť, to je podstatné, hore hlavu, nie je posledný na svete.