Rozchod od dnes. Je tu niekto na tom podobne?
Potrebovala by som podporit.....prosim,prosim
@monalisa1111 zatial sa mi to v zivote este nepotvrdilo.Na mna to asi neplati
@orima a čo takto: máš miesto pre niečo nové,možno lepšie. Nový rok-nový krok.
@dusankomoj mozno a mozno nie.Bojim sa uz nieco zacinat
Neviem, koľko máš rokov. Ale časom zistíš, že nie je čas strácať čas s nesprávnymi ľuďmi.
Hlavu hore, všetko sa deje pre niečo. Čaká na teba iný, lepší ❤️
@orima veď sa ani neopováž niečo začínať! Najprv to musí odznieť a trošku prebolieť. Potom znova zasvieti slnko!
@katka13katka
@dusankomoj mam pocit,ze nemam narok na stastny zivot
Kde sa zatvoria jedny dvere, otvoria sa dalsie. Len daj tomu cas, nehrn sa silou mocou za niecim🙏
@janinka007 ja nechcem nic uz riesit,asi uz vobec
@orima teraz si otvor fľašu vína a nájdi si tu na MK diskusiu o tom,ako a čím nás vedia muži vytočiť. Práve beží. A kľudne si povedz:TOTO sa ma chvála Bohu už netýka🤣
@orima nemôžeš byť taká negatívna. Venuj sa sebe, svojim koníčkom..po búrke vždy vyjde ☀️, vždy🙂
@monalisa1111 bojim sa,ze nie
@orima čo sa stalo? Nechceš sa viac vyrozpravať?
@orima teraz sa venuj sebe, kasli na chlapov a ked budes pripravena, ono to pride😉👍
@dusankomoj ked tu tak citam,ze mamicky po rozvode maju konecne skveleho chlapa,je mi smutno,pretoze mne to nevyslo ani 2x
@orima asi hladas rovnake typy. Treba nieco prehodnotit.
@janinka007 asi mas uplnu pravdu,som hlupana
@orima Lyz Taylor to skúšala 7×,takže ešte pár pokusov máš🤣
choď ku kaderníčke, niečo si kúp, nedaj na sebe poznať, že Ťa to trápi, nech vidí, že si krajšia, spokojnejšia, určite mu bude niekto referovať, že Ťa videl ...hlavu hore
@orima ..tvoj príspevok o 20:01 presne ukazuje prečo nie si šťastná.Si presvedčená,že si šťastie nezaslúžis.A to je tá najväčšia chyba.Tvoje myšlienky ovplyvňujú tvoje činy a tvoj život.Ked budeš stále omielat takéto vety,sama sebe len odklanas šťastie.Ja viem,že je to ťažké....ale zmeň mindset a zmenis aj svoj zivot
@doriiis toto je najpresnejšia definícia šťastia,akú som kedy počula.Ďakujem❤
@dusankomoj ..❤️
@orima ...ak rada čítaš,nahod si stránku vmarkus.sk a zacitaj sa.Vela,veľa pravdy tam je.

@orima všetko zlé je na niečo dobré 😉