icon

Rozchod kvôli neplodnosti

damian88
8. apr 2022

Áno je mi blbé to tu písať ale keď človek raz nemá s kým...... Som zničený. S priateľkou sme spolu boli 3 roky, bývalý sme spolu a plánovali sme bábo. Dlhšie sa Nám nedarilo, tak sme zašli obaja na vyšetrenie či je všetko OK, u nej bolo všetko v poriadku, takže chyba bola vo mne. Som neplodny. Ako povedala moja ex "nefunkčný"
Vraj je nejaká liečba tak som ju chcel podstúpiť ale moja priateľka len čo sme sa to v ten deň dozvedeli si zbalila veci a odišla. Každopádne ju chápem a rešpektujem jej rozhodnutie. Chce mať dieťa teraz a ja nie som schopný jej ho dať a z toho som zničený. Prešiel nejaký čas a som sa rozhodol že si nájdem priateľku už s dieťaťom
keďže si myslím že liečiť to asi nebude mať žiaden účinok. Chcem mať rodinu a chcem žiť už usporiadaný život. Podľa slov mojej ex ma žiadna žena nebude chcieť. Nájsť si ženu s dieťaťom mi prišlo ako najlepšie riešenie. Vedel by som prijať cudzie dieťa za moje keď vlastné dieťa nemôžem mať tak by som bol otcim. Moja ex sa dozvedala že som randil s ženou ktorú opustil muž má 11 mesačne bábo, začala mi to vyčítať že si takto chcem kompenzovať to že sám nemôžem mať dieťa. Ja viem že to dieťa bude mať stále svojho otca ale predsa ja sa o neho budem starať ja pri ňom budem keď ich manžel, otec opustil. Začala sa do toho pliesť ex a aj túto známosť mi pokazila. Už som s ňou prerušil kontakt všade ju blokol. Som z toho všetkého v depresii. Nemám právo mať normálny život? Viem že žiadna žena nebude chcieť neplodného chlapa...

h2
8. apr 2022

Prepáč, ale tvoja ex je hnusná krava! Nechá ťa kvôli takejto veci, za ktorú nemôžeš, zo dňa na deň po 3 rokoch a ani to jej nestačí, ešte ti potrebuje kaziť život aj naďalej?!
Samozrejme, že máš právo na normálny život, je od teba pekné, že chceš prijať dieťa svojej budúcej partnerky a ja ti držím všetky palce, nech sa ti podarí nájsť tú pravú. Dobre si urobil, že si sa od tej zákernej osoby odstrihol, dúfam, že už nebude mať na teba dosah.

alenamihal
8. apr 2022

TVOJA ex NEVIE ,CO chce od zivota !!!!! S tvojou charizmou ta caka pekny zivot !!! Ex vygumovat tottalne,najlepsi liek v tejto je EGNORACIA !!! drzim palce,najdes si zenu,ktoru si zasluzis a nie ktora ti bude robit peklo....ex sa tak rozhodla,.tak nej ide odkial prisla... z jej strany je to sebectvo !!!

damian88
autor
8. apr 2022

@bluehorsee Ďakujem!!!

damian88
autor
8. apr 2022

@martinkatinka 29 mám

damian88
autor
8. apr 2022

@alenamihal Súhlasím a ďakujem!

kinderzwillinge
8. apr 2022

@damian88 Nejaka mamina a jej dietatko budu stastni, ze nie su na zivot sami a maju super partaka v zivote. Drzim palce !

damian88
autor
8. apr 2022

@h2 Ona sa určite len zľakla že tak rýchlo som si niekoho našiel a možno by mi to aj vyšlo tak musela to hneď pokaziť nech nemám skôr rodinu jak ona... No čo ti poviem choval som si doma hada 😁 ale nechcem byť zlý.. Rešpektujem ju a jedine co chcem nech sa mi už nepletie do života.

damian88
autor
8. apr 2022
sense
8. apr 2022

Môj brat tiež nikdy nebude mať dieťa, má partnerku kt ho miluje a pristúpili obaja aj na darcovske spermie. Aj tak sa nepodarilo, ona ma 3 deti s predchádzajúceho manželstva, 2 z toho už dospelé (keďže tie mala skoro), najmladšie ma 15r...tak si síce ne užívajú vlastne dieťa ale vnúča..... Nevesaj hlavu....
Zruš kompletne kontakt s ex, vysporiada sa so situáciou aká je a začni žiť...

h2
8. apr 2022

@damian88 Keď sa tá nová nechala hneď odradiť tým, že jej tvoja bývalá niečo narozprávala, tak tiež nebola tá pravá. Nemáš za čím ľutovať.

oslo1
8. apr 2022

Aj moj nebohy manzel bol neplodny.
Zacali sme liecbu, spermie sa zlepsili.
Isli sme do IVF a dnes mame krasneho syna.
Bohuzial moj manzel pred 2 tyzdnami zomrel. Ale nechal mi tu syna, inak by som to asi nedala.
Takze pre teba, hlavu hore, nebola to ta prava.
Ked ta nedokazala v takejto tazkej chvili podporit a stat pri tebe, tak keby prisli ozaj tazke zivotne situacie ( ako napr rakovina mojho manzela) tak to by si Len videl, ako by od teba utekala.

Vyliec sa z tohto vztahu a ked budes pripraveny, zacni novu vztah.
Ked budete pripraveni mat deti, tak to budete riesit. Veda ide do predu. To o com dnes ani netusime Bude zajtra samozrejmostou.

Drzim palce x

h2
8. apr 2022

@oslo1 Ahoj, ako to zvládate? Myslievam na teba... 😢💔

7miriam77
8. apr 2022

@oslo1 Uprimnu sustrast 😢

mb2021
Odpoveď bola odstránená
kassandra25
8. apr 2022

@damian88 nerozumiem, ako ti moze vztah prekazit ex. Ako sa to dá? Rozidem sa, konec, nepokracujem. Robi zle = blokacia, policia atd. Tam nie je moznost ziadna.

damian88
autor
8. apr 2022

@mb2021 Boli sme krátko po rozchode ešte v kontakte lebo som ju stále miloval 😉 potom sme ho zrušili. Ked sa dozvedela že mám "vzťah" tak začala otravovať

damian88
autor
8. apr 2022

@kassandra25 Ta vidíš očividne sa to dá

martinkatinka
8. apr 2022

@damian88 no a ako, co si jej podlahol?

damian88
autor
8. apr 2022

@kassandra25 Že tam nie je možnosť? 😁😁😁😁 Tak to žiješ vo veľmi ružovom svete 🙂

damian88
autor
8. apr 2022

@martinkatinka Ahoj, podľahol v čom? Komu? Ex?

martinkatinka
8. apr 2022

@damian88 no ved ako vam ten vztah pokazila ta ex

damian88
autor
8. apr 2022

@martinkatinka Nebol to vzťah. Randil som s jednou babou. Moja ex pozná jej sestru a začala ma ohovárať a vymýšľať si tak so mnou ta baba prerušila kontakt 🙂
@kassandra25 Kvôli tomuto by som políciu nevolal 😁

andreadca
8. apr 2022

@oslo1 aj ja som ťa sledovala ešte vtedy keď ste sa pokúšali o mimi, páčil sa mi tvoj prístup k životu. Je mi to veľmi ľúto, úprimnú sústrasť.

damian88
autor
8. apr 2022

@oslo1 Úprimnú sústrasť. Buď silná! To malé ťa potrebuje

damian88
autor
8. apr 2022

@h2 Hej lenže to nebol vzťah len randenie a hneď tam bol problém tak sa jej veľmi nedivím. No len sa mi ukázalo aká je moja ex 🙂 ale nechcem ju ohovárať ani nič podobné. Ja sa musím schopit

diamond007
8. apr 2022

@damian88 určite nájdeš ženu a budeš dobrý otec aj keď nebude tvoje biologicke, prípadne adoptované. Ak si slušný, rozumný a pracovitý, podarí sa ti. Každá druhá žena čo má dieťa, nie je s biologickym otcom dieťaťa. Nelutuj sa, netráp sa a hľadaj tú pravú. Rozmýšľas podľa mňa rozumne a mamičiek čo majú detičky a boja sa kto ich už bude chcieť s deťmi je veľmi veľa.
Možno si na správnom mieste na koníkovi 🤣❤️

damian88
autor
8. apr 2022

@diamond007
😂😆... Ďakujem!

julie19
8. apr 2022

Vieš čo… skús tu liečbu ;) nesľubuje sk od toho nič len to vyskúšaj … mám vo svojim okoli pár ktorému prakticky oznámili že vzhľadom k veku a veľmi zlému spermiogramu nemajú čakať že by sa im to niekedy v živote podarilo … ok predýchali to, zariadili si život bez plánovania deti, muž pochudol začal sa zdravšie stravovať, viac športovať venovať sa koníčkom a bum ostali tehotni ani nevedia ako po 5 rokoch čo žili v tom že sa to nikdy nepodarí 🤷‍♀️

bolarazjedna
8. apr 2022

Niekedy sa stáva, že po rokoch neúspešného snaženia a prílisneho sústredenia na bábätko ten vzťah postupne rozpadne, žial. Ale vo vašom prípade to tak nebolo. Tvoja ex v deň zistenia problému sa zdekovala. Bud rád, že ste neostali spolu, pretože žena, ktorá ťa naozaj miluje a zaslúži byť matkou tvojich detí, by sa takto nezachovala. Rovnako aj milujúci partner, keď zistí, že príčina neplodnosti je na strane partnerky, ostane pri nej. Však aj keď nie ste zobratí, pokiaľ plánujete spolu deti, musí to byť vzťah "v dobrom i v zlom", minimálne tak na 20 rokov....

Nenechaj si zničiť sebavedomie, že ťa nikto nebude chcieť....
V Maďarsku je jedna fitnes trénerka, v jednej reportáži rozprávala o tom, že s manželom na prvé dieťa čakali 7 rokov. Keď sa dali vyšetriť (po 5 rokoch neúspechu), zistili, že príčina je na strane manžela. Pol roka žili s tým verdiktom, že dieťa mat nemôžu. Vieš, čo povedala? Ze ten polrok ju len utvrdil v tom, že ona chce mať dieťa OD MANŽELA, od nikoho iného, a ona je ochotná čakať tak dlho, ako dlho bude treba, prinajhoršom si adoptuju. Potom vyskytla nádej, že umelým oplodnením predsa by to šlo, a dnes majú spolu 2 krásne dcéry.
Alebo sa pozri na Adelu a Viktora Vinczeovcov. U nich tiež je problém na mužskej strane, a napriek tomu sú spolu, lebo sa milujú.

A dnes sa už dá všeličo, napr. Darcovske spermie.

didi2102
8. apr 2022

@damian88 ženy tá ocenia takého aký si,zo svojimi ex uz definitívne prerus kontakt a začni od znova, buď si nájdi ženu s dieťaťom alebo aj bez ,môžte si dieťa adoptovať alebo využiť darcovské spermie a ísť na IVF, neplodnost či už na strane muža alebo ženy je bohužiaľ čoraz bežnejšia, netráp sa