icon

Rozchod - je mi ťažko

24. jan 2023

Ahojte ,nechcem písať pod svojím nickom ..Je mi strašne ťažko ,smutno Ja viem ,že asi ani nemá za čím byť ,ale vždy to bolí,aj keď už dávno viem,že to nemá zmysel.
Denné tu čítam príbehy iných žien ,je také ľahké radiť ako m,čo a ako majú spraviť ,ale je také ťažké urobiť ten krok,keď sa to týka vás ...
Žijem už štvrtý rok s chlapom,ktorý má úplne zničil ..Vždy som bola usmievavá ,vedela ,mala som rada spoločnosť ľudí ,možno trochu nerozhodna..Bola som veľmi mladá ,keď som mnsa stala prvýkrát mamou..neplánovane ..Potom sa mi rozpadol 11 ročny vzťah ...z veľkej časti aj mojou vinou .Zaľúbila som sa ... do bývalého manžela mojej kamošky .Vedela som,že ich manželstvo nebolo zďaleka ideálne ,napriek tomu ,ako malá školáčka ,naivne som verila ,že sa zmení ,že pochopí ,že ho milujem ...lenže ..tadaaaa,nestalo sa .Spočiatku ziarlovostne scény ,fyzické útoky ..Non stop na mojom Facebooku a stále som hlúpo verila ...pred rokom a pol sa nám narodila dcéra ,vzťah totálne nefunkčný .Nezvládam to už ..potrebujem odísť ..vymotať sa z tejto siete ...Chcem a tuším byť zase raz sama sebou .Šťastná ...nebude to ľahké ...k rodičom ísť nemôžem ..v trojizbovom byte by sme.sa nepomestiki.Modlim sa ,aby som čo najskôr dostala mestský byy a mohla začať slobodný a šťastný život
Prajem si byť silnou a spokojnou a šťastnou mamou svojim deťom.Iba taký výlev .

minilla
24. jan 2023

Ciel mas stanoveny dobry, tak uz len krok za krokom k nemu smerovat 😉.

macatt
24. jan 2023

K rodičom môžeš ísť vždy!!! Nedopustili by aby si takto bola už len minútu!!

mirco50
Odpoveď bola odstránená
theabloom
Autor odpoveď zmazal
dudovalucia
16. júl 2025

Ja som to tiež zažila priateľ sa so mnou rozišiel a ešte potom sa mi priznal že som mu bola celý čas hračkou že to nemyslel so mnou vážne neviem či bol zalepeny tým že ja som ho milovala so srdca a myslela som to s ním vážne dokonca života chcela som mať s ním rodinu deti ale jemu to asi bolo fuk neviem ale takto sa zachoval nemal je mu jedno jak sa cítim a že za zrutim nedokážem sa s tým vyrovnát lebo strašne to boli každý deň plačem trpím trápim sa všetko vo mne zničil mám všetko v sebe potrhané bez života ani s iným už nedokážem byť neviem to prekonať lebo je to dosť veľká bolesť keď by sa vrátil naspäť ku mne by som bola opet šťastná a žila život ako predtým ale život bez neho nedokážem mať

dudovalucia
16. júl 2025

A mal 33 rokov a toto mi spravil vôbec neuvedomoval si čo to so mnou spraví že ja sa teraz utrapim

pattybe
19. júl 2025
@dudovalucia

Ja som to tiež zažila priateľ sa so mnou rozišiel a ešte potom sa mi priznal že som mu bola celý čas hračkou že to nemyslel so mnou vážne neviem či bol zalepeny tým že ja som ho milovala so srdca a myslela som to s ním vážne dokonca života chcela som mať s ním rodinu deti ale jemu to asi bolo fuk neviem ale takto sa zachoval nemal je mu jedno jak sa cítim a že za zrutim nedokážem sa s tým vyrovnát lebo strašne to boli každý deň plačem trpím trápim sa všetko vo mne zničil mám všetko v sebe potrhané bez života ani s iným už nedokážem byť neviem to prekonať lebo je to dosť veľká bolesť keď by sa vrátil naspäť ku mne by som bola opet šťastná a žila život ako predtým ale život bez neho nedokážem mať

@dudovalucia práve to prežívam teraz..napíš správu pokecame