icon

Rozchod na Nový rok

3. jan 2023

Ahojte. Prosím o názor. S priateľom sa poznáme 3 roky. Obaja máme po 40 tke. Sme rozvedení. Máme každý 1 dieťa. Spoznali sme sa v čase, kedy sa on čerstvo rozišiel s ex. Prvé mesiace to bolo oki. Aj ked ma s nikým nezoznámil. On spoznal hned moju rodinu i priateľov. Postupne sa to zhorsovalo. Vztah sa nikam neposuval. Jeho rodicia ani len netušia, ze má priateľku. Stretávame sa iba počas prac. dni večer, kedze každý jeden vikend a ked má voľno, ma tam svoje dieťa. Toho sa nikdy nevzda, počas 3 rokov sme mali spolu asi 3 voľne víkendy kedy bolo jeho dieťa choré. Silvester teraz vyšiel na víkend, to som si musela vydupat, aby sme boli spolu. Aj tak ale mal svoje dieťa od piatka poobedia, kedy prišiel z prace, do soboty poobedia, az potom prišiel ku mne. Na Novy rok o pol 4 poobede sa dvihol, ze musí uz ísť, lebo sa patrí navštíviť rodičov. Ze príde uz az zajtra. (bývame od seba 30 km). Prosila som ho, nech nejde, ze ich navštívi zajtra, ze nech máme aspoň chvíľku ešte pre seba. Začal vrieskat, ci mi nestačí, ze so mnou stravil Silvestra, ze kvoli mne odmietol vlastné dieťa a že ráno ide do práce, ze mu je lepšie ísť z domu, ako odo mňa, to musí vstať o hodinu skôr. A ze takéto vystupy nepotrebuje.... Odišiel. Všade som ho blokla a rozhodla som sa to ukončiť, aj ked to veľmi bolí. Aký na to máte názor?

Strana
z2
brembo
5. jan 2023

@karolinakr a kto to je?

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
5. jan 2023
mariska1989
5. jan 2023

To si mala urobiť dávno . Nový rok nové možnosti atď

karolinakr
5. jan 2023

@brembo ona bola taka ciganka, ale velmi mila, asi 800 ludi ju malo oblubenu a vyparila sa z ničoho nič 🙄

bessie12
5. jan 2023

@karolinakr mala aj nejake problemy, ak si dobre pamätam. Vo vztahu aj psychicke nie ?

karolinakr
5. jan 2023

@bessie12 presne..možno to už nechcela riešiť verejne

bessie12
5. jan 2023

@karolinakr ano, je to dost mozne, ale tak nemusela odist z MK. Mozno nieco vaznejsie sa stalo.

brembo
5. jan 2023

@karolinakr hej už viem,aj mi trochu písala pred porodom. Ale nevedel som,že to bola tá vanda. po porode som kdesi videl,že mala psychické problémi,tu o tom písala v nejakej téme

jana_eyre_2
5. jan 2023

A bol vôbec naozaj rozvedený?

rony2255
5. jan 2023

@jana_eyre_2 dobrá otázka 🤔

petulda333
5. jan 2023

@karolinakr ved jej aj muz povedal,ze ma obmedzit soc.siete. jeden cas uz tu tiez nebola. Mozno sa jej zas zhorsilo a tak odisla

1sally12
6. jan 2023

Obdivujem ťa že tri roky 😳 ja som bola s takýmto 3 mes.keď sme to skončili. Aj keď mala som to skončiť už dávno. Nielen že ma nezoznámil s rodičmi, on ma dokonca pred nimi zatajil.

Strana
z2