Rozchody v dlhoročných vzťahoch
Ahojte baby, tak ma napadlo, keď sme vo vzťahu s niekým, s kým sa naozaj máme radi, klape nám to, chceme byť spolu, hodime sa k sebe, prečo sa niekedy takéto vzťahy rozpadajú po dlhých rokoch? Čo sa môže stať zrazu také?
Prípadne iná myslienka, niektoré vzťahy ktoré sa rozvádzajú - porovnávam to teraz napríklad s mojimi rodičmi a partnerovymi, oba páry rozvedené, či aj na začiatku to nebolo také ,,práve orechové,, a či sa brali viacmenej pre tehotenstvo...alebo či sa proste niekde pokazilo ... Ďakujem za názory ❤️
Tak ja by som knihy mohla pisat o manzelstvach mojich kolegyn, kamosiek, susedov i svojom. Za par dni bude 42 rokov, co sme spolu. Dovod na rozvod bol tiez, ale ustali sme to. Mladym zvyknem radit, aby sa rozviedli, ak maju dovod. Ja sama som sa nerozviedla, hoci som o tom uvazovala. A nelutujem.
Od vtedy ubehlo uz vela rokov, sme uz dochodcovia a mame velmi pekny vztah. Mame na seba cas, travime ho spolu, nase zaluby sa zosuladili, manzel mi vela pomaha a hlavne, nase 4 vnucatka maju dedka a babku na jednej adrese 😉. Mam vela znamych porozvadzanych a vsetky mi zavidia chlapa.
Ze nie som sama, ze mam s kym kde ist, porozpravat sa. Tie pary, ktore ostali spolu, v mladosti dovody na rozvod mali. Co viem, zo strany manzelov.

Prislo jedno dieta, za nim druhe..nemala som cas na manzela...musela dom vsetko stihat,lebo on nebol zvyknuty nic v domacnosti robit. Bola som casto nervozna z toho,ze nic nestiham...no a 2mesiace po porode si nasiel frajerku...mozno aj skor....to uz je koniec manzelstva
..aj ked spolu ostanete , uz to neni ono...vydtzala som este 6rokov....potom som si nasla ja frajera a vsetko som mu pekne vratila...ludia sa potom znemavidia....mala som na tom vinu aj ja.zial necakala som ho doma vysmiata.....vo vztahu su stale obidvaja na vine...ale na podnet toho druheho...