icon

Riešenie rozdielnych názorov vo vzťahu: Čo robiť?

juliana1931
6. jún 2024

Ahojte všetci.
Pred 2 mesiacmi som spoznala na večierku jedného úžasného pána. Spĺňa všetké predpoklady aké by podľa mňa chlap spĺňať mal. Je gentleman, veľmi o seba dba, je romantik a za tie 2 mesiace sme sa veľmi spriatelili. Ale už počas 2 mesačného chodenia som pobadala, že máme dosť rozdielne povahy. Ja som človek ktorý ma rad prírodu, ktorý rad bicykluje, chodí na túry a na chatu ktorú som zdedila po rodičoch. A on je zase veľmi nóbl. On chaty doslova neznáša , na moju chatu odmieta ísť, nechce sa ani len na ňu pozrieť, vôbec sa netají tým, že on tam nikdy nepôjde a nedokázal by tam ani len trávu pokosiť. Stále hovorí, že chce Chatu ale v Španielsku, že on je pán dokonca sa necháva voziť osobným šoférom a na vzdialenosť Praha Košice ide lietadlom a úprimne mne sa to nepáči. My si rozumieme okrem toho máme rovnaké názory, máme si čo povedať ale mne sa to nepáči ja sa chaty , prírody nevzdám a mňa neláka more chata v Španielsku voziť sa na lietadle ja taký nóbl štýl neuznávam čo s tým ?? Dala som s ním reč áno už som dala, tak mi hra na city že ak si ma vezme budeme si užívať, že by bolo pekne mať chatu pri mori, je dosť aj urážlivý mám pocit že trucom si chce vydobiť svoje, bol tak aj vedený pochádza z bohatej rodiny mal vždy čo chcel ale ja takto žiť nechcem Luxus, Bohatstvo to nieje moje a pre mňa . Čo s tým ?? Myslite si že sa zmení ?? Vzdať by som sa ho nechcela, ale ani žiť štýlom ako on, ja som vedená skromne jednoducho čo by ste mi radili ? Podotýkam ja sa nezmením ja sa mu nechcem prispôsobiť … Ďakujem za každú radu

vroni
6. jún 2024

@juliana1931, veď to tým chcem povedať. Že ak nie si nadšenec prírody, tak tam nič nové neobjavis. Proste je ti fuk novy rozkvitnuty kvet alebo práve napochodovany mravec. Ja sa pozriem na rozkvitnuty strom, poviem krásne a nevidím dôvod venovat mu dalsi pohľad alebo myšlienku. Aj keď je krásny. Je. A ďalej? Pod pojmom zaujímavé si predstavím mesto, predstavenie, múzeum, koncert ale rozhodne nie les. Potiaľ by som súhlasila s tým pánom.
Ten zvyšok však sú nezmysly taraja. Nemá vodičak, ktorý potrebuje a budú ho voziť? To určite. Lety do Prahy preplácať môžu, ale služobné, nie súkromné. Na auto so šoférom by už musel mať sakra pozíciu a takí ľudia zase nezvyknú takto od veci trepať.

rozculena
6. jún 2024

@juliana1931 a keď ho z tej firmy vyhodia,tak čo? Kto ho bude voziť?
Som čakala,že má vlastnú firmu,keď je taký nóbl 😀Tá vila v Taliansku či kde asi tiež bude firemná,a návštevy rodiny v Prahe asi skončia

vyrovnanaosoba
6. jún 2024

@rozculena ja som čakala, že ma vlastnú limuzínu so šoférom a možno aj to lietadlo 😅

rozculena
6. jún 2024

@vyrovnanaosoba alebo aspoň že rodičia majú a on ju zdedí😀

juliana1931
autor
6. jún 2024

@vroni Jemu súkromne lety nepreplacaju to si hradí on

sisa_s
6. jún 2024

@juliana1931 aspon nieco si vybudoval sam? Byvanie?

juliana1931
autor
6. jún 2024

@sisa_s To áno nie na hypotéku, ale za vlastne si kúpil byt v dosť lukratívnej štvrti ak ide cez leto na dovolenku do zahraničia samozrejme za svoje to mu firma neplatí už pracuje aj na kupé chaty v Španielsku za svoje nie za firemné

unicornlady
6. jún 2024

Veď je z bohatej rodiny, mal dobrý štart do života. Nezačínal od nuly.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
klementinka58
6. jún 2024

@wolf_ podla mna vymyslena tema na motivy filmu😃...dievca zije svoj sen na koniku

rozculena
6. jún 2024

@unicornlady to vieš odkiaľ

unicornlady
6. jún 2024

@rozculena " je dosť aj urážlivý mám pocit že trucom si chce vydobiť svoje, bol tak aj vedený pochádza z bohatej rodiny mal vždy čo chcel"

vyrovnanaosoba
6. jún 2024

@juliana1931 a kde vlastne býva v tej lukratívnej časti?

rozculena
6. jún 2024

@unicornlady jááj.....no dnes sú tu výživné témy,už sa v tom strácam

silvike
6. jún 2024

@juliana1931 Nie, toto nie, toto nebude fungovat. To je v nom zakorenene takyto styl, to ma odpozerane z rodiny, ma to proste v sebe a k tebe to vobec nejde. Si uplne ina. Podla mna keby ste akoze tvorili par tak to povedie stale k vacsej frustracii jedneho aj druheho a kazdy budete tahat za iny koiec povrazu. Nie, nemyslim ze to ma buducnost. Ste kazdy z ineho cesta.

vyrovnanaosoba
6. jún 2024

Stále rozmýšľam, v čom si vôbec sedíte, že je taký super, keď...nechces aby bol nóbl, trucuje, uráža sa, nikdy nepôjde na chatu ani s tebou do lesa, ty nechceš ísť do španielska 🤔
Kde sú tie pozitíva toho vzťahu dvojmesačné ho?
Je aspoň pekný? 😁

juliana1931
autor
6. jún 2024

@vyrovnanaosoba Tak napríklad moja mama je chorá a on jej pomáha poznáme sa krátko a on nemá problém k nej ísť, pomôcť jej nakúpiť ďalej máme rovnaký názor na náboženstvo , výchovu deti aj počet deti. Keď som chorá je mi zle vie byt pri mne uvariť mi pomôcť no v takých veciach

danieli
6. jún 2024

Mne sa zda, ze si ho prekvapila a nevie co s tebou, nezabrala si na chatu v spanielsku, sukromne lety, sofera, ale k veci, nechcela by som chlapa, co by mi do porodnice objednal taxik, lebo nema vodicak, ale vilu pri mori…

juliana1931
autor
6. jún 2024

@danieli No to som ho prekvapila lebo som sa na to nechytila

janinah
6. jún 2024

Ty poznáš chlapa 2 mesiace a už je u vás ako doma a nakupuje pre tvoju chorú mamu?

juliana1931
autor
6. jún 2024

@janinah Nemyslím tak že nakupuje niejake drahé dary ale že nepriklad ideme von alebo príde k nám a niečo prinesie poteší tak myslím

janickacrazy
6. jún 2024

@janinah no napríklad môj sa ku mne po 2 mesiacoch presťahoval a riešili sme zásnuby a plánovali svadbu, takže aj také sa stáva 👻

viestta
6. jún 2024

@juliana1931 za dva mesiace co sa poznate uz si stihla byt aj chora a uz sa stihol o teba postarat aj o tvoju mamu? To je ako z filmu. Riadne blbeho filmu.
Na konci prvej strany som ti este verila, teraz uz nie. Ale snivaj dalej. Mozno sa raz taky aj najde. Vsak aj motyka moze vystrelit.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
juliana1931
autor
6. jún 2024

@viestta Počuj môžeš mi veriť a nemusíš mne je to jedno a ja nevravim, že chorá na rakovinu myslela som ženskú chorobu ja to mám veľmi zle ja keď to mam som nemožná a doslova chorá a myslela som to tak že mi bolo zle bola som chorá a mali sme ísť von prišiel po mňa a sme ostali doma no a ?? To je smutne ak si ty toto nezažila

viestta
6. jún 2024

@juliana1931 no vsak hovorim, ako z filmu. Len nebude to mat taky koniec ako zvyknu mat romanticke filmy. To som ti napisala uz na prvej strane...

alexis617
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
6. jún 2024

@viestta v poslednej dobe aspon raz za den niektora vyprodukuje temu - som tyrana/ mala som obtieracku/nasla som bieleho princa na zlatom tatosovi ale nevyhovuje mi jeho farba vlasov a mihalnic - aby sa to tu trosku rozprudilo. Najprv som si myslela, ze dievcata su zacinajuce spisovatelky alebo sa snazia o titul najvacsieho dristu roka ale moze byt, ze sa doma nudia

prasiatko30
6. jún 2024

@viestta btw osobneho vodica moze mat aj zavoznik na dodavke co pomaha skladat tovar z nakladaku 😂😂😂

wolf_
Autor odpoveď zmazal