icon

Rozchod - klamstvá

dominika1277
16. jún 2023

Ahojte s priateľom sme boli spolu 6 rokov,obaja sme boli čerstvo po rozchode ,začali sme vzťah a myslela som si že je všetko ok keď sa mi zrazu priznal že miluje až bývalú..tak sme sa rozišli rok aj pol som čakala ťahala sa s ním že si vyberie ˇma(s odstúpim času riadna blbosť) ,nakoniec som ho poslala preč a samozrejme sa vrátila,takto sa to stalo približne 4 krát ,posledný krát v roku 2019,rozišli sme sa ja som si začala žiť po svojom samozrejme sa ozval dali sme sa dokopy nasliboval mi hory doly..začali sme v roku 2020 spolu bývať až minuly rok medzi nami začala neskutočná kríza..stále sme sa hádali,ja som robila scény za všetko proste blbe obdobie a ja som dosť emocne založená (asi to bude tým že narcista potrebuje empata aby mal z čoho cucat energiu) áno robila som chyby nemala som sa hádať za blbosti ale neviem čo so mnou bolo..píšem to preto lebo teraz začne kolobeh udalosti..začalo to tým že v marci minule roka išiel na dovolenku s kamaratmi sám,keď prišiel dokov myslela som si že bude to medzi nami lepšie po pár dňoch som zistila že si tam zacala s nejakou ženou vypisovať,bola som tak v šoku lebo som nečakala že by bol toho schopný.
Môj skvelý milujúci cháp vypytujuci si cudzie telefónne cisla,urobila som neskutočnú scénu ale že ja som psychopatka že som sa zmenila nenisom veselá a blbosti,hovorím okej ustojíme to,potom po nejakom čase som sa dozvedela že sa snažil si založiť badoo co mi klamal že to je len reklama,(moja chyba som kontrolórka a stíhačka ) ale prečo? Lebo pokazil celu dôveru ale že totálne..po čase som sa dozvedela že mi klamal že si badoo chcel založiť lebo som sa správala jak krava.,hovorom okej..boli sme následne na jednej akcii kde sa opil a. Išiel sa s “kamarátkou” rozprávať do lesa sám ,išla som za ním že čo to ma akože znamenať? A že som žiarlivá a že mám ísť domov a že nikde s ním chodiť nebudem lebo tak chodím aby som ho kontrolovala..hovorím okej..vrchol bol keď to vyzeralo že sme okej a bola som na oslave u kamaráta a vola mi moja najlepšie kamarátka že môjho priatela videla v noci pri rieke s inou ženou ,samozrejme ja som bola za zlu volala som mu ale zrušil ma že to je jeho vec atd.aj toto sme ustali..mal toľko slobody koľko chcel chodil s kamarátmi,nechodil niekedy ani domov stále všetko prednejšie ako ja,áno občas še sa hádali mojou vinou ale ja som lojálna oddaná a on mi robil toto..ustali sme aj toto,,na dovolenke minuly rok sme sedeli v bare a sedela oproti stolu nášmu žena s kapotou očami flirtoval..a teraz sa presúvam do súčasnosti..vyhliadky so budúcnosti žiadne ,chcel stavať dom ale SÁM,svadba bez šance..moja dovera po týchto veciach s mojou dôverou otriasla..takze keď som mala čo i len najmenšiu zámienku snažila som sa zachraňovať pracovať zmeniť sa ale on ma buď ignoroval vrieskal alebo odišiel..až na včerajšok..bol v zahraničí na festivale posledný víkend predtým sme sa pohádali lebo mi to oznámil a ma voľný víkend samozrejme kamaráti číslo jedna cely víkend nebol doma prišiel domov pohádali sme sa a následne si to viac menej vykomunikovali až následne tým ze nemáme sociálne siete som si len tak zo srandy pozrela jeho fb a mal tam pridanú spred xy rokov kvôli ktorej ma opustí (vid začiatok príbehu) hovorím mi ze on nevie ako sa tak dostal ze on si myslel ze je bloknuta ze si spomína na to ze ju blokoval..a ze nevie ako sa mu tak dostala..hovorím si ze budem mu veriť..ale potom si hovorím nechodí tam (údajne) a ako sa môže niekto koho zablokoval ocitnúť v jeho priateľoch? Neverím mu (veď kto by áno) tak prišiel domov snažila som sa s ním normálne komunikovať ze nech mi ukáže telefón ze proste mi to nejde do hlavy a začal krívať ze nevládze stále tŕpne čo si vymyslim(to neni výmysel ale fakt) a ze skončil so mnou a odišiel preč..a neviem cítim sa prázdna smutná ,toľko pekného sme spolu zažili..ale tieto klamstvá a neustale tolerovanie ma vnútorne zničili,ako vám niekto môže povedať ze on nehľadá nikoho lebo ma to najlepšie a potok nájdete toto? Viem kde som urobila chybu nemala som kontrolovať robot scény ale preco som to robila? A on mi hovoril ze on sa nechce cítiť obmedzovaný ze stále tŕpne čo sú vymyslim keď dôjde domov..neviem odišiel ze si musí ujasniť myslienky a uvidí čo s rozchodom..bojovali by ste? Hlava vám hovorí ze je to tak ako to je,viem ze som urobila kopec chýb..ale on si chce robiť čo chce a ja som mu ukradnutá..hlava hovorí jedno srdce hovorí druhé..prosím o radu,nesúďte ma kde som stratila sebáasku,úctu k sebe,a ze som taká ta šialena stíhačka ale to všetko ma svoje dôvody..

Strana
z2
dilino
18. jún 2023

@dominika1277 Treba si uvedomiť že nieje tvoj majetok.Je to slobodný človek môže si robiť čo chce stretavať sa s kým chce.Nemyslí sex s inou to v žiadnom prípade neveru odcudzujem ale take stretavanie sa kamaráti, kamarátky.Podľa mňa už mal dosť tej tvojej žiarlivosti.Vieš všetkeho škodi ked je to veľa.A aj ten najtrpezlivejši človek raz povie dosť.Už len zasadna chyba bola v tom že ste sa 4 krát dali nazad dokopy.Načo to bolo dobre ja som zásady že ak som sa s chlapom rozišla tak nikdy som sa k nemu nevrátila z dôvodu že niekde medzi nami chyba bola.A za dalšie súhlasim s majka99999 že pokiaľ neverím človeku láska tam nemôže byť bez dôvery nie je láska.Ja by som nikdy nebola s chlapom ktoremu neverím na 100 percent.Nehľadaj si nikoho ked mu neveríš lebo vždy to skonči rovnako.Načo ho sleduješ a neberie ťa zo sebou lebo vie že k by sa na nejaku pozeral urobila by si asi cirkus.Možno sa za teba hanbí lebo nechce vidieť scény.TY máš v prvom rade problém s dôverou.A to nie je dobre skonči to aj pri príklad 5,6, vzťahu vždy rovnako.Nie je tebou posadnutý neboj to je len taký pocit.Ak by to bola pravá láska mate rodinu a deti.Nebavilo by ma sa s niekým dať dokopy a 4 krát sa rozisť načo to je dobre.To robia možno 15 16 ročné a nie dospele ženy.

dominika1277
autor
18. jún 2023

@dilino máš úplnú pravdu..presne včera to skončil definitívne a je mi to vážne ľúto..prehnala som to a preháňala a mal toho dosť,ja vecnej neistoty a on vecného upodozrievania a scén..a mrzí ma to keby to môžem vziať naspäť tak by som to hneď urobila ale už je to definitívne takze ma toho dosť aj on aj ja..viem že neni môj majetok ale keď som o neho toľko krát prišla toho som sa tak bála a nakoniec som ho svojim správaním ustvala..teraz už žiaľ si nepomôžem a nič s tým neurobím len si to môžem vyčítať a plakat do vankúša..mal dosť slobody chodil kam chcel a ja som chcela len pozornosť a lásku a nie že kašle na mna..a áno nechcel ma nikde bravat že by som robila scény preto chodíl všade sám ,a keď sme niekde aj išli tak som nerobila scény posledný rok vôbec ,iba raz keď sa išiel do kríkov porozprávať s kamarátkou do tmy a do lesa vyzeralo to dosť blbo..keď sme niekde aj boli tak som si hryzla do jazyka keď niečo bolo..ale proste som to posrala a povedal mi že nemá o čo bojovať o takú osobu ako ja ,že za nič nestojím a že ma v podstate začal nenávidieť..nevedela som že som mu až tak ublížila že som si zaslúžila počuť takéto slova..

dominika1277
autor
18. jún 2023

@dilino len on vo mne tu nedôveru vybudoval,keď mi za chrbtom robil veci ktoré sa nerobia,jasne že mám potom priblem s dôverou..on ma vždy nechal a vždy prišiel s prosikom aby sa mohol vrátiť ku mne ale teraz to je už je tak definitívne že take slovo ani neexistuje..a netušíš ako ma to mrzí ale povedal že neni zrelý na vzťah že ma toho plne zuby,že rezignoval a nevládze..chcela som to napraviť ale on vie komunikovať len vtedy keď je najhoršie ..inokedy mi nevedel povedať čo mu vadu..

Strana
z2