icon

Rozchod po 30tke a po 2 rokoch snaženia o dieťatko

4. sep 2021

Ahojte.
Opisem v skratke co sa vo mne odohrava.
Rozisli sme sa po 5 rokoch s partnerom z toho 2 posledne roky sme sa snazili o dieta - neuspesne. Ako sa preniest cez to, ze dietatlo nevyslo, vztah padol. Vek 32. Pred tymto partnerom som natrafila na velmi zle typy chlapov, tak nemam ruzove okuliare, ze v blizkej dobe najdem pohodoveho chlapa bez zavazkov a s potrebou mat aj dieta v skorej dobe. Presli ste sa niektora niecim takymto? Nemrzi ma az tak rozchod, ako to nenaplnenie biologickych hodin 😔

Strana
z2
derdia
7. sep 2021

Ahoj ja osobne si mylsim, ze zena ktora strasne potrebuje dieta a muza vyzaruje urcitu auru... A chlapi to neznasaju... Skus sa zamerat na ine veci v zivote..turistika,sport, yoga... Hocico...len nevyslielaj signal zufalo vztah hladajucej zeny... Lebo potom padne do ruk prvemu zufalcovi, magorovi, kretenovi, ktori si povie, ze ta lahko zbali, lebo si pre neho lahka korist... Takze hlavu hore, maj svoju hrdost a hento ze nebudes mat dieta to uz dorktori narozpravali...
A nic z toho. Takze radim ti dobre. Nateraz to vyhod z hlavy...a zanerja sa na vlastny rast a vdaku za vsetko co mas...a budes mat iny pohlad na svet.a ps. Radsej ziadne dieta ako mat ho bez stabilneho vztahu.. Trpela by si ty aj dieta.

derdia
7. sep 2021

A este jedna vec. Ty mozes zohnat chlapa hned ako to vypustis z hlavy za rohom.. A mat dieta do dvoch rokov. Tak nezufaj. Hlavne sa netryzni predstavami... Si tu tu a teraz... Vsetko pred tym je minulost a vsetko pred tebou je buducnost. To co mas je pritomnost...

mikki16
8. sep 2021

Ahoj, s priateľom sme boli spolu 17rokov, rozišla som sa s ním pred 1,5rokom... Bolo obdobie keď som veľmi chcela dieťa, ale on bol vždy proti deťom. Dosť veľa pil, vlastne to bol hlavný dôvod rozchodu, a plus so mnou vedel perfektne manipulovať. Pred týždňom som zistila že má novú rodinku, našiel si novú priateľku s asi osemročným synom... Bývalý sa že vraj zmenil a je šťastný. Ja som ho za 17rokov zmeniť nedokázala, asi som za to nestála, a mám pocit že som tá najväčšia chudera pod slnkom... Vlastne to mi aj stále hovoril... Stále len plačem že som toľko rokov stratila, mám skoro 38 rokov, žiadne deti, žiadny vzťah... Všetky moje kamarátky majú rodiny, nemám ani s kým ísť von si sadnúť, takže ani nájsť si novú známosť, max cez zoznamku.. Mala som takto dve rande, obe dopadli katastrofálne...nemám chuť už ani žiť, na chlapov som mala vždy smolu, jednoducho mi je asi súdené byť sama a stále mi je z toho do plaču... Takže nie si v tom sama... Ja som už prestala dúfať...

Strana
z2