Rozchod s mužom po ostrej hádke
Ostali by ste s muzom, ktory by vam pri hadke povedal, ze sa mate zbalit a vypadnut a zaroven by vam zacal balit vase veci do kufra?
My sme sa po tej hadke udobrili, ale neviem na to prestat mysliet. Ide o to ze sme zasnubeni. Byvame v jeho byte.
@motylik2559 Prosim Ta toto uz nikdy v zivote ziadnej zene nenapis. Mohla ist do neho ako tank, ale on mal buchnut dverami a zapnut si PS5 alebo smer kamos na Jagermaistra, nie z nej tahat perinu a v noci ju vyhadzovat na ulicu. Toto je nepripustne spravanie bez ohladu na akekolvek konanie autorky. Nie, JEHO spravanie NIE JE JEJ VINA. Kriste na nebi..
@kasssiopea Zbytočná snaha. Jedna píše anonymne, až tak sa hanbí za tento názor a druha bude spravanie zľava obracať, čo urobila autorka zle,že sa chudáčik chlap neovládol.Pripomína mi to príbehy žien, keď sa zveria matke, svokre, ci kamoške, ako primitívne sa k nej chova muž, facka ju a odpoveď je "a čím si ho provokovala". Ale ze si to stále myslia ženy, to je to najsmutnejšie. A platí to aj opačne. Takým by si som fakt dopriala takých pacientov, aby tvrdo na vlastnej kozí pocítili, ako to je, provokovať muza všetkým, aj keby len dýchala,lebo on je chorý a prepnuty a nerieši to.
Len medzi nami je rozdiel, ze ja by som jej nepovedala, ze si za to môže ona, lebo mu povedala niečo, čo sa jeho chorej agresívnej hlave nepaci, ako tu autorka, ze nepojde k jeho rodičom, lebo leží doma chorá s teplotou. To si fakt zaslúži nadávky, ponižovanie a vyhadzovanie. 🤷♀️🤦♀️
Ahojte ja vam velmi dakujem za kazdu jednu odpoved. Viem este uvazovat racionalne aj ked ma tie city k nemu stale tahaju. Ale mala som dnes vazny rozhovor so svojou svagrinou ktora mi vycistila zaludok a uz som rozhodnuta to cele ukoncit. Aj ked je to pre mna tazke lebo ja som aj tie zasnuby brala ako taky zavazok... Rozpravala som sa aj s nim o tom a sam mi povedal ze to nema medzi nami perspektivu a ja som mu povedala ze si teda beriem veci a idem prec. A on mi na to uz ani nic nepovedal. Jedine co tak mi umoznil kym bude od zajtra na sluzobnej ceste ze si mozem prist po svoje veci. Momentalne som doma v rodicovskom dome a cele to spracovavam ale vam kazdej jednej dakujem za nazory.
Vy ste boli fakt zasnubeni? Lebo on na to, ze by bol zalubeny, teda vobec nevyzera. Ocividne sa mu ulavilo, ze uz spolu nebudete. Ale dobre, ze ta nechce naspat. Bo by si fakt bola na ulici kazdy tyzden. Nic lepsie ako rozchod sa ti nemohlo stat. Teraz to tak sice nevidis, ale casom budes za to vdacna.
@kasssiopea Zbytočná snaha. Jedna píše anonymne, až tak sa hanbí za tento názor a druha bude spravanie zľava obracať, čo urobila autorka zle,že sa chudáčik chlap neovládol.Pripomína mi to príbehy žien, keď sa zveria matke, svokre, ci kamoške, ako primitívne sa k nej chova muž, facka ju a odpoveď je "a čím si ho provokovala". Ale ze si to stále myslia ženy, to je to najsmutnejšie. A platí to aj opačne. Takým by si som fakt dopriala takých pacientov, aby tvrdo na vlastnej kozí pocítili, ako to je, provokovať muza všetkým, aj keby len dýchala,lebo on je chorý a prepnuty a nerieši to.
Len medzi nami je rozdiel, ze ja by som jej nepovedala, ze si za to môže ona, lebo mu povedala niečo, čo sa jeho chorej agresívnej hlave nepaci, ako tu autorka, ze nepojde k jeho rodičom, lebo leží doma chorá s teplotou. To si fakt zaslúži nadávky, ponižovanie a vyhadzovanie. 🤷♀️🤦♀️
@enmery Teba to este neprastalo bavit? Ty musis byt asi velmi nestastna v zivote, ked potrebujes o mne pisat este aj dalsej osobe, a to som uz dala aj riadne vysvetlenie, ze som nevedela okolnosti a ze je to jej x-ty pribeh...keby som vedela, nenapisem co som napisala. Ale ty si asi totalne mimo, ked napriek vysvetleniu potrebujes uboho rypat a este pisat aj dalsej osobe o tomto🤦♀️🤷♀️ Na tvoje frustracie a zloby nie je nikto zvedavy, tak sa uz konecne skludni, alebo najdi odbornu pomoc, lebo tato tvoja povaha musi byt riadne na hovno citit sa ako pani mudra, dokonala, a pritom si tu riesis na druhych len svoje komplexy a frustracie z vlastneho zivota a nevies pochopit zakladnu vec ani ked napisem viackrat,ze som o tom nevedela. Nuz asi ti bude chybat nejake to IQ, lebo druhy clovek by tomu uz davno rozumel a pochopil to,kebyze to napisem prvy krat, nieto opakovane, ze by som toto autorke NENAPISALA keby viem aku hroznu situaciu ma....Ty si ozaj natvrdla osoba a bud taka laskava prestan sa o mne vyjadrovat...ty to musis mat tazke nielen v zivote, ale aj sama so sebou, ked jedine co ti ide dokonale je rypanie🤷♀️ Ale co uz....Ty nebudes jedna z tych normalnych bab, co dokazu chapat ked sa niekto z nevedomosti pomyli. Nepoznam pribeh kazdej zeny, ak tu pise opakovane, niesom povinna si pamätat kazdu a kazdeho anonyma co napise ako pribeh viackrat...ked ty mas na to cas je tvoj problem a asi nemas co ine cez den a po nociach na praci, ak poznas kazdy opakovany pribeh aj anonymov, musis mat velmi nudny zivot a z toho si to tu ocividne vybijas na inych ludoch. Do buducna odporucam prehodnotit zmyslanie, pochopenie a citanie s porozumenim, ked si doteraz nepochopila ani jedno co som ti napisala, velmi sa ti to bude hodit aj pri inych ludoch pani dokonalá🤦♀️🤷♀️😉
Ahojte ja vam velmi dakujem za kazdu jednu odpoved. Viem este uvazovat racionalne aj ked ma tie city k nemu stale tahaju. Ale mala som dnes vazny rozhovor so svojou svagrinou ktora mi vycistila zaludok a uz som rozhodnuta to cele ukoncit. Aj ked je to pre mna tazke lebo ja som aj tie zasnuby brala ako taky zavazok... Rozpravala som sa aj s nim o tom a sam mi povedal ze to nema medzi nami perspektivu a ja som mu povedala ze si teda beriem veci a idem prec. A on mi na to uz ani nic nepovedal. Jedine co tak mi umoznil kym bude od zajtra na sluzobnej ceste ze si mozem prist po svoje veci. Momentalne som doma v rodicovskom dome a cele to spracovavam ale vam kazdej jednej dakujem za nazory.
@anonym_autor Vďaka bohu za "pričetnú svagrinú". Ono to teraz možno bolí, lebo opustas niečo, čo si poznala, ale ver, ze o pár mesiacov budeš vďačná a o pár rokov si budeš ťukať na celo a ľutovať každú jeho partnerku, lebo áno, toto bude robiť každej.
Baby nehadajte sa tu, ja som vymazala ten koment aby tu nebolo nic take konkretne a chapem ze nie kazdy si to stihol precitat
Ja len proste nechapem tomu ze prvy nas spolocny rok bol fakt super ja som mala pocit ze som spoznala svoju spriaznenu dusu lebo sme si velmi rozumeli a aj sme sa dokazali zasmiat proste mali sme vela toho spolocneho. A po zasnubach to zacalo byt taketo. Ono to vyhadzovanie z jeho bytu bolo asi prvykrat minuly rok v novembri. A potom to bolo mozno asi 3 krat. Dovod hadok bol taky ze som bud poukazala na nieco co sa mi nepaci alebo jeho naladovost, vybusnost a pod. A nie neprovokovala som ho. Teda ja to tak nevnimam zeby som ho provokovala.
A tak isto nechapem ze to je pre neho take jednoduche. Tvrdil mi ako ma lubi ako si vie predstavit so mnou deti a potom prisla ziadost o ruku a zrazu to nema podla neho perspektivu. Nechapem teda o co mu teda islo v tomto vztahu
Ja len proste nechapem tomu ze prvy nas spolocny rok bol fakt super ja som mala pocit ze som spoznala svoju spriaznenu dusu lebo sme si velmi rozumeli a aj sme sa dokazali zasmiat proste mali sme vela toho spolocneho. A po zasnubach to zacalo byt taketo. Ono to vyhadzovanie z jeho bytu bolo asi prvykrat minuly rok v novembri. A potom to bolo mozno asi 3 krat. Dovod hadok bol taky ze som bud poukazala na nieco co sa mi nepaci alebo jeho naladovost, vybusnost a pod. A nie neprovokovala som ho. Teda ja to tak nevnimam zeby som ho provokovala.
A tak isto nechapem ze to je pre neho take jednoduche. Tvrdil mi ako ma lubi ako si vie predstavit so mnou deti a potom prisla ziadost o ruku a zrazu to nema podla neho perspektivu. Nechapem teda o co mu teda islo v tomto vztahu
@anonym_autor Pretože ten prvý rok sa pretvaroval. Pomaly začal testovať tvoje hranice. Prešlo mu to postupne a tak pritvrdzoval za stále nezmyselnejsie veci. Zil z toho, ze Ti to ublizovalo. On nedokáže ľúbiť nieto Teba, ale ani seba, aj keď sa cíti, ze je kráĺ a každý by mal uctievať jeho každé slovo. Neanalyzuj. Neboj, on Ťa este bude lákať naspäť na 100% a zase bude chrumkavy ako prvý rok. Na to sa priprav. A neodpisuj, nereaguj, inak si v keli.
A vyhoď si z hlavy vety od týchto 2 ci 3 zaostalych osôb, aj keby si ho podviedla s jeho naj kamošom, ma to ukončiť a nie ponizovat, ubližovať. Ty si mu fakt nič nerobila, ale chlapec ma celkom slušne rozvinutu poruchu osobnosti a nulovú empatiu. Tým to pre Teba končí. Úprimne, ja by som na Tvojom mieste iba ľutoval každú jeho partnerku. Bude ju čakať peklo.
@anonym_autor Ahoj, prepac,ze som sa vyjadrila nespravne, nevedela som cim vsetkym si prechadzas, ked som pisala koment, tie tvoje boli vymazane, cize ani z toho som nevedela nieco viac a uz vobec,ze si sem napisala viacerí krat. Keby som vedela skor, cim si prechadzas, tak by som sa cudovala,ze si este s nim a urcite ta podporila k tomu, aby si ho co najskor opustila. Autorka, takyto clovek ani nie je clovekom. Este aj hyena v prirode sa chova milsie. Stale mas kopec rokov pred sebou a mozes mat stale pekny zivot a nemusis zit v jednom krci, co zas bude. Odid od neho, ostan sama nejaky cas kym sa ti zahoji tvoje vnutro, tvoja dusa, nauc sa zit aj sama so sebou-venuj sa konickom, pripadne chod na nejaky kurz..zaroven ak by dosiel na teba plac, tak sa kludne vyplac,kedy to na teba pride, aj slzy ozdravuju dusu, vybehni von s kamoskami...je vela moznosti. Este raz, mrzi ma to, ozaj som nevedela cim si si prechadzala a zbytocne som to dotycnej rypacnej a hadavej zene viackrat vysvetlovala,pochopenie ona nema ziadne...tak verim,ze ty ma pochopis,ze to nebolo narocky. Verim,ze to zvladnes, sprav hrubu ciaru a nepozeraj spät. Ten chlap si ta nezasluzi, a ty raz najdes urcite niekoho,kto ta bude skutocne milovat🍀
@anonym_autor Ahoj, prepac,ze som sa vyjadrila nespravne, nevedela som cim vsetkym si prechadzas, ked som pisala koment, tie tvoje boli vymazane, cize ani z toho som nevedela nieco viac a uz vobec,ze si sem napisala viacerí krat. Keby som vedela skor, cim si prechadzas, tak by som sa cudovala,ze si este s nim a urcite ta podporila k tomu, aby si ho co najskor opustila. Autorka, takyto clovek ani nie je clovekom. Este aj hyena v prirode sa chova milsie. Stale mas kopec rokov pred sebou a mozes mat stale pekny zivot a nemusis zit v jednom krci, co zas bude. Odid od neho, ostan sama nejaky cas kym sa ti zahoji tvoje vnutro, tvoja dusa, nauc sa zit aj sama so sebou-venuj sa konickom, pripadne chod na nejaky kurz..zaroven ak by dosiel na teba plac, tak sa kludne vyplac,kedy to na teba pride, aj slzy ozdravuju dusu, vybehni von s kamoskami...je vela moznosti. Este raz, mrzi ma to, ozaj som nevedela cim si si prechadzala a zbytocne som to dotycnej rypacnej a hadavej zene viackrat vysvetlovala,pochopenie ona nema ziadne...tak verim,ze ty ma pochopis,ze to nebolo narocky. Verim,ze to zvladnes, sprav hrubu ciaru a nepozeraj spät. Ten chlap si ta nezasluzi, a ty raz najdes urcite niekoho,kto ta bude skutocne milovat🍀
@motylik2559 Ja som rýpačná a hádava?Preto som ja chápala autorku a ty si mlela o tom, že muž vlastne môže ženu douražat, vyhadzovať, aj dokopať, keď sa mu nepáči jej reakcia. Namiesto prepáč, zmýlila som sa, ako som na Teba reagovala, si este raz ideš utrieť pysky o mňa, aj keď pravda mam ja a nie ty. Neskutočné.
A mimochodom, veci, ktoré som tu písala, nie sú moje výmysly a názor, je to psychiatria, patologická a forenzna psychiatra a vieš čo, väčšinou su to muži a podrž sa, žiadny z nich NIKDY nepovedal, ze obeť môže za akúkoľvek agresívnu reakciu partnera, naopak, problém ma on.
Ale tak priznať si chybu vie iba charakter, autorke napíšeš prepáč a do mna si kopneš aj tak, aj keď vlastne o vieš o problematike prd a sekla si sa.
Čo viac k tomu dodať.
@anonym_autor ďalšia, ktorá si myslí, že po svadbe sa zmení. A ak nezmení, tak po deťoch určite. Sklamem ťa - nezmení. Nemáš žiadnu hrdosť
@motylik2559 Ja som rýpačná a hádava?Preto som ja chápala autorku a ty si mlela o tom, že muž vlastne môže ženu douražat, vyhadzovať, aj dokopať, keď sa mu nepáči jej reakcia. Namiesto prepáč, zmýlila som sa, ako som na Teba reagovala, si este raz ideš utrieť pysky o mňa, aj keď pravda mam ja a nie ty. Neskutočné.
A mimochodom, veci, ktoré som tu písala, nie sú moje výmysly a názor, je to psychiatria, patologická a forenzna psychiatra a vieš čo, väčšinou su to muži a podrž sa, žiadny z nich NIKDY nepovedal, ze obeť môže za akúkoľvek agresívnu reakciu partnera, naopak, problém ma on.
Ale tak priznať si chybu vie iba charakter, autorke napíšeš prepáč a do mna si kopneš aj tak, aj keď vlastne o vieš o problematike prd a sekla si sa.
Čo viac k tomu dodať.
@enmery Ty nebudes ozaj pricetny clovek, 3x som ti napisala,ze som o tom nevedela a ty si melies svoje a rypes a hadas sa ako keby si nevedela citat🤷♀️🤷♀️🤷♀️Absolutne nemas pochopenie a to som ti 3x zopakovala to iste! Co je nepochopitelne na tom,ked ti napisem,ze som o tom nevedela?! Ty musis byt strasna povaha, ked si ides nonstop svoje bez akehokolvek porozumenia, ze som to NENAPISALA AUTORKE NAROCKY SOM TI 3x VYSVETLILA a aj tak si ako natvrdla....a rypes aj tak dalej. Viac sa k tebe nevyjadrujem, lebo to nema ocividne vyznam...aj tak si pojdes dalej len svoje bez toho, aby si citala s porozumenim co som ti vysvetlila....Pre teba musi byt tazke zit aj sama so sebou, ked nemas ani trochu pochopenia,ked niekto nespravi nieco umyselne...Maj sa
@anonym_autor akeze udobrenie prosim ta.... v jeho ociach budes stale nic, ktore bude vyšmarovať z bytu zakazdym ked sa pochytite... ukazal ti co je zac a co si ty pre nho.
Už som mala rozpísanú správu ako máš odísť a s radosťou čítam, že si sa na to odhodlala. Ver mi, že švagriná ťa správne nakopla, a že si spravila dobré rozhodnutie. Bude ťa to za ním ešte ťahať, ale nepovoľ. Vždy, keď príde pokušenie vrátiť sa, alebo ťa on bude ťahať späť, volaj švagrine alebo dobrej kamoške. Ja tu mám spred pár dní tému o výbušnom manželovi, ktorý v hneve hovorí hrozné veci. Keby som to o ňom vedela pred svadbou, tak ani nerozmýšľam. Bude ešte muž, čo ťa bude milovať a nebude ti robiť zo života peklo a emocionálnu húsenkovú dráhu. Nezvykaj si na také správanie. Keď si to dovoľuje pred svadbou, čo si dovolí potom. Tou hádkou si dostala od života šancu. Šancu na život s mužom, ktorý ťa bude naozaj ľúbiť. Ten tvoj ex sa vyfarbil ešte pred svadbou. Chvalabohu.
V ziadnom pripade nie.Mudra zena vie,ze toto sa deje kvoli povahe muza,niek kvoli hadke a ze manzelstvo je tak narocna disciplina,ze sa to urcite zopakuje a bude ta balit znova.Ale ty nemas este skusenosti.Ja z mojimi by som mu uz povedala "tak pa."
To si nemyl s emociami ci vasnou,toto je problem a ty si ho ides vziat.
Podľa mňa nebol pripravený na veľký záväzok. A tým svadba je. A tej predchádzajú viac menej zásnuby. Naozaj je lepšie to ukončiť v tomto štádiu vzťahu. Môžeš k nemu prechovávať city, no ak to on raz takto necíti nemali by ste šťastné manželstvo. Urobila si správny krok podľa mňa, aj keď určite nie jednoduchý.
@anonym_autor išlo mu o to, aby ťa zmanipuloval a mohol si s tebou narábať ako chce.
Veľmi dobre to poznám, ver aj facky by padali.
Si skvelá, že si nepokazila život sebe aj budúcim deťom, to by bol ešte viac na koni a trpeli by ste neskutočne.
Nikdy, nikdy sa taký chuj nezmení, si pre neho nič.
Nevracaj sa hlavne, aj keby hory sľuboval🙏🏼
@motylik2559 Aj Tebe, aj tej hanbiacej sa anonymke, poviem vám, čo je provokovanie muža. Žena uvarila polievku a on bol hladný, naložila mu a dala pod nos s varovaním, že je horúca. Muž si vzal schuti na lyžicu a popálil si jazyk. Dokopal ju v kuchyni, ako si dovolila jeho veličenstvu podpalit jazyk. Začínala ako autorka a jej prepnuty magor.
Vychádza mi z toho iba pár vecí, ste bud muži, ktorí takto riešia veci a vyvršuju sa na slabšom, čo so skutočnou mužskostou nemá nič spoločné, viete veľké nič o psychológii človeka, žijete s takým magorom.a stále si myslíte, ze čím ho este neprovokovať, alebo ste zeny, ktoré takto jedna ju s partnerom. Pretože aj také sú.
Vo všetkých prípadoch je mi vás ľúto.
@enmery ja sa nebudem zastavat chlapa, ale niekedy su tie zeny strasne, to je jeden fakt. Mne nie jedna dokazala ist na nervy, napriklad aj segra je taka, ze pre hluposti sa dokaze do vyvrtky dostat, co my s muzom prejdeme ako nepodstatne na hadku, ona to vie tak pootacat, ze som pocula svagra uz do p...ju poslat, aj ona poposielala jeho kade tade. To aj nasi sa dokazu dourazat a dovadit, az strach, ale otcovej strany, ked prekroci x krat hranicu, ja viem uz davno, ze mama znesie odtial/potial, ale ked uz hlupu z nej robi az moc, tak vuchne. A on to nevidi. Alebo aj vidi, a potrebuje do nej rypat, kym sa nenaserie proste. Asi takych ludi nepoznas, ale su a za normalnych okolnosti by si to na nich ani nepovedala.
@enmery ja sa nebudem zastavat chlapa, ale niekedy su tie zeny strasne, to je jeden fakt. Mne nie jedna dokazala ist na nervy, napriklad aj segra je taka, ze pre hluposti sa dokaze do vyvrtky dostat, co my s muzom prejdeme ako nepodstatne na hadku, ona to vie tak pootacat, ze som pocula svagra uz do p...ju poslat, aj ona poposielala jeho kade tade. To aj nasi sa dokazu dourazat a dovadit, az strach, ale otcovej strany, ked prekroci x krat hranicu, ja viem uz davno, ze mama znesie odtial/potial, ale ked uz hlupu z nej robi az moc, tak vuchne. A on to nevidi. Alebo aj vidi, a potrebuje do nej rypat, kym sa nenaserie proste. Asi takych ludi nepoznas, ale su a za normalnych okolnosti by si to na nich ani nepovedala.
@anonym_9e6885 Ja sa nebudem zastávať chlapa, ALE....ďalej nečítam. Ok, ani muža ani ženu neopravňuje robiť toto, čo robil tento psychopat. Pozrite si prosím Kövešovú, iné prípady a keď tak sedím s mojim chlapom na gauči, on je úplne ZHROZENÝ ako muž, čo ste schopné ospravedlňovať mužom! Rovnako zhrozený je môj otec a chvalabohu este dosť pričetnych ľudí. A ďakujem za mužov, ktorí sa venujú takto postihnutým ženám a chápu, ze NIKTO NIKOHO neprovokoval. A majú pravdu v jednom, nikto nedokáže nikomu ublížiť viac ako žena žene. Takmer sa správa ako troska, násilník k žene, psychicky labilny a stádo anonymov a jedna pribrzdená bude dookola trepať, že muž bol agresívny, lebo ho vyprovokovala žena. On ju teda neprovokuje?Ona nereaguje nepatrične, lebo on začal byt xoxot? Dajte si facku baby, ako fakt...šak aj zdraví muži sa z vás smejú, ste presne na urovni fanyniej Černáka, teda Bundyho atď. Preberte sa, čo ti píšete.
@enmery nikto tu nepísal že za to môže ona a prestaň uz preháňať prosím ťa. Si naozaj tak obmedzená že nevieš čítať s porozumením ? Nenapísala dôvod hádky aj keď ty tvrdíš že napísala ale nepovieš čo ten dôvod bol len trepeš dokola tie isté sračky. A mimo teda tohto príbehu, keby raz tvojmu synovi rupli nervy a povedal by žene že teda môže ísť, alebo si nájsť niekoho iného, keď je večne nespokojná, tak pochybujem že sa tu budeš bit do hrude ako je on ten zlý. Viem si predstaviť ako žiješ s mužom, alebo ťa len prestal živit a chápem preto tieto tvoje postoje.
@anonym_100578 A vies ze ma enmery pravdu? Ze zeny, co ziju s takymi kretenmi by si na nich nikdy ani nedovolili zvysit hlas? Prave tie najvacsie harpie, co by si aj zasluzili pobalit kufre, ziju s najkrotkejsimi muzmi.
@anonym_autor už by má nevidel. To ta teraz akoze ide pri každej hádke vyhadzovať lebo bývate u neho? A ty potom dôležitá ako taký had? Nie neprosím si
@anonym_100578 Áno, som totálne jednoduchá. Len je otázkou, prečo jednoduchá trúba ako ja, tu píše pod svojim nickom a inteligentné nebo ako ty a ďalšie sa na mne odbavujete anonymne. Aj keď som iba napísala fakty. Asi vám to pekne stúplo na otlak.
Veď si nevšimajte jednoduchú osobu ako ja a vec vybavená.

@anonym_autor toto je iba recnicka otázka, vsak?