Rozchod s partnerom, dvojročné dieťa a drogy
Dobrý deň, idem si sem po názory. V podstate od vtedy ako som bola tehotná, začali sa diať veci vo vzťahu, že som partnera občas nespoznávala. Dozvedela som sa, že berie kokaín. Vtedy nepracoval a po večeroch, nociach sa túlal. Ale čo som mohla ako tehotná robiť, kam odísť. Ešte pre upresnenie situácie, žijem s ním v zahraničí a on je Nemec. Ako sa narodil maly, našla som mu párkrát drogy. Ale to najlepšie ešte len príde. Raz som mu našla vibrator do zadku. Tvrdil, že to len raz chcel vyskúšať a že sa mu to nepáčilo.
Odvtedy som to stále mala v hlave. Ale kde som mohla odísť, som ako medzi dvoma kameňmi.
Keď mal maly niečo vyše roka našla som mu v pivnici v taške skryte tri vibratory, olej a kondomy. Strašne hádky, výčitky, on povedal, že to drogy ho k tomu dostali, ale zahodil všetko a snažil sa byt iný človek. Sex sme malo od narodenia malého asi dvakrát. On mal vždy malo záujem o sex.
Mne sa samozrejme hnusil, ale ako každá matka, nejak popri materstve som sa snažila zabudnúť a žiť ako rodina. On mal občas excesy a spal celé dni, potom sa snažil zase polepšiť.
V podstate keď to takto vidím napísané, viem, že je to celé katastrofa. A potom začala korona. Strašne veľa sme sa aj pred malým bohužiaľ hádali. Ja som tu sama, nemá kto pomôcť s malým a take dni, ktoré on prespal a ja som tu hystercila boli na dennom poriadku. Zas som mu našla drogy v novembri. A zas sa išiel polepšiť a snažil sa. Ešte pre info, maly ho zbožňuje. Ale tak samozrejme, keď nemá pri sebe starých rodičov, ani žiadnu inú rodinu, má mna a potom hlavne jeho pri sebe.
Tak a teraz pred Vianocami som si tak premýšľala, že proste asi ťažko sa dá nejaká láska v tomto vzťahu nájsť a že som strašne nešťastná, ale že čo robiť... odtrhnúť otca od syna. Kam ist, ostať v zahraničí, alebo na Slovensko. Kde by mne bolo určite lepšie. Správame už dva roky každý v inej izbe, sme ako spolubývajúci.
Teraz pred vianocami som mu v novom aute zas našla dva vibratory nechutne obrovské, do riti.
Ženy raďte. Možno si búchate po hlave, že som stále s ním, ale bohužiaľ som uväznená aj kvôli korone a financií tiež nemam, keďže nepracujem a žijeme v drahej krajine. A on sa stále pokúša len vzťah zachrániť a mysli si, že toto je zdravý príklad pre syna. Byt spolu. Ďakujem za názory
@berqo Nemáš možnosť vyhladať tam u vás právnika?,Kto by ti vedel poradiť,ako ho opustiť,aby to bolo ok a v súlade so zákonom?Na tvojom.mieste by som zbierala dokazovy materiál..ak nájdeš tie veci,aspoň to pofotit. Najmä tie drogy.
@katkami123 spala som s ním naposledy pred rokom a pol keď som to nevedela. A nemyslím si, že robí prostituta... on je podľa mna proste tichý gay
@elizabet173 mozno len ty si sa ma tie vibratory nejak silno zafixovala 😁 nikto iny to tu neriesi. Moze to byt aj naopak, ze ty potrebujes tie vibratory rozobrat 😁 ale ber to len ako podpichnutie(snad sa neurazis). Nuz pre autorku je to ocividne velmi sokujuci nalez a ani sa necudujem ☝️🤢 A k tomu ci je to dnes vhodne alebo nie, nie kazdy dnes/vcera doma sedel za stolom v laskyplnej rodine a vychutnaval si maskrty spojene s tymto krasnym sviatkom. Asi sa neprekvapim ale denne sa strati, umrie, znasilni, zavrazdi, hladuje, tyra nespocetne mnozstvo zien, muzov, deti. Taketo veci sa deju 24hod denne. Ci su Vianoce, novy rok, velka noc... Pri slove "vibrator" si mohla prestat citat 🤷 ale inak zdielam tvoje postrehy ohladom toho, ze si musi svoj kriz niest sama. Zial ako si ustelies, tak spis. Je to tazka situacia ale my jej tu nepomozeme ako pises. Mozno sa potrebovala vyzalovat a nechat sa nakopnut, ktovie...🤷
@katkami123 som presne vedela, že toto ešte niekoho bude trápiť. Dievča je svajciarka a pracovala som s ňou dávno. A videla som na FB, že žije bez svojho chlapa s malým dietatom tak som sa jej po troch rokoch ozvala, že čo musela podniknúť a tak. To len aby si videla pozadie, ale tak radšej rýchle uzávery, že ja mám niečo s basistami. Takéto komentáre si môžete ušetriť. A to že som narazila na takéhoto chlapa, tiež má to neteší. A v živote som si nepriala niečo takéto riešiť, verte mi
@zuzicka256 vďaka za normálu reakciu a náznak podpory.
@berqo bud silna. Kvoli synovi. Je to tvoja krv a nikto ti nikdy nebude blizsi ako syncek. Urob vsetko preto aby si ho ochranila a zabezpecila mu zdravy vyvoj ☝️♥️
@berqo
Robí prostitúta a ponuka sa chlapom, aby mal peniaze na drogy. Či podľa teba odkiaľ na to berie peniaze, nie je to lacná zalezitost.
Sám ti povedal, priamo, že to ho drogy k tomu dostali... proste si privyrába na drogy.,
Ajaj, multi-kulti, bolo ti to treba takto skusat?
Predavat sa kvoli financiam a rodine tu nadobuda uplne iny vyznam, mozno takto zaraba aj na najom a drogy berie, aby toto vobec mohol robit.
@majkeel čo toto ma spoločne s multi kulti? Veď ide o Nemca, tam je kultúra takmer rovnaká ako na Slovensku, väčšinou ešte vyššia než u nás. To ze natrafila na exota a pravdepodobne homosexual co to navonok maskuje rodinou, je už iná vec.
@lenkakravcova No ak natrafi na exota Slovaka, tak je v pohode. Zoberie sa, ide domov, deti pripadnu jej. Ak natrafi na exota cudzinca v zahranici, uz pomaly nikdy nesmie opustit cudziu krajinu, v ktorej nema za co zit, on jej moze zobrat dieta, drogovo zavisly asi nebude platit obrovske vyzivne ... Uplne zbytocne komplikacie. Zakony v zahranici nie su take derave ako tie slovenske.
@berqo V skratke... Predstav si, ze viem, o com hovoris... Blbe komenty niektorych dam neber v uvahu. Tvoj partner ma rad iny sex. To este neznamena, ze je horsi ako ini ludia. Kazdy inklinujeme k niecomu inemu. Z mojej praxe mozem povedat, ze analne dildo neznamena, ze muz je gay. V tomto ma verejnost velke medzery. Radit ho medzi gigolov je primitivne, takisto ze od kokainu preide k heroinu. Problem su drogy. Kokain je velmi draha zalezitost. Evidentne niektore panie nechapu, ze xy ludi z vyssej spolocenskej vrstvy, modelky maju kokain v nose minimalne 2x tyzdenne. Idealne rady - odid 😲. Ony neziju tvoj zivot, iba TY sa rozhodujes. Dieta potrebuje oboch rodicov. Skus s nim vyriesit liecenie. Ak zlyha, potom uvazuj nad odchodom.
@berqo Ak je toto naozaj pravdivy pribeh tak ti napisem ze to neskonci.Vsetci drogovo zavisly rano oed odlepia oci prva mysel im je ze kde zozeniu davku.Nemusis sa trapit tym ze ti niektore nakladaju ze kde si nasla takeho chlapa,niektori sa ukazu po niekolkych rokoch vztahu.Ja som sa vydala za ex po velmi kratkej znamosti,bola to laska ako hrom ALE!!!nejako mi vsetci aj on sam zatajili ze je drogovo zavisly.Ja neznala drog ako som to mohla vediet oed je to ako u prostitutok;cez den su to mile mamky,dievcata a po nociach zarabaju sexom.Tak aj drogovo zavisly.Ak neni osuseny ako bakalar malo kto moze v nom vidiet narkomana.Lenze rob nieco aby si sa zahranila lebo to k dobru ne vedie.
@berqo Rozved sa. Predtým ešte zaistí co najviac dôkazov o kokaine u tvojho muža. Ideálne by bolo ak by ho za to zatkli. Aby si ešte nedopadla tak ze ti bude tvrdiť ze si len socka zo Slovenska a ze si vymýšľas lebo mu chceš vziať dieťa - lebo v tom prípade sa ešte môže stať že ho pri súdia jemu.
@elizabet173 prilis velky vyznam v zmysle ze "dava na to velky doraz v prispevku" dufam, nie ze zbytocne prehana lebo, ze "sak vibrator, no boze" 😁
@desore myslim, ze autorka nevedela o muzovej zalube v takej podobe. Niekomu sa to proste hnusi. Napriklad mne. Ale neodsudzujem to, kazdy mame cosi svoje ☝️ Ale je divne, ze to nevedela. Bud to on velmi dobre skryva alebo je ona velmi slepa 🤔 tazko povedat. A to ze "niektore panie nechapu, ze ..." To sa da akoze tolerovat? Drogy su zlo! A pre cloveka co ma deti to ma byt maximalne tabu. A ak sa dostal az na level kokainu tak je v riti a kym sam nebude chciet, neprestane ☝️ a co je vacsi dovod prestat ako deti?
@desore
Kokaín je veľmi, veľmi drahá zalezitost. Preto píšem, ze ak sa to snaží utajiť a zároveň, aby rodina neprisla o príjem, aj on o ten svoj - ako to už povedal svojej žene, keď mu našla tie hračky - drogy ho k tomu dohnali. Ja nechápem, čo ke nepochopiteľne na tej vete. Veď sa vyjadril jasne, ze drogy ho dohnali do takej situácie, že sa ponuka. Nie je prvý. Tak ako väčšina prostitútok sú drogovo závislé.
A kde vo Švajčiarsku bývate? Aj ja tam žijem. Áno, určite to nie je s dieťaťom ľahké, ale keď človek chce, určite sa to dá. V tomto vzťahu zotrvávať nemá pre teba ako aj pre dieťa žiaden význam, teraz ho dieťa zbožňuje ale časom ho/vás bude nenávidieť za to, čo mu doma ponúkate...lebo k lepšiemu sa to určite uberať nebude. Hľadaj pomoc na úradoch, oni ti poradia ako a kde začať.
@katkami123 Ona nepovedala, ze sa ponuka....drogy ho k tomu dohnali...drogovo zavisli skusaju aj ine formy sexu, to ale neznamena, ze predavaju svoje tela na sex...ma rad iny sex... a co???
@berqo uplne na zaciatku si spravila chybu mala si odist este ako tehotna.Zbytocne stracas cas bude to iba horsie a horsie.na vsetko mas odpoved preco si neodisla
Aj pocas korony vies odist....
Zistuj info po uradoch, po webe, pravna poradna na urade prace je zadarmo, socialna kuratela deti a pod....nevidim jeden dovod tam zostavat jedine, ak tam mas dobru pracu a financie.Muz Ti iba choroby prinesie cez hepatitidu a pod aj nieco horsie.
Dnes je kokain v kurze za posl.mesiac som sa to dozvedela od 2 kamaratok a ich muzi dobra praca, postavenie smutna doba
No tak prepáč, ale toto bi som nezniesla ani minútu biť prinom. Droguje používa vibrátory kto vie ešte na čo ich používa, a ešte si myslíš že zachraniš rodinu sčim prosím ťa , čím rýchlejšie sa zbaliť a odísť.
@berqo vies, nie je to sranda, keby nahodou mal tvoj manzel opletacky so zakonom, aby si aj ty nemala problemy, ze vychovavas dieta tam, kde sa droguje.
Pre dieta to nie je zdrave prostredie, kedze to by sa vsetko postupne len zhorsovalo. A jeho sluby nepocuvaj aj keby ti slubovat modre z neba. On uz nema bunky na to, aby citis sudrznost s rodinou. Iba ak s dalsimi kumpanmi je na rovnakej vlne!
Mysli na to vsetko, ked budes mat slabu chvilu. Nebude to jednoduche, ale zvladnes to. A nezabudaj ze nikdy nie sama na tomto svete. Stale mas koho poziadat o pomoc a stale su nejake moznosti.
Onak tie výhovorky, deti svojho toxického rodiča milujú, keď to čítam, pri tychto ženách je to ako cez kopirak. Jedna tu tiež tvrdila, ze od chlapa neodíde kvôli deťom, lebo ho milujú. A druhým dychom dodávala ako jej muž pije, každý deň s nimi robí krik, deti tým trpia a placu. Toto sú take chabé výhovorky slabých žien neschopných odísť. Nie, určite nebude mat žiadne dieťa dobre spomienky na tatka alkoholika alebo narkomana.
“ Dozvedela som sa, že berie kokaín. Vtedy nepracoval a po večeroch, nociach sa túlal. Ale čo som mohla ako tehotná robiť, kam odísť.”
Tak odkiaľ bral peniaze na ten kokaín? Jasne, že robí prostituta.
@elizabet173 moreee šak len slušne prosí o názory keď nevie čo má robiť bodaj by to bol tvoj chlap a by som chcela vidieť teba na jej mieste ty krava 🤦🏻♀️

@panorek sa jej čudujem, s takým ešte mat sex, fuj.