icon

Rozchod po 8 rokoch vzťahu

victoriafreya
25. aug 2021

Ahojte,
ani neviem co ocakavam ci rady, povzbudenie, nadej alebo sa potrebujem vyrozpravat. Priatel sa so mnou rozisiel po 8 rokoch vztahu. Povedal mi, ze nevie ci ma este miluje, ze mozno potrebuje cas aby to zistil a ze MOZNO sa ku mne este vrati. Ze si potrebuje sam vyjasnit co chce. Uprimne dost ma to polozilo, cely tyzden som poriadne nespala, nejedla proste nic akoby som ani nebola. Co mam robit ? Mate niekto podobne skusenosti ? Vratili ste sa ku sebe ? :(

Strana
z6
mariska1989
4. okt 2021

A to si uvedomil po 8 rokoch 🙈 jeden zo základov vo vzťahu čo má byť je že sa🧍‍♂️a🧍‍♀️ sa majú rozprávať , povedať si ak má niečo trápi potom by si možno zistila už dávno že váš vzťah ide dole vodou .. iné by sa do toho vzťahu vrátili iné by už do toho istého 💩 neskončili. Takže ako si urobíš tak budeš mať . Mám kamarátku ktorá ako študentka začala mať vzťah no potom prišiel zlom a zároveň aj to že si mala vybrať v 4 ročníku kam ísť na prax takže vzťah stroskotal ona si na základe toho vybrala Cyprus .po príchode domov sa neskôr dali znova dokopy boli od seba rok teraz sú manželmi už 7r, majú dieťa ,dom žijú taký klasický manželský vzťah ale ako sa hovorí ako si ustelieš tak budeš mať

anita6666
4. okt 2021

@marca12 tak je pravda,že ja so žiadnym exom nemám žiadnych spoločných známych,čiže u mňa nereálne...na tento fakt som trošku pozabudla

modrykonik33
19. feb 2022

@victoriafreya ahoj, ako si na tom dnes?

svetlovlaska37
27. jún 2023

@modrykonik33 ahoj..prebolel ta ten rozchod..uz ste sa nedali dokopy?

srdeenko19
11. aug 2024

@victoriafreya ahoj. Práve som dočítala diskusiu. Napíš nám ako sa máš, ako sa ti darí. 🙂

victoriafreya
autor
1. sep 2024

@srdeenko19 ahoj, neskoro som si všimla, ale ďakujem za opýtanie 😊 už sme sa k sebe nevrátili, dokonca keď sme sme sa pomerne nedávno stretli, tak sa schovával aby som si ho nevšimla 😁 priateľa som si našla iného a musím naozaj povedať, že ten rozchod bolo to najlepšie čo sa stalo 😊

victoriafreya
autor
1. sep 2024

@srdeenko19 a ešte aby som teda doplnila zápletku 😁 (ja si tiež rada vždy prečítam všetky rozuzlenia), tak s tá "kamarátka" ktorú som upodozrievala že v tom má prsty, tak fakt ma s ňou podvádzal, hoci sa nikdy dokopy nedali, ona je už vydatá za niekoho iného.. a on...netuším 😊

romanovic
1. sep 2024

@victoriafreya Som rada, ze to takto dopadlo a ze si OK. Sledujem v diskusiach, ze zeny rozchody s odstupom casu vacsinou hodnotia ako tu najlepsiu vec.

delphina912
28. jan 2025

@victoriafreya Čas je vzácny. Preto nemáš dôvod čakať. Viem že to nie je ľahké no obklop sa pozitívnymi ľuďmi, na očistu mysle je najlepší pohyb a pobyt v prírode. Ver mi, ak by ste mali byť aj naďalej spolu, ono by to prišlo samo. Keď budeš s tým vyrovnaná, príde niečo lepšie. Pracuj na sebe. Sú to skúšky ktoré ťa učia aby si sa posunula. Držím ti palce si silná žena ako my všetky, len tú silu treba znovu objaviť. 🫶

Strana
z6